nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Pot abanmayla oluyo bi de easy'de oynayınca :D Hikaye güzel, savaşlar da yeterli saç yolmaya gerek yok easy'de ilerlerim dedim. Şimdi normaldayım wynne var işte idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nileppezdel said: Abi sırf okçular değil ki. Shield mastery varken bile shield wall açık falan yine elinde baltalı öküzler alistari öldürüyolar hemen Abi düşük levellarda (hard bu arada) bile alistair bende ölmüyordu hiç, neyi yanlış yapıyorsun bilmiyorum ama shield cover + shield defense/wall'ı açınca arkasında bir healer varsa adam ölmüyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence blood wound ve blood control cok iyi buyuler. kendime ve morrigan'i blood mage yaptim. 2 Blood wound atinca /win. Bir de dlc ile gelen Dark Sustenance imba bence. Diger classlardan rogue'a gelen stealth bonusu da imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 plate set giyene kadar çok damage yiyor, o yüzden direk 38 str rush ve blood dragon /juggernaut seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi açık oluyo, arkasında wynne var. Mana pot eksikliğinden dicem ama wynne de sonuçta dadısı değil yani alistairin. Başkalarıyla ya da düşmanla ilgilenirken ali ölüveriyo orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 27 tane ending varmış 2 sini gördüm şimdiye kadar, tek sorunu evil ending yok, gerçi hero sun vs ama motb dan sonra hayal kırıklığı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o 27 ending herhalde oyunda verdiğin kararların kombinasyonlarıdır yoksa achivementların boşluklarına bakınca 4 ending var gibi demolu memolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 off bitti sonunda helal olsun dedim tekrar oyunun yapımında ve yayımında emegi gecen herkese, hardda oynadım omrumu yedi ... Legendary Sacrefice, gozum duldu son demoda yuru be Ali dedim ver gazı ... Dlc itemları ile cheatlenmis nightmare bi daha bitirmeyi dusunuyorum yavas yavas, Rogue yada warriorla, deneyen eden oldumu nightmare ? muhtemelen tank ben olcam hardda halı olan ali nightmare de neler yapar allah bilir, hafif Spoiler heral eger ali yi morri ile ciftlestirirsen le devam eden senaryoda dogan bebek morri nin anası tarafından buyutulen ultra evil bişi mi oluyo ona giden varmı ? son fight ın gecdigi 1. kat fightları oyundaki diger herseyden daha zor geldi bilmiyorum, son boss fight ıda umdugumdan cok daha kolaydı, ve tankda olay tamamen Dwarf mekanından alınan yuzuk lifegiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 healer yoksa healer yapın magelerden birini, ben morrigan'a heal filan aldıracaktım az daha. elim gitti geldi sonra coc aldım. zira (pope okur umarım burayı) COC DİYE BİŞİY ATIYO MEYC 1200 VURUYOR GÖZLERİMLE GÖRDÜM. BUNLAR İNSAN DEYİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya işte loghain i sağ bırakırsan ona kestirebiliyorsun, onu morriganla seviştirebiliyorsun 8 ending eder alistair i evlendirmediğini farzedersek, bide evlendiği durumlar var felan, achievement olarak morriganın olayı var ultimate sacr var, redeemer var loghain kesiyo, bide alistaire kestirme var sanırım başka olmaması lazım healer yapmakla bitmiyor, toplam respec atmak lazım healer icin, heroic support ağacı spellbloom benim ilk oyunum zamanında respec modu yoktu :) ayrıca oyundaki en güçlü şey arcane warrior 16 dan sonra invincible sınız direk 60 armor 120 def 70 70 auto attack ile ne geldiyse tokatladım 1v1 1v10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nl sen easy'de oynayıp mı söylüyosun bunları :p ben tek bir combatta bile harddan easye çekmedim rahat rahat ilerliyorum da :D hatta taktik demişsin, taktics kısmında en ufak ayarlama da yapmadım sadece arada bir karakterlere ne yapacaklarını tıklayıp söylüyorum sonra ana karakterime geçiyorum o kadar neyse dediğin gibi büyük bir farklılık var belki büyü sisteminde ama ben DAO yüklemeden az önce nwn2'yi bırakıp geldiğim için diyebilirim ki o büyü sistemi de şahaneydi bu da bence unique olmuş gönül time stop ister horrid wilting ister tabi, aklıma Mix sunucularında oynarken Sardius'un ilk defa attığı time stop geldi hatta bunları konuşurken :p bütün sunucu noluyoruz hop makinist olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Valla ben taktik olarak sadece, rangedlara meleeden kaçın/stunlayın ve canınız %25e geldimi ufak pot için emri veriyorum. Tankta da threat ve shield hep açık, başka da taktiğe gerek duymuyorum sürekli Pause ile yönettiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Taktik ne ya? Abi taktikle oynanır mı hepsini disable edip tek tek kontrol ediyorum karakterleri. Sleep bozan mı dersin, yanlış targeta shatter kombo çekmeye çalışan mı dersin. Konsolcular için yapmışlar taktik hedesini, pcde oynayan adam tek tek kontrol etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yok abi her karakteri tek tek kontrol etmeden normalde bile hayatta kalamıyorum. E o kontrol işi de zor çünkü oyun turn based değil. Birini kontrol ederken öteki dayak yiyo. Onu heal edeyim derken diğeri 6 kişinin arasında kalıyo falan. Tactics kısmında ne kadar iyi ayarlasam da olmuyor olmuyor olmuyor =( Yetersizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nileppezdel said: Abi açık oluyo, arkasında wynne var. Mana pot eksikliğinden dicem ama wynne de sonuçta dadısı değil yani alistairin. Başkalarıyla ya da düşmanla ilgilenirken ali ölüveriyo orda :D Abi aynen öyle yani dadısı olmalı tankın healer :) Diger karakterler cok lazımsa pot icsin, ya da ana karakterine de heal ver arada atsın. Diger karakterler cok aggro cekmemeli (devamlı fireball sallayan mage'in haric) butun aggro alistair'e gitmeli ve paso adamı heallamalısın. Gerekirse elle yonetmek gerek ama taktikten de ayarlanabilir. Lvl 12'de mi ne lifeward geliyor o bayagı yardımcı oluyor bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya abi ben diyorum mesla health %25in altına düşerse pot iç diye. İçene kadar geberiyolar. Geç tepki veriyolar. E savaşın o aksiyonu içinde de yetemiyorum hepsine tek tek bakıp ayarlamaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Valla ben dragonu durdura durdura aldım sonunda partide Golem, ana karakter (dorf tank) , mage healer birde archer vardı ama kaç defa denemişimdir =P durdur onu iç bunu iç felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 %25 az zaten. o sırada buyu vs atiyorsa eğer ölmesi çok doğal zaten. ben tek tek her yapacaklarını usenmeden 10 defa da olsa yapıyorum savaslarda. hard da zaten ozellikle warrior degilse 2-3 vurusta oluyolar. mage ler en azından 3 mage + 1 warrior grubum var. yonetirsem cok rahat geciyorum. yonetmezsem benim eleman saliyo aoeleri etrafa herkes yatıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya sürekli ölüp zırt pırt durdurarak oynayacağıma easy giderim işte. Oyundan soğuyorum sürekli durunca :D Turn based olsa oyun o zaman tamam da yani turn based değilken 30 kişiye 4 kişi dalmışken biraz zor geliyo bana tek tek her karaktere bakmak. Sürekli durdurunca da zevki kaçıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 asıl easy oynayınca kaçıyo zevki. sal tankı araya bas aoe gg easyde. ben ahrd oynuyorum lvl 11im su an 1-2 combat dışında normale alma ihtiyacı duymadım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Biryerde yazıyordu zaten easy ile normal arasında çok fark var, normal ile hard arasında o kadar fark yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi sürekli durdurup oynamaya tercih ederim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Blood Mage'de bazı büyüleri kullanamazsın tadına bir açıklama var, tam olarak nedir o büyüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oyunda 2 dvd çıktı dvd 1 de install etti. 2. sini istemedi. oynuorun gayet. nedendir bilen? ne var 2. dvd de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 morrigan ın çok özel görüntüleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar