Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 flemeth ablayı kesme q su circle of magi sonunda verilmiomuydu biri öle demisti, bitti circle quest falan yok :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 flemeth Circle'ddayken bi kitap buluyosun flemethin defteri gibi bişey. Gift. Onu morrigana hediye et kampta. O zaman çıkıcak quest
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kampta mı vermemiz gerekiyodu ben bulduğum gibi verdim
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 @ Revangelis dlc o q ve içerdiği her şey.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ya bu DLClerin 18ini de edindim, ama çantaya birkaç item geldi, kalanları kendi kampından alacaksın deniliyor nette. Ama kampımdaki cüce tüccar beleşe birşey vermiyor, nerde bu diğer bonus itemlar şimdi?
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ne harika olmuş oyun ya, kökeninize göre ayrı ayrı hikayeye başlamanızda ayrı bir güzellik. Dwarf noble oldum , kralın oğluyum felan heuae bir sürü yalaka var etrafımda, yanımda hizmetkarım felan harika valla =D
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nileppezdel said: flemeth Circle'ddayken bi kitap buluyosun flemethin defteri gibi bişey. Gift. Onu morrigana hediye et kampta. O zaman çıkıcak quest eyv
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dreagloth said: @ Revangelis dlc o q ve içerdiği her şey. dlcler yüklü zaten, itemlar falan var bikaç forumda daha yakınmışlar bu konuda, bazıları başka mekandan git oraya düzeldi benimki demiş, bazısı dlcyi disable-enable edip tekrar dene falan demiş te hepsini denedim olmadı. neyse sonuçta bugmış onu öğrendim:p
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Oyunun orjinal mi? dlc leri yükledikten sonra, log in olmadan bunlara erişemessiniz diye bir liste veriyor çünkü.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 değil zaten o yüzden fazla eşelemicem :p
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Onun da çözümü var, ama anca pmden olur:)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 redcliff de gece savunması nasıl bitiyor 20 dakika combatta kaldım hala adam geliyor
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 uzun biraz o dayanıcan, aşşağıdan yukarıya çek mobları öyle öldür
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bu arada shale ne kadar mükemmel bir karakterdir ya, en son yaptıkları karakter olmasına rağmen dialoglarına bayıldım. Bence dragon age'in HK-47'si shale olmuş. Allistair'ın esprileri pek güldürmedi beni, böyle partiyi kırıp geçirecek bi karakter arıyorum ama yok sanırım DA'da öyle bir companion?
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Şahsen ben warhound'a baya gülüyorum :p
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi köpek gidip cocuk bulup getirdiğinde koptum ben
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 High dragonla kapışan varmı 13.lvl da kestim ben biton item düşüyo ama anca 2-3 tanesi iş yapar
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Leylana da katıldı partime, köpücüğü çıkardım. Kim kim gitsem şimdi hangi karakterler daha eğlenceli? Bende lightning horror mage var, yanımda morrigan ve alistair. Aliyi atıp köpücüğü mü alsam acaba? Ama çok az skilli var ilerde ezik kalır diye kararsız kaldım. Bide büyü ağaçları çok kısa kalmış. Gittim ogre ı kestim işte daha ilk köydeyim, magic e abanıp chain lightningi aldım hemen. Eee bitti mi şimdi yeni bişey yok mu? Daha 6. lvlda talent treenin en sonundaki büyüyü almak çok saçma olmuş.
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Kaede said: mana arttırmak için willpower vericeksin, magic değil :p Hadi canım tüü görüyon mu dur stat resetleyim sdfsdf şaka bi yana öyle yapıyorum zaten ama hala düşük morriganla aynı hatta 2 stat mı ne fark var aramızda onun mp 239 benimki 130 abzürt geldi ondan sormak istedim. Mighty_THoR said: redcliff de gece savunması nasıl bitiyor 20 dakika combatta kaldım hala adam geliyor Mighty Redcliffte combat biraz uzun sürüyor ama ekstra birşey yapmıyorsun yaratıklar bi yerden sonra tükeniyo.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hangi zorlukta oynuyorsun axedice efendi ? hardda tank lazım wynne - goddess tier support/healer, baymayan anne tipi karakter. güzel hikaye, dawww etkileşim alistair - bro tier tank. 38 str kas juggerları giydir agro alsın dursun öyle. geyik karakter, eh işte hikaye, klasik amerikan etkileşimleri imoen - 100 influence + device skill 4 kas bütün kapıları, chestleri, trapleri vs halletsin. sustained dps + roguetree den debufflar. OP son şarkı. questini yapana kadar polyanna karakter sonra güzelleşiyor bu üçünü aldıktan sonra istediğin dps karakterini yap
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mighty_THoR said: redcliff de gece savunması nasıl bitiyor 20 dakika combatta kaldım hala adam geliyor ahahahaha .. pause lu savasi olan oyunu oynamam diyen adama bak :)
guden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bitti :( bir an önce birşey çıkartsınlar, o zamana kadar tekrar tekrar bitirmek lazım.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dalish elves komik bi soru olacak, orzimmar bitti circle of magi bitti bu dalish elfler neredelerki gideyim yanlarına
Öne çıkan mesajlar