kerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cüce mekanı çok bayıktı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ya ben warrior karakterimi Berserker yapcam böle 1 skill var yazıyo ama nasıl yapicam. Bulamadım onu sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 olm torchlight dragon age'e koyar asdas *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Çok deli spoiler Baya güzelleşti oyun...offf Flemethi keserken sanki wow da raid yapiyo gibi oynadım hahaha , Alistair le kafasını bizim heroların tarafından çektim. warrioru tam gövdesinin oraya healerı da uzaktan kontrol ettim. Ilk deneyişte rogue la girdim ama olmadı o yüzden leilana yı alıp range dps le bi güzel sövüşledim Flemethi sonra Morrigana kitabı verip çadırda bi güzel seviştik. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 spoilera dikakt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 okudum ddssa dayanamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya bu flemeth kesmedim ben flemeti konuştuk anlaştık güle güle dedi bana kitabı da al banane dedi vs. de kesip kesmemek arasında bir fark göremedim ben. Varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Flemeth Kesince hazinesini alıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Flemeth Valla ben kesmiştim ama kayda değer bişi yada birşeyler düştüğünü hatırlamıyorum, hatta ne ya bu hiç birşey düşürmedi vs bile demiştim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 flemeth VÜCUDUN BANA AİT, MORİGIN-KÜN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 baharda expansion cikicakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 flemeth flemethle ne zaman dövüşecez ki? bu kıza kitabı circleda vermiyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Flemeth Kitabı verdikten sonra kampa gittiğinde konuşması lazım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 flemeth evet hava çok soğuk ısıt beni dedi. ama baya bi sonra kampa girdim. (o ara nası kamp kurulcağını bilmiodum :P) başka bişi konuşmadık.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 abi flemeth combatı oyundaki en keyifli kombatlardan birisi işte kaçirmayin yapin. büyük ihtimalle de oyun sonunda fark ettiriyordur seçiminiz. mesala spoil high dragonu öldürürseniz insanlar sacred urn'u yağmaliyor. ki ben millete söylemesin diye rahibi öldürmüştüm.eğer dragon armor yüzünden gözüm dönmeseydi öldürmezdim hatta oyun sonunda urnu anlatinca lan dedim ben ne yaptim hehe sirf nature of the beast ile sacred ashes muhabeti üzerine oyun yapilinabilirmiş. özellikle nature of the beast cok iyi. ama o circle ile cüceler vicdan azabi gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ben flamethi öldürmedim konustuk anlastık verdi kitabı gitti de morrigana anneni öldürdüm ahan da kitabı diyince daha sonraki bi konusmada annemi öldürmemiz gerek vs dedi mal mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bug olabilir. Bende de Leliana ile benzer bişey oldu. Leliana romance Morrigan ile ilişkim varken Leliana çıkıp "I love you, I love youuu, do you love meee?" gibisinden bir şeyler dedi. "En iyisi arkadaş kalalım" diye cevapladım. Bir sonraki seferde geldi hala "hem bana yazıyosun hem Morrigan'a, seçimini yap" dedi. Amma yapışkanmış yauu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 safir garnet vs bi işe yarıyo mu yoksa satıyım mı direk? 100lerce birikti yerim kalmıyo resmen inventoryde bi de max lvl cap var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Sanırım garnet bi questte yarıyodu 10 tane falan. Diğerlerini sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 10 garnet işine yarıyor Gnawed Noble'dan aldığın bir questte. Sapphire, Topaz, Amethyst, Malachite dwarfların desteğini aldıktan sonra kampta dwarf'lara bağışlanabiliyor, karşılığında exp alıyorsun. Diğerlerini sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ve oyun biter. Çok güzel 1 hafta geçirdim oyun sayesinde. Uzun zamandır ihtiyacım vardı böle Kotor tarzı bir oyuna. Oyun güzel bitti yahu. morrigan karı senden çocuğum olsun istiyorum, gözleri senin gibi baksın dedi yaptık cocugu. sözünün eriymiş sevişip kaçtı archdemon ölünce. Hikaye çok böle ortasında bitti gibi ya hehehe merak ediyorum noldu şimdi . Bide ben bu Anorayla evlenip , kral oldum hahsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 1 haftada nası bitirdin yau? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 of sonunda çıktım cüce mekanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 3 gün sonra yeni DLCgeliyor "Return to Ostragar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar