LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 HellHound said: bir kisi aggro al - kite - 3 kisi ranged dps bu doğru. diğerleri için, ben mi yanlış anlıyorum oyunun başındaki kulede force fieldlara fln mı giriyosunuz? bide dragon nerden çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 3 melee 1 spell caster şeklinde grup birinin eline ok vericez artık yapçak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 rogue ile cok rahat geçmiştim ben ogreyi. En zevkli bence cunning rogue sora arcane warrior. Warrior oynamadım. mage oynuyosan bi aura vardı adını unuttum, adamı donduran damage almıyo/vurmuyo onu tanka atarsan vakit kazanıyosun baya. zaten soralı baya olmuş geçmişindir orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 arcane warrior hiç zevkli değil ya. ez mode. rogue iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 diğer oyunlardaki magelerden farklıydı belki ondan zevkli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 zevkli aslında da op olduğu için öyle demiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yok daha geçmedim burda aldığım taktikleri uygulamadım henüz öyle çok oynamıyorum ogre'ye gelene kadar günde 20 30 dk filan oynuyodum bu ogre iyice soğuttu arada 5dk girip dayağı yedikten sonra çıkıyodum direk bi ara tekrar girişicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 rpg tarzı çok fazla oynamamıştım ama bu aralar bi heves geldi. başlangıç olarak bu oyun iyi midir? daha iyisi varsa onla başlayayım ki devamı gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Baldur's Gate ya da Icewind Dalelar çok daha iyi oyunlar olmasına rağmen çağdaşları arasında ikinci en iyi parti tabanlı rpg oyunu. En iyisi (hikaye, anlatım ve derinlik bakımından) Neverwinter Nights 2 (Mask of the Betrayer ve Storm of Zehir ek görev paketleri). Ama dragon age in avantajı da rpg oyunlarına aşina olmayan biri için adapte olması oynaması çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 beyler beni yine dövdüler yav google ile aramadan önce patilere danışayım dedim,şu zombi istilası olan köyde redcliff sanırım bi türlü geçemedim knightlarla tepede savunuyorum fakat aşşağıda direk üstümden geçiyorlar 1 tank 1 melee 1 archer 1 mage setup ile en az 10 kere denedim bir gelişme gösteremedim zorluk seviyesini de düşürmek istemiyorum yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 class ne abi senin onu da yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Benim de bir sorum var oyun hakkında. DLC alacağım ama yüklenmiyor diyorlar. Var mı öyle bir şey? Kutulu bu arada oyun, Steam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hmm yok yaw tüm dlcler çalışıyor, hepsini bitirdim ben sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 DeBuffAndHeal said: class ne abi senin onu da yaz :) fix warrior abi benim rpg classım aldım 2h vuruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 O DLC yüklenmeme olayı yeri UK olarak değiştirince halloluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 S-H said: beyler beni yine dövdüler yav google ile aramadan önce patilere danışayım dedim,şu zombi istilası olan köyde redcliff sanırım bi türlü geçemedim knightlarla tepede savunuyorum fakat aşşağıda direk üstümden geçiyorlar 1 tank 1 melee 1 archer 1 mage setup ile en az 10 kere denedim bir gelişme gösteremedim zorluk seviyesini de düşürmek istemiyorum yardım pls Morriganda ne skillere verdin, savaşı o kazandıracak çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 @S-H warrior da oynamadım ki :(. Ekibinde rogue varsa onu seç arkadan hepsini indiriyosun rahat, yada morrigan örümcek olabiliyosa onlada zorlaya zorlaya geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Morrigan bi lvl alabildi zaten onuda aoe lightning'e verdim ben erken mi geldim acaba bu köye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 E tmm işte güzel açılandırmayla Cone of Cold ve onun elektriklisiyle çatır çatır indirceksin.. Donan düşmanları da critical strikela patlatcan 2H ise meleelerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Focus fire, kimse arkaya kaçmayacak, sabırlı olacaksın. Bi de madem zorlanıyorsun, köylüleri knightları falan kurtarmaya çalışma. Oyunda scaling olduğu için gidebileceğin hiç bir yere erken gitme diye bişey yok, biraz daha uğraşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yeni oynamaya başladım da, rogue ile... net alman gerek dediğiniz talent'lar var mı? oraya doğru gideyim baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bende kutulusu var bunun ama hiç bir DLC'yi yükleyemiyorum. DLC alacaktım ama, içinde gelen DLC'ler bile yüklenmediğinden bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 region settingsi amerika yap. unicode bokuna saçmalıyor installerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 konsola yazmışım hiç farketmedim. amerika seçip deneyeyim bi eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 şu 266 sayfayı okusanız bilirdiniz -_- :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar