aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Gather your pary and venture forth? OH YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 daha çok gönderme var öyle. kotordan kreia misal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aquila said: Gather your pary and venture forth? OH YEAH! you must gather your party before venturing forth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=93XFxKXdbqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Redcliff oynayan vatandaşlar için Mass effectte uzaylılarla romance olurmuşta Dragon Age'te altında kalır mı XD Demonu lüpletebildiğim sahnede aklıma gelen şey bu oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 disi karakter oynatanlar icin aciklama zor olur herhalde :) cok pis lupletildim , fena verdim falan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Benim karakter dişi elf fakat daha dalga geçmekten başka bir amaçla erkeklere kur yaptığı olmadı eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 of allahım of, millet zor dedi, geri dön en son oraya git dedi ama ben dinledim mi? tabi ki hayır. zorluğu elf kasabasının sonuna yakın normale aldım ve tam gaz kaleye doğru ilerledim. bi şekilde ulaştım kaleye. ama kalede adam gibi pot satan yok. ve alley alley dolaşırken herifler bütün pot stoğumu tüketti artık böyle taktik manyağı oldum, taunt, threaten hede hödö. bütün savaşlar adeta ölüm kalım savaşı. benim elemanların zırnık kadar gücü kalıyo. potlar da suyunu çekti öldürdüğüm düşmanlardan çıkmazsa gg. artık tiii eski save den başlıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kale dedigin neresi ? denerim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 calimero said: of allahım of, millet zor dedi, geri dön en son oraya git dedi ama ben dinledim mi? tabi ki hayır. zorluğu elf kasabasının sonuna yakın normale aldım ve tam gaz kaleye doğru ilerledim Ya yeni başladım ben ama hard seçtim alışkanlık olduğu üzere, şimdi normal mi yapsam demeye başladım benzer yorumlar gördükçe, hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yok abi hard gayet tatmin edici ama benim gibi level atlamadan oyunun en kasış yerlerini oynarsan sıçışlara geliyosun. ilk başta soldan başlayın diğer arkadaşların dediklerine göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben de 1 saat flan oynayabildim daha ama baya zevk aldım inşallah böyle devam eder. elf mage açtım ama şu true elf backgroundunda da başlamak istiyorum belki değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 mmorg değil dimi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Aiko said: mmorg değil dimi bu oyun hayır, single player. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 simdi bunun orjinali cd olarak turkiye ye 20li kasim larda mi gelicekmis ? steam in versiyonunda unlock olmasina 1 gun kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Soru Simdi Urn of sacred ashes kısmındayım, daha dogrusu bu küllere kanı bocalayıp bocalamama arasında kaldım, save ettim baktım, kanı bocalarsam izim rogue abla partyi brakıp bana dalıo ve combat oluor, bocalamazsam dısarda combat oluor, bi adamı öldürüp dragon cagırma zımbırtısını falan alıosun(caardım bakam die dragonu yoketti kendisi). Hangisi daha mantıklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 redcliff yardım bu redcliffdeki gece zombielerin bastığı yerdeyim, üstteki dalgayı rahat alıyorum, fakat sonra aşşağı inince bitmek bilmiyorlar, dayanamadım resmen sonuna kadar, hard da oynuyorum, var mı bir taktiği falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yukarı knightların oraya çek, kıvır da kıvır, koş , sıçra, kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Eee oyun güzel mi millet ? Yeni RPG'lerden çok hazzetmeyen biri olarak şeytanın bacağını kırıp almayı düşünüyorum. wowu saymazsan en son oynadığım RPG KotoR 2, düşünün : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 lopeth dediğin gibi yaptım da murdock (mayor) öldü savaşta, sonra yas tuttular falan. murdockla alakalı birşey var mı acaba, yani öldürtmemeye mi kassam falan dicem de imkansız o da öf içime sinmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 steamden alıcam bende, dvd kutusu felan uğraşamıcam artık, heryer kutu oldu zaten. multiclass var dimi? karakter yaratma kısmını ayrı indirebiliyorsun sitesinden, (free yapmışlar bunu hayret lol) onu indirdim yarattım karakter falan alınca aktarıcam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 3 class var başlangıçta warrior rogue mage level 7 ve 14te spec geliyo warrior templar, berserker falan olabiliyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya dwarf prensi olan varmı benden başka? Başta veliaht prens abim olmak üzere herkese atar yapıyorum oyunda, sonradan başıma bir iş gelir mi bundan dolayı, ilerleyen var mı baya hikayede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yok, yane ilk levelı rogue aldık diyelim, 2 lvl da warrior, 3. lvlda rogue şeyedebiliyor muyuz? prestige classlar çıkana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar