Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok olm oynuyom gayet
ölmedim daha
şimdi bi partye girdim
ben karıyım 3 tane erkekle partye girdim tırsıyom ırzıma geçerler ormanda diye
itemlerine çökesim var gideceklerse eğer
Mesaj tarihi:
Dragon Age'de de masaüstü frp konsepti mevcut. Eğer etkileşime girdiğin npc'nin ismi varsa önemlidir. Yoksa geçicidir. Yani "Circle Mage" ya da "Grey Warden Knight" falan gibi adamla partiye girersen gidicek ama Alastair, Carlos Alberto di Mournio Von Hoggelhoff falan gibi adamlarla takılıyosan uzun vadede devamı var demektir.

Ha bu arada ölen adamların itemleri senin backpacke düşüyo gitmiyolarsa.
Mesaj tarihi:
Dralnu said:

BonePART said:

HACI
ben dwarf femalela alistarla yiyistim saatlerce
ne cirkin bi goruntuydu bilsen

ahah elf kampindaki yeto genci cektim kenara ben de dorf female la, gel nasi oluyo bu isler gosteriim sana diye de iyi ki girmedi cutscene falan

ırkçılık yapmayın cık cık cık... No RACISM :)
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

ya oyuna girdim şimdi renkler bi kararmış, morrigan la wynne zenci olmuş ama hala leyla ve ben beyaz tenliyim noluo oyunuma :(

ırkçılar hacklemiş seni
Mesaj tarihi:
mage ler icin en iyi daktik crushing prison. crushin prisoni alinca 2 tane cc geliyo otamatik olarak. bi force field atip, digerine crushing prison atip, buyu atamadan kesiliyo mageler direk. magelere cc yapmadan oyun bitmez yoksa.
Mesaj tarihi:
leilana da bi garip abi archer olsun istiyorum ama heralde taktiklerdeki (yakinina adam gelirse weapon set degistir) geyigi yuzunden hemen kilic kalkana geciyor. e zaten 2h yok dw yok falan kilic kalkan cok anlamsiz o kadar archery skili vermisken
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...