Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 win/win Oak'tan questi al, Hermit'in bulunduğu haritayı temizle, ring çıkacak bir tane Silver. Ring'i hermitle trade edip, accorn'u al, Oak'a ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 win/win Ya da werewolf var bir tane ölmek üzere, kocasına götürmen için bir eşarp veriyor. Kermit onu da alıyor. Ayrıca kermite saldırılmıyor. Naparsan bir fazlası gang =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kermitin yanındaki kütüğü eşelersen saldırılıo da bişi düşmüo içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 3ünüde almayı başaran olmuşmuydu? ben en fazla 2sini alabilmiştim öldürüncede üstünden çıkmıyordu 3. item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 walla kestim hermiti neyse artik aheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben zaten ilk buldugum an öldürdüm gıcık adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 eskileri okumak zor geldi oyunu nerden bulabilirim. Bu kadar yazan olduguna göre deger sanırım oynaması. Ne gibi makina özelliği istiyor.Bide sizin oynadıgınız orjinal oyunu dimi. Araldan kasım sonu gibi bi sey okumustumda. Başkasından alıp oynayabiliyormuyum. Oynarken cd-dvd istiyor mu. ice crow gelene kadar oynasam biter mi ? vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu hermit trade den guzel item cikiomu kesmistim ben direk 2. oyunumda olmadi trade ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dreagloth said: win/win Ya da werewolf var bir tane ölmek üzere, kocasına götürmen için bir eşarp veriyor. Kermit onu da alıyor. Ayrıca kermite saldırılmıyor. Naparsan bir fazlası gang =P Kermit'e hiç saldırmadım zaten :p Ayrıca eşarfı da kocasına verdim, oradan da xp ve item geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Jadelith said: LOL 3 mage 1 tank ile oynuyorum, oyun hardda kolay geldi. Yani season 5 dk pala gibi. Birkac tusa basiyosun bitiyo. Ha tank da oluyo ama ossun, tempest tempest tempest blizz blizz blizz coc coc coc coc coc coc ayakta duramuyo kimse. Espiri gibi lan, ben amele gibi 3 warrior 1 healer oynuyodum. 3 mageye de heal buyusu de aldim. Respec moduyla bunlar tabiy Lol ya hahayt dovuyorum oyunu o yüzden "cheat" işte respec mod xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Gangren said: dreagloth said: win/win Ya da werewolf var bir tane ölmek üzere, kocasına götürmen için bir eşarp veriyor. Kermit onu da alıyor. Ayrıca kermite saldırılmıyor. Naparsan bir fazlası gang =P Kermit'e hiç saldırmadım zaten :p Ayrıca eşarfı da kocasına verdim, oradan da xp ve item geldi. adama eşarp vermesende xp ve item gelio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 golem varken galiba hermitin ağacından remarkable ruby çıkıyor, goleme gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 goleme ne gift vericem onunla yatak paylaşma derdimiz mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 senden etkilendikçe yeni bonuslar kazanıyor çünkü adamların extra str stamina vb. bide, oyundaki codexler (350 tane) ve lockpickler, tuzaklar falan 20k dan fazla experience ediyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1096-Dragon-Age-Origins yahtzee kötü sıçmış bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Norak said: senden etkilendikçe yeni bonuslar kazanıyor çünkü adamların extra str stamina vb. bide, oyundaki codexler (350 tane) ve lockpickler, tuzaklar falan 20k dan fazla experience ediyor nerdeyse. yok abi biz ilgilenmioruz buffla falan vericekse veririz anca gifti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hozceri said: eskileri okumak zor geldi oyunu nerden bulabilirim. Bu kadar yazan olduguna göre deger sanırım oynaması. Ne gibi makina özelliği istiyor.Bide sizin oynadıgınız orjinal oyunu dimi. Araldan kasım sonu gibi bi sey okumustumda. Başkasından alıp oynayabiliyormuyum. Oynarken cd-dvd istiyor mu. ice crow gelene kadar oynasam biter mi ? vs.vs. son sorulara cevap veriym euh başkasından alıp oynayabilirsin, cd istemiyor, icecrown gelene kadar biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kaede said: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1096-Dragon-Age-Origins yahtzee kötü sıçmış bu sefer hahah komik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Oyun diablomsu mu. Yani bg nwn gibi dialoglu falan sevmiyorum sacred gibi falan kesiyim looyliyim tarzimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 win teyze dahada win olmaya basladi petrify geldiginden beri daha combat baslar baslamaz mageleri petrify-winfist combosuyla aliyorum sahane karakter olmus, sineyk ile tanistirip ikinci bahar tadinda basgoz etmek lazim bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 wynne spirit healer öğretmiyo bu arada sanırım, yada questiv arsa kacırdım kendine özel, nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Viktor said: win teyze dahada win olmaya basladi petrify geldiginden beri daha combat baslar baslamaz mageleri petrify-winfist combosuyla aliyorum sahane karakter olmus, sineyk ile tanistirip ikinci bahar tadinda basgoz etmek lazim bunlari Ben bu komboyu ana karakterime kasmıştım, wynne'de cold gitmiştim. Leli'ye de crit kasınca (aim ile 30%a yakın crit şansı vardı oyun sonlarına doğru) beyaz magelerin 5snyeden fazla şansı olmuyordu. Haa, boss mage gelince CC işe yarıyor da shatter olmuyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 cone of cold mesela imba büyü paso cone of cold la herkesi dondurup kesiodum huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Onun cd sine nerf gelmeli. Hiç çıkarmadan buzdan kesebilme ihtimalimiz var. birde shatter oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar