Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi stone olan bedava geliyor oyunla eger ilk ciktiginda almadiysan (diye biliyorum), warden's keep de 7 dolar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 stone dlc guzel bayagi, ama karakter olarak kullanmazsiniz, cok az skill i var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 stone peak cok iyi. kalenin büyüklüğü kadar içerisi sürse cidden cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Wardens keep çok küçük cidden, hele bitirince 2 vendor geliyor kalenin önüne daha sonra kaleye giremiyorsunuz, ne alaka anlamadım. Süs olarak duruyor kale. Spoiler koymadım masus DLC yi alacaklar için uyarı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o dlc parasına bir yıllık oyun alınabildiği düşünülürse ne denli bir kazık olduğu daha iyi anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sam said: hayır benim anlamadığım benim sololayabildiğim adamları dövmek için niye ordu toplattılar ahah. ben cidden 212 adam topladığımızı görünce esaslı kapışma olacak beklentisiyle girdim helalleştikten sonra parti. 207 adamla bitirdim, "yarısını kurtardın helal" diye achievement verdi ahah. aynen o çıktıkları yere morri ile blizzard'ı çakınca zaten nasıl bir spawnkill fest. o bitince waking nightmare. emissary'nin biri kick vote istedi morri için. Benim karakterde tankdı zaten hiç adam kullanmadan bitti oyun o.o pot bile içmedim niye archdemon çok ezik kalmış? (normalde bitirdim birde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 maalesef rpg'lerdeki oyun sonuna doğru işini bilen insanın karakterini überleştirmesini hesaba katamayan oyun tasarımcısı sendromu. orzammar'daki ayaktakımı hebelelocklar lvl 18lere çıkarken son savaşta lvl 10u geçmediler. iki kule'de pro uruk-hai'leri seyrettikten sonra kralın dönüşü'nde lamer goblinlerin yarattığı hayalkırıklığı gibi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 benim rogue duelist acikken takir takir sololuyordu sam in dedigi gibi, 130g luk mu ne dagger i aldiktan sonra delirdi char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sam said: maalesef rpg'lerdeki oyun sonuna doğru işini bilen insanın karakterini überleştirmesini hesaba katamayan oyun tasarımcısı sendromu Moar liek biz bu oyunu konsol bebelerine de satıyoruz, çok zor yaparsak beceremezler sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 son combat zor evet de ,ondan önce bazı combatlarl var mesela apaçi gibi koşunca dağıtıyorlar, bitane master summmonerın odası var mesela çabuk overwhelm oluyorsun hardda , o oneshot yatan moblar whelp gibi olmuş işte, ama son combat çok kolaydı cidden arcane warriorla facerolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 axedice said: Sam said: maalesef rpg'lerdeki oyun sonuna doğru işini bilen insanın karakterini überleştirmesini hesaba katamayan oyun tasarımcısı sendromu Moar liek biz bu oyunu konsol bebelerine de satıyoruz, çok zor yaparsak beceremezler sendromu baldurs gate de kensai diye bi olay var biliyorsun değil mi ? rpglerin sorunudur o başlari ve ortalari sağlamdir ama bir yerden sonra illaki gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Baldurs gatede sorcerer diye bi olay da var. Sorun minmaxta değil tasarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi dizayn ortalama karekterler için hatta cok büyük ihtimalle level cap 20 ise doğru düzgün harcanmiş 12-3 level için olur. sonuçta olayi hikayeyi oyuncuya aktarmak. ben hard'da bitirdim şimdi nightmare de oynuyorum gene kolay gene kolay. ne yaptığını bilen adama rpgler cok kolay zaten ki bu dragon agete büyüleri düzgün atiyorsan ( bir nevi taktiksel) aşiri kolay. ki ben oyun sonunda spoil o şehrin kapısından girerken warden diye tezahürat ettikleri yer de anlamiştim böle olacağını ama bana kalirsa çokta iyiydi zaten diğer warden abi baya bi yarmişti biz de kalani halettik.ama yani o savaşa yürüyen ordu sinematiğinden oyun sonuna kadar olan kisim zaten çok güzel akiciydi. fazladan zorluk falan koysalar load/saveler falan olsa bence atmosferi cok bozardı. [/spoile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sam said: maalesef rpg'lerdeki oyun sonuna doğru işini bilen insanın karakterini überleştirmesini hesaba katamayan oyun tasarımcısı sendromu. orzammar'daki ayaktakımı hebelelocklar lvl 18lere çıkarken son savaşta lvl 10u geçmediler. iki kule'de pro uruk-hai'leri seyrettikten sonra kralın dönüşü'nde lamer goblinlerin yarattığı hayalkırıklığı gibi tam. biz butun oyun boyunca tecrubeli darkspawnlari kesince adami kalmamis archdemon'in, o yuzden sonunda cepheye vatan-millet-sakarya diye kandirilan cannon fodderlari yollamak zorunda kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BonePART said: paragonlar ve anvil hakkinda devam abi sey cok iyiydi yane ben becerdim mukemmelim. once golem paragonu oldurdum sonra anvili brankaya kirdirdim prankada oldu. bildigin dwarflarin azina sictim 15 snaiyede auhehaueauh gece 4:30 da öyle sesli güldüm ki ev arkadaşı uyandı yan tarafta:D ya bu mage tower, elf diyarı ,orzammar a gidiş için belli bi sıra yok sözde ama fiilen de öle mi ? yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? senin lvl ına göre mi mobların gücü artıyo yoksa hepsi fiks mi ? o zman mage tower baya bi basitti hani dierlerine göre .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 patch cikmis, daggerin damagei ayarlanmis, .5 dex .5 str. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kaijad said: yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? ben ilk redcliffeten sonra orzammara gittim, gayet ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 scale oluyolar zaten lvl'a gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cuceler cok tirt diye dusunmustum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyunda hersey tırt np. en azından oyunun en kalite npc'si cuce golemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cüce fanatiğisin resmen :) işin ilginç yanı haklısın da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kaijad said: gece 4:30 da öyle sesli güldüm ki ev arkadaşı uyandı yan tarafta:D ya bu mage tower, elf diyarı ,orzammar a gidiş için belli bi sıra yok sözde ama fiilen de öle mi ? yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? Sen level atladıkça mob larda atlıo :) önemli bir item party üyesi vs dışında hangi mekanı bastığının önemi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: oyunda hersey tırt np. en azından oyunun en kalite npc'si cuce golemi. abi o golemde seydeki robotun aynisi zaten ona gore yapmislar neydi knights of the old republicteki assasin bot wardi kirmizi onu yapmislar bu arada shalein mantigi aslinda fena deil ama cok urasman lazim yane main char olarka shalei kullanman lazim cunku ranged stanceye geccen aoe atcan stun atcan sonra tanka geccen tanklicen mobu stanlayip dps stanceye geccen felan yane 4 stancesi war her birini kullanirsan zevkli hero ama otomatige birakcaksan iyi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu arada son hurloclarin kolay olmasini bilerek yapmislar sanirim abi yane bole 100lerce hurlocu araliksiz kesme tadina varalim diye dual wield warriorumla cok zevkliydi bole biraktim aralarina bildigin allaaaaaaaahhhhh aaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh diye bagira bagira kesti yane ole umuyorum yoksa level 20 iken levle 0 mob koymazlar(survivalden sanirim gorunuyo bende levellar cogu level 0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ha ben dlceri oynamadım, o anvilin ordaki golemden bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Sonraki 134.sayfa (Toplam 161 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sam said: maalesef rpg'lerdeki oyun sonuna doğru işini bilen insanın karakterini überleştirmesini hesaba katamayan oyun tasarımcısı sendromu. orzammar'daki ayaktakımı hebelelocklar lvl 18lere çıkarken son savaşta lvl 10u geçmediler. iki kule'de pro uruk-hai'leri seyrettikten sonra kralın dönüşü'nde lamer goblinlerin yarattığı hayalkırıklığı gibi tam. biz butun oyun boyunca tecrubeli darkspawnlari kesince adami kalmamis archdemon'in, o yuzden sonunda cepheye vatan-millet-sakarya diye kandirilan cannon fodderlari yollamak zorunda kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 BonePART said: paragonlar ve anvil hakkinda devam abi sey cok iyiydi yane ben becerdim mukemmelim. once golem paragonu oldurdum sonra anvili brankaya kirdirdim prankada oldu. bildigin dwarflarin azina sictim 15 snaiyede auhehaueauh gece 4:30 da öyle sesli güldüm ki ev arkadaşı uyandı yan tarafta:D ya bu mage tower, elf diyarı ,orzammar a gidiş için belli bi sıra yok sözde ama fiilen de öle mi ? yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? senin lvl ına göre mi mobların gücü artıyo yoksa hepsi fiks mi ? o zman mage tower baya bi basitti hani dierlerine göre .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 patch cikmis, daggerin damagei ayarlanmis, .5 dex .5 str. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kaijad said: yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? ben ilk redcliffeten sonra orzammara gittim, gayet ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 scale oluyolar zaten lvl'a gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cuceler cok tirt diye dusunmustum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyunda hersey tırt np. en azından oyunun en kalite npc'si cuce golemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cüce fanatiğisin resmen :) işin ilginç yanı haklısın da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kaijad said: gece 4:30 da öyle sesli güldüm ki ev arkadaşı uyandı yan tarafta:D ya bu mage tower, elf diyarı ,orzammar a gidiş için belli bi sıra yok sözde ama fiilen de öle mi ? yani ben redcliff,mage,dwarf,elf gittm ve lvlım daha düşükken daha önce orzammmar a girsem cıkabilirmiyidm emin olamıyorum? Sen level atladıkça mob larda atlıo :) önemli bir item party üyesi vs dışında hangi mekanı bastığının önemi yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Cuce said: oyunda hersey tırt np. en azından oyunun en kalite npc'si cuce golemi. abi o golemde seydeki robotun aynisi zaten ona gore yapmislar neydi knights of the old republicteki assasin bot wardi kirmizi onu yapmislar bu arada shalein mantigi aslinda fena deil ama cok urasman lazim yane main char olarka shalei kullanman lazim cunku ranged stanceye geccen aoe atcan stun atcan sonra tanka geccen tanklicen mobu stanlayip dps stanceye geccen felan yane 4 stancesi war her birini kullanirsan zevkli hero ama otomatige birakcaksan iyi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu arada son hurloclarin kolay olmasini bilerek yapmislar sanirim abi yane bole 100lerce hurlocu araliksiz kesme tadina varalim diye dual wield warriorumla cok zevkliydi bole biraktim aralarina bildigin allaaaaaaaahhhhh aaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh diye bagira bagira kesti yane ole umuyorum yoksa level 20 iken levle 0 mob koymazlar(survivalden sanirim gorunuyo bende levellar cogu level 0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ha ben dlceri oynamadım, o anvilin ordaki golemden bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar