fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hehehe, sanırım açılıştaki yazıda da adamın ismi var, "dear christian" diye. o tür bez haritada en son ultima 9 da vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 29GBP'ye digital deluxe edition aldım, çok pahalı oldu ama güveniyorum bu oyuna güzel çıkacak. https://eastore.ea.com 'a girip 25 GBP üzeri alışveriş yaparsanız şu kodu girerek 10 GBP indirim alabiliyorsunuz, "MyVoucherCodes_10GBPOff" böylece digital deluxe 29GBP'ye geliyor. Bundan daha iyi bir indirim de görmedim dragon age için, orjinal almak isteyen arkadaşların işine yarar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 2d oyundaki hedeleri tamamladım ama acaba bunları nasıl oyun içinde alacaz bilen okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oyunda ea accla baglanip dl ediyosun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ea acc ne bağlandı onlar artık, oyunu içinde login kısmı olacak muhtemelen, ordan indiregandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 CE game guide in resmi , cok guzel gorunuyor. Icerigi de bayag saglam , 400 sayfa ! Ve ayni zamanda koleksiyoncu oldugumdan ve oyunlarla ilgili kitaplari almayi, biriktirmeyi sevdigimden aliyorum, yoksa hint , tip lere bakmam oyle. Product Description The Collectors Guide to this huge game. Hard Cover: Rugged Hardcover edition for extra durability. Essentials: Nearly 400 pages packed with every quest, NPC, monster, and item across the world of Ferelden! *Classes: Complete ascension guides with level-by-level tips on how to maximize a warrior, mage, or rogue class! *Walkthrough: Detailed walkthroughs to master all quests, puzzles, and pivotal story choices! *Equipment: Full equipment lists to gear out your PCs! *Bestiary: Comprehensive bestiary with everything from arcane horrors to werewolves! *Combat: Expert tactics to conquer the intricacies of combat! * Bonus Material: A special 100+ page section gives an in-depth look into the workings of Bioware Studios, developer of Dragon Age. This behind-the-scenes look features a studio biography, concept artwork, interviews with key members from each team, and much more! * Maps: Labeled maps pinpoint the locations of each quest item, chest, trap, and secret for every town and dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gaza getirdin beni de :p sipariş verdim direk amazon.co.uk'den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 aynen..pre-order.. sonraki starcraft II icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 BlackRose said: gaza getirdin beni de :p sipariş verdim direk amazon.co.uk'den :D insan bi sorar...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 harbiden this is the new shit mis http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/ero-misc/dragon-age-origins-hot-sex-2.jpg -_- -_- -_- -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 o ney nan o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bioware kabuğundan çıktı ve dragon age ile homo romance de ekledi işte hatunlardan bi olan hangisi acep. morrigan değildir inşallah gerçi pek bi dyke tipi vardı. imoen olsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Ahahaha harika ya, dwarf - elf interracial yapabilecek miyiz acaba. O değil de bunun piyasa araştırmasını nasıl yapmışlar merak ediyorum, demek ki rpg oynayan çok gay var yoksa kimse oyununa koymaya kasmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 jade empire da üçlü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gostermiyordu ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bizim eleman her romance resminde arkada... arkasını döneni affetmiyoruz anladığım kadarıyla oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 karakter yaratırken aktif/pasif diye de sorarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 tecavüzcü çoşkun ve nuri alço background istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 aha buraya yazıyorum axedice bu zenciyle bromance seçeneğini pas geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 onaada kulp takar. small spoon neden olamıyoruz!!!! o değile su oyunu oynamak ıcın ıcımde en ufak ıstek yok, tümüyle geyik yapmak ıcın gırıyorum konuya... traıler doğuttu tumuyle benı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 zenci bisexuel elf konsepti super ama EHEUEHEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://bitmob.com/images/stories/SCREENSHOTS/Dragon_Age/da_sex_9.jpg http://www.rpgcodex.net/phpBB/images/smiles/emo-emot-smug.gif Bu arada dragon agedeki ilişkileri ve ne kadar yüzeysel olduklarını anlatan bi inceleme var. Oyunun bu yanı sanki sadece fox newsa çıkmak için yapılmış gibi. Reklamın iyisi kötüsü yoktur tabi http://bitmob.com/index.php/mobfeed/sex-and-the-single-dragon-age-hero.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 mass effect çok farklıydı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben beklemiyordum bu kadar yanlız... ima ederler filan sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar