Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunun CE box videolarından biri :p buda bi diğeri lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 birincisini biliyodum da ikincisi bombaymış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu arada warrior açıp, willpower ve magice dayanıp biraz, full plate, kılıç falan kullanan ve fireball atan Arcane Warrior da yapmak mümkünmüş. bide az biraz gizli de olsa questleri her class için özel bir armor set mevcut, warrior için juggernaut armor, rogue için wrym armor falan yapmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dralnu said: Azmodai said: oyunu bitirdim sonunda. ama bioware'e koyayim, bi suru baslangic hikayesi disinda, sonuna da ilginc bir olay koymuslar. onceden aldigim save ile son combati bidaha yapacam sirf gormek icin... nasi bitirdin abi 42 saat played var 18% i bitti diyo oyunun bende ehueh adam sırf sonunu görmek için easy'de oynamış, kınayalım hadi! KINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 azmo yüz karasısısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Henüz oyunun başlarındayım, wilderness bölgesinde. Normalde oynamama rağmen zorluk gayet tatmin edici, sık sık load etmem gerekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 pekaziz said: Henüz oyunun başlarındayım, wilderness bölgesinde. Normalde oynamama rağmen zorluk gayet tatmin edici, sık sık load etmem gerekiyor :P bildigin taktik yapiyorum ben de elim devamli pause da diyebilirim, AI ya birakmiyorum genelde isi, cok mu uzun suruyor evet, ama ben boyle seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 El pause'da olmazsa başlarda karakterlerin inmesi işten bile değil zaten =) Oyun yeni çıktığında biri inceleme yazmıştı. Zorluk için arada sırada pot yuvarlamak zorunda kalıyorsun demişti. Yüzüne tükürürüm ben o adamın xD Çok kasış değil oyun fakat pusu kurman, taktik yapman, kime ne olmuş etmiş bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dex bugı yüzünden patch bekleyenler arasına giricem ya da uyuz olup tüm charları silicem ve 0dan warrior ile başlıcm uyuz oldm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ölmeden atlatırsanız bölgeleri achivementları var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ölmeden derken herhangi bir karakterin bi kere bile ölmemesi mi yoksa wipe mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Broodmother çok kastırdı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dralnu said: Azmodai said: oyunu bitirdim sonunda. ama bioware'e koyayim, bi suru baslangic hikayesi disinda, sonuna da ilginc bir olay koymuslar. onceden aldigim save ile son combati bidaha yapacam sirf gormek icin... nasi bitirdin abi 42 saat played var 18% i bitti diyo oyunun bende ehueh abi easyde oynadim hemen gecmek icin bolumleri. Vaktim sinirli ve hikaye / diyalog daha ilginc geliyor combattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sparkcaster said: azmo yüz karasısısn COK TA PENIS. sdhsdghfgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 DadashNik0F said: ölmeden derken herhangi bir karakterin bi kere bile ölmemesi mi yoksa wipe mı ? sadece ana karakter. gerçi ben biri ölünce hep f9 a basıyorum adetten ehue bu sırada wynne diyalogları çok güzel be. çok güzel nene karakter yapmışlar gerek kişiliği gerek özellikleriyle grey warden lar üstüne bir fırça attı bana böyle kaldımmonitör karşısında odama gidip yorgan altında ağlıycaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunda random encounterlar direkt bu kurala gore isliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dex bugı o kadar sorun değil rogue için, ben talent ların hepsini açmaya yeticek kadar dex verdim sonra str abandım. mage circle ayrıca mage circle da eğer bütün odaları gezersen statların için baya iyi oluyor watchguard of the reaching questi nasıl yapılıyor, herşeyi denedim olmadı bug lımı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yok abi orda yazan sırayla üç heykele examine de bişey olmicak. Sonra esas odada bi tane büyük kalkanlı heykel var onda use diceksin hoop aşağılarda bi yaratık serbest kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 examine yapınca dmg alıyorum ama sırayla yapmış olsam bile, normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Yanlış sıradır. Önce elinde çanak tutan, sonra kılıcı yukarı bakan sonra da aşağı bakan sanırım. Examine diceksin sen yanına gitsin. Ne ses çıkıcak ne işaret. Sen bişey olmayınca tekrar examine dediysen çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunda böle bi yer var mı: Two centuries ago, the Grey Wardens were expelled from Ferelden amidst a storm of blood and betrayal. Their fortress remains at remote Soldier's Peak, overgrown and reportedly haunted. Now comes a chance to unearth this lost chapter of Grey Warden history, to unravel the mystery behind its fall, and finally reclaim it for the order! To begin the journey to Soldier's Peak, return to your party camp from the world map and seek out a merchant named Levi Dryden. Includes: (1) A fun dungeon-delving adventure; (2) A set of ancient Grey Warden armor, complete with heraldry; (3) A chance to gain two of six mysterious new abilities. (4) A new base complete with merchants and a party chest to store your hard-earned loot.. yoksa addon mu buda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 I ıh o DLC olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Grey Warden Kepp o sanırım, ama çok şikayet var, 45 dk. de bitiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 uuu o heykel questinden summonlanan mobdan artifact gibin bi 2h sword düştü dragonslayer yaşadı bizim zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Robert_Poche said: Lopeth said: ben daha sevişemedim arkadaş morriganla ve diğer milf le full approval ım ama malesef konuşma seçeneklerinden olmuyor sanırım bu. Anca dragon felan mı kesmek lazım ? ne kadar gift warsa morrigana wer konusma seceneklerinde yavsamanın dısında sarcastic cevaplar verirsen kısa bi sürede "wanna come to my tent?" moduna sokabiliosun ha bide hayat hikayesini dinlerken kucuk veletken altın bi ayna caldıını sölüo, dwarf sehrinde merchantlardan biri altın aynayı gift olarak satıo alıp verince 16 approval geliyor. Ya zaten full resmen, her türlü gifti konuşmayı vs yaptım zaten. hmm Annesini doğramam mı gerekiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar