Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Tamam da NWN2'nin ilk sürümünde bile vardı, NPC'nin senin açamadığın chestlere atlaması :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bu Ser Cauthrien ve muhafizlari cidden gg. Sadece kadini oldurcem de imkansiz gibi. edit: sadece onu oldurdum diyenler heralde easy de yapmis :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hardda sadece onu öldürdüm, 2 tane guard bırakıp öldüm tutuklanmak için, oyunun devamında tekrar karşıma çıktı tabi lol 2 tane summer sword vardı oyunda achievement olarak 4 son var hepsini açtım 66 oldu achiler loghaini de morriganla seviştirdim ya, alistair gibi mızmızlanmadı adam, daha rp olarak bunun üstüne bişey koyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BlackRose said: yıllar öncesi de değil hocam nwn2'nin en son paketi daha bu sene çıktı ve kilitli sandık görünce veya trap görünce otomatikman gidip ilgileniyo npc bilerek ve isteyerek yapmışlar bence ama nedenini mantığını çözemiyorum dahası trap görünce hemen koşup onu bile disarm ediyorlardı, burada laylaylom trap üstünde yürüyoruz hint fakiri gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sylian said: Buyse said: Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition 62 tl g2play'de nasıldır fiyat. normali de 50 tl G2play'den sakın EA oyunu alma, ea downloader üç farklı bilgisayara oyun kurmaya izin veriyor yanılmıyorsam bu nedenle g2play'de aynı cd-key'i üç farklı kişiye satıyor ama sonuçta online profile'i sadece ilk cd-key almış kişi alabiliyor. The Sims 3'de aha bu başıma gelmişti. Sen en iyisi EA Store discount coupon arat google'da ben %25 discount yapan bi kod bulmuştum öyle 70 TL'ye digital deluxe edition almıştım. oha doğru mu bu? abi uyanıklığa bakar mısın kayserili mi bu herifler dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi seyi cozemedim morrigana fleethin kitabini ver cok mutlu olcak dedi verdim hala questte duruyo ver bakalim kitabi super olur bence ulan verdim daha ne wercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sereglin said: Bu Ser Cauthrien ve muhafizlari cidden gg. Sadece kadini oldurcem de imkansiz gibi. edit: sadece onu oldurdum diyenler heralde easy de yapmis :s ben easy'de bile kesememiştim ahah gerçi gözümden uyku akıyodu (yoksa çok proyum), eeh eytere diyip teslim olmuştum 3. kez ölünce mi ne landsmeet'e giderken yine gelip dalınca ağzını kırmıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bir iki quest yapıp kampa dönünce o questte progress oluyor bone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya bu Queen'e guvenemiyorum ama baska kim olacak onun yerine. Ali'den kral olmaz, ben zaten elf'im evlenme opsiyonu yok. Deli olcam neyse, istedigim secenegi sunmuyor oyun sanki :( oynayip sonra sacma bir son gormek de istemiyorum ya neyse illaki bir daha oynayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yaw ben female actim chari aceba cok sey kaciriyo muyum? yokmu beni siteeeen diye bagirmam mi gerekcek yane yok mu delikanli male dwarf ben seye vericez saniyoum hane baslardaki dwarf war ya ona oda evlenmis coluk cocuga karismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ne oyunmuş arkadaş. alayazıyorum her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 BonePART said: yaw ben female actim chari aceba cok sey kaciriyo muyum? yokmu beni siteeeen diye bagirmam mi gerekcek yane yok mu delikanli male dwarf ben seye vericez saniyoum hane baslardaki dwarf war ya ona oda evlenmis coluk cocuga karismis yoo ben male karakterle zevranı yatağa attığıma göre sen de female ile morriganı götürürsün nolcak :D artık sen mi morriganı götürürsün o mu seni götürür orası meçhul tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 götüremiyorsun bi olan leliana ve zevran var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 öyle ama modluyorlar morriganı yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Elfroot nereden bulabilirim. Questi tamamlıyamıyorum iyi mi pot eksiklği yüzünden =( ve evet etrafta ne kadar elf root varsa topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ormana git elflerin mekanı varya ismini hatırlayamıyorum şimdi. Ordaki vendordan sınırsız alabilirsin elfroot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Valla en son potsuz mage towerdaki demon u indirdim ama nasıl bi indiriş belli değil wow da tek basıma raid almıs gibi oldumsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sende mi kestin Wyne i ben onu kestim Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın.Bütün parayı pota yatırır oldum.Bol bol gidiyorum o elflerin mekana iyi oluyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Valla kesmeden oluyo mu bilmiyorum ben kaledeki cocugu ve annesini oldurmeden barıscıl yolla kurtarmak için ugrasıyodum bana mage tower a git iki üç üfürükçü bul dediler ole yaptım bende. Bu arada beyler ben nası duelist olabilirim biri rehberlik etsin =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tavernlerin birinde sayko bir kadın var, milletle kavga eden. Öğret be ablam diyorsun öğretiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ok tavern tavern dolasmaya baslıyorum o zaman cok saol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 biri gelip söyler şimdi hangisi olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Denerim'deki Pearl'de Isabela'dan ogrenebilirsin. 3lu 4lu de ogrenebilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya biri bi de summoning portalı soyleyebilir mi hani questin sonunda değecek bir şey varsa yapıcam oteki türlü bırakıcam aktifleştirme olayı biraz karısık geldi kasmıcam hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 codex e bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar