Monthius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bingildak said: Onu bunu bilmem ama Mmorgain'le yatarken momentum acik kalmis, eger melee'de verdigi bonusu fiziksel aktivitelerdede veriyorsa dark promise falan yalan, o hatun beni birakamaz! Ahahah ya da direk olay oldu bittiye geldiği ve çok hızlı sona erdiği için oyunun sonunu beklemeden de bırakabilir aslında. :P
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fakir kökenlilere köpek sonradan geliyor anlaşılan, ben de diyorum ne bu köpek muhabbeti. human noble köpeği aslında o. (:P)
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dworgian said: abiler heryerin destegini aldım (mage elf cüce ve humanlar), ama hala denerimde sadece back alleyler, blood mage binası ve şu mamanın evi açık, 3 tane de q var 1 adam bulcam 1 saat mi ne bulucam fln. nasıl nedir? + köpek nerden alınıo? seyi yapytin mi a bi gitcen earle baba ben herkesi buldum dicen oda ok landsmeeti baslatam dicek
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Redeemer da iyiymiş aslında ;) bi de ali bırakıp gitmese... Hoş bırakmayacak da ne yapacaz devamında bu save'leri koşulsuz kullandıracak mı ki bakalım :( http://img.photobucket.com/albums/v418/novgorod/alistair.jpg üzüldüm yaw, böyle olsun istememiştim... (loghaine ile kestim archdemonu, ali gitti haliyle, loghaine ipnesi bi de kahraman oldu monumenti var)
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ali ben alinin kesmesine izin verdim. güzel oldu da, oyun bittikten sonra boş boş gezme seçeneği yok oyunda. bi de o kahpe kraliçe sürekli bana ihanet etti, ne bokuma kraliçe oldu onu anlamadım.
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bu runelarla silah enchantlemeyi nasıl yapacağım?Birde mageler summon yapsa çok iyi olurmuş.Alley bir grup adam var arkada 5-6 okçu bir türlü geçemedim orayı.Adamlara yaklaşmadan combatta başlamıyor şöyle force attack olsa üzerime çekeyim dicem oklayarak
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kampta adamla çocuk var o yapıo. çocuk yapıo yani.
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Buyse said: kampta adamla çocuk var o yapıo. çocuk yapıo yani. Enchantment!! Buyse said: ali ben alinin kesmesine izin verdim. güzel oldu da, oyun bittikten sonra boş boş gezme seçeneği yok oyunda. bi de o kahpe kraliçe sürekli bana ihanet etti, ne bokuma kraliçe oldu onu anlamadım. serbestçe gezemiyorsun ama prologue diye bir save dosyası çıkıyor, onu kullanarak DLC'leri falan yapabiliyorsun istersen.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Viktor said: logar icin ali satilirmi hic arog'da olduğu gibi doğru yola geldiğine inanmayın.
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 niye ki ali'ninkellesiyle landsmeet'te futbol oynayip, son kill'i de logar'a yaptirdin mi bir tasla iki gicik karakter gebermis oluyor hayatta super
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben köpekle yolda karşılaşmıştım, garibim kaçıyodu yaratıklardan dövdüm yaratıkları aşık oldu hayvan bana, acıdım aldım yanıma :)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bende lotheringde gördüydüm. köpeklerin arasında bitane hasta köpek vardı. ona bakan bide adam vardı bana quest verdi köpeği iyileştirmek için bişey getirmemi istiyordu. yaptım questi sora köpecik beni çok sevmiş beni seçmiş. öyle geldi partiye
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lan ben logharı öldürmüştüm. öldürmeyim bu sefer bari.
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sadece human noble'san oluyor o, ayrica ali'ye vermem kici kirik bir ulke ugruna :P
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lucretia85 said: Bu runelarla silah enchantlemeyi nasıl yapacağım?Birde mageler summon yapsa çok iyi olurmuş.Alley bir grup adam var arkada 5-6 okçu bir türlü geçemedim orayı.Adamlara yaklaşmadan combatta başlamıyor şöyle force attack olsa üzerime çekeyim dicem oklayarak abi iceriye tankla burnunu sokup blizzard at en temizi o
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 konuş heriflerle, ardından bütün partini kapının arkasına kaçır. gerisi senin hayal gücüne kalmış.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kırovling in may sikin müziği sallayın da şu toolsetteki potansiyele bakın. Adam öylesine bir gecede yaptım diyor şunu http://www.youtube.com/watch?v=J7sfmEl7FAA
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 geç de olsa başlıyorum birazdan.. umarım severim :)
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Steam'de indirim var bugüne özel. Delux 48 normal versiyon 38di sanırım. Deluxe'ı indiriyorum şimdi.Merak ettim oyunu
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bir kere bile new shit calmadi yanliz teessuf ederim bioware http://www.youtube.com/watch?v=7BByNHgNlfs oyunun akilda kalan her sahnesi tek traielrda yanliz :P ilerde bunu izleyip hatirlicaz artik ehuehu
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben fraps'ladım sonlara doğru 1-2 yeri heh, 540p şahane oldu. (:P) vay be ne günlere geldik, ilk defa unreal tournament'ta denemiştim de oyun oynanmaz olmuştu p2-266 ile. hoş gerçi bugün 20 katı hızlı işlemciyle gene rahat edilmiyor ama olsun. beklediğimden güzel oldu, pspvc ile de encode ediyorum şahane kaliteli oluyor o dosya boyuna. ha bu arada trailer'da görüldüğü üzere dark promise gayet canon, kendini kestirenlere kapak olsun ahah
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dwarf commoner warrior olarak başladım bakalım.. hikaye güzel , atmosfer güzel.. bu kadar mesaj atıldığı kadar varmış sanki oyun :)
Öne çıkan mesajlar