Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HellHound said:

bir kisi aggro al - kite - 3 kisi ranged dps

bu doğru.
diğerleri için, ben mi yanlış anlıyorum oyunun başındaki kulede force fieldlara fln mı giriyosunuz? bide dragon nerden çıktı :D
Mesaj tarihi:
rogue ile cok rahat geçmiştim ben ogreyi. En zevkli bence cunning rogue sora arcane warrior. Warrior oynamadım.

mage oynuyosan bi aura vardı adını unuttum, adamı donduran damage almıyo/vurmuyo onu tanka atarsan vakit kazanıyosun baya.

zaten soralı baya olmuş geçmişindir orayı.
Mesaj tarihi:
yok daha geçmedim burda aldığım taktikleri uygulamadım henüz öyle çok oynamıyorum ogre'ye gelene kadar günde 20 30 dk filan oynuyodum bu ogre iyice soğuttu arada 5dk girip dayağı yedikten sonra çıkıyodum direk bi ara tekrar girişicem
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
rpg tarzı çok fazla oynamamıştım ama bu aralar bi heves geldi. başlangıç olarak bu oyun iyi midir? daha iyisi varsa onla başlayayım ki devamı gelsin =)
Mesaj tarihi:
Baldur's Gate ya da Icewind Dalelar çok daha iyi oyunlar olmasına rağmen çağdaşları arasında ikinci en iyi parti tabanlı rpg oyunu. En iyisi (hikaye, anlatım ve derinlik bakımından) Neverwinter Nights 2 (Mask of the Betrayer ve Storm of Zehir ek görev paketleri). Ama dragon age in avantajı da rpg oyunlarına aşina olmayan biri için adapte olması oynaması çok daha kolay.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beyler beni yine dövdüler yav google ile aramadan önce patilere danışayım dedim,şu zombi istilası olan köyde redcliff sanırım bi türlü geçemedim knightlarla tepede savunuyorum fakat aşşağıda direk üstümden geçiyorlar 1 tank 1 melee 1 archer 1 mage setup ile en az 10 kere denedim bir gelişme gösteremedim zorluk seviyesini de düşürmek istemiyorum yardım pls
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim de bir sorum var oyun hakkında. DLC alacağım ama yüklenmiyor diyorlar. Var mı öyle bir şey? Kutulu bu arada oyun, Steam değil.
Mesaj tarihi:
S-H said:

beyler beni yine dövdüler yav google ile aramadan önce patilere danışayım dedim,şu zombi istilası olan köyde redcliff sanırım bi türlü geçemedim knightlarla tepede savunuyorum fakat aşşağıda direk üstümden geçiyorlar 1 tank 1 melee 1 archer 1 mage setup ile en az 10 kere denedim bir gelişme gösteremedim zorluk seviyesini de düşürmek istemiyorum yardım pls

Morriganda ne skillere verdin, savaşı o kazandıracak çünkü..
Mesaj tarihi:
E tmm işte güzel açılandırmayla Cone of Cold ve onun elektriklisiyle çatır çatır indirceksin..

Donan düşmanları da critical strikela patlatcan 2H ise meleelerden biri..
Mesaj tarihi:
Focus fire, kimse arkaya kaçmayacak, sabırlı olacaksın. Bi de madem zorlanıyorsun, köylüleri knightları falan kurtarmaya çalışma. Oyunda scaling olduğu için gidebileceğin hiç bir yere erken gitme diye bişey yok, biraz daha uğraşman lazım.
  • 3 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bende kutulusu var bunun ama hiç bir DLC'yi yükleyemiyorum. DLC alacaktım ama, içinde gelen DLC'ler bile yüklenmediğinden bulaşmadım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...