aramil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 leilana gibi saçma bir karakter ali starla nasıl aynı kefeye konulur? saçmalamışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ali'nin köpeği ilk bulduğunuzda "its not maaaaaaangy" demesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 caridin's crossing de bütün yan maparalara girdim durdum ama yok abi başka bi yere gidemiorum. şu anvil görevindeyim. oghren şapşalını da aldım yanıma ama gık demio herif. abi nasıl geçicem yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bütün yan mağaralara girmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 al buyur kendini asıcam şimdi ya bismillah haritanın ss ini çekeyim de nereye giricem söyleyiverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 harita siyah yerler açık gibi görünüo ama gidince yataş kapalı ya da böyle metal fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya ben de rogue karakterimle 13 oldum. Grubumda Alistair, Morrigan ve Wynne var. Wynne olmadı mı nerdeyse bütün kavgalarda gruptan bi 1-2 kişi ölüyo. Artı, dikkat etmeden bütün attribute puanlarını dex, cunning ve constitution'a vermişim, 12 str mi ne var. Backstablerim 33 33 vuruyo. Easy'de bile donmuş adamları shatterlayamıyorum. Yer olarak da Orzrammar'dayım. Circle ve elflerin desteğini aldım bi tek dorflar kaldı. Sıfırdan rerollasam mı, yoksa hileye başvurup şimdiye kadar kazandığım attributeları, skill ve talentları farklı mı dağıtsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sardius said: arl howe estate ya bu estate de queeni kurtarıyoruz en sonunda kapıdan cıkarken bi hatun boss ve yanında bi ordu geliyo. bunu savsarak gecen var mı? beni esir almalarını kabul ettim ancak savasarak gecemedigimden. cok kastırdı dagıtıyorlar feci:/ bide yine bu estate de bi odada bi guard ile hizmetciyi yakaladım çok kötü şeyler yapıyolardı koptum resmen:) hatunu kesince codex update oldu ula neymiş bu diye bi baktım ki; She was slain while trying to arrest Novgorod for the murder of Arl Howe. diyor Ser Cauthrien'in codex entry'sinde :p kolaydı yalnız, agrolayıp kaçınca sadece hatunla 4 guard geldi, hatun benim karaktere hasta oldu sanırım hiç bırakmadı ben de force field'ımın içinde kafasının pekmezinin akışını izledim... [img=http://img21.imageshack.us/img21/5167/screenshot2009112323170.th.jpg] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dworgian said: harita siyah yerler açık gibi görünüo ama gidince yataş kapalı ya da böyle metal fln. harita e açmışsın sen zaten ki her yeri, başka bişe eksik kalmış o zaman http://guides.gamepressure.com/dragonageorigins/gfx/word/92420546.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 orthan craig mi ne bi yer açıldı da kendine kendine. ilginç tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oraya gidicen zaten, okumuyo musunuz olm questleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi yeni açıldı işte ben bu soruyu sordugum anda nieyse açık diildi o kadar saf diilim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o en alttaki cikisa gitmeden acilmiyo, oraya gelince oghren biseyler diyo, aha burdan gidicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Party deki rogue hatunla nasıl yakınlasıcaz ve questini nasıl alabilirim ? ozel bir olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Approval artırman lazım. Arada sırada konuş, saçma hikayelerini dinle falan. Bi de sağda solda bulduğun giftleri verebilirsin ama tabii bu giftlerin uyumluluk listesine de bak. Başkası için daha yararlı olabilcekleri verme falan. http://dragonage.wikia.com/wiki/Gifts#Gifts_for_Leliana burdan bakabilirsin. Questi dediğini pek anlayamadım ama Andraste's Grace denen bi gift var, Leliana'ya özel, onu verince bi şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aquila said: o en alttaki cikisa gitmeden acilmiyo, oraya gelince oghren biseyler diyo, aha burdan gidicez gibi. anladım o yüzden demek ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://zip.4chan.org/v/src/1259017464048.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zazhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Viktor said: http://www.picamatic.com/show/2009/11/24/02/16/6054311_256x435.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Lady of the Forest ? More like Rinoa Ayrıca indir onu ordan Viktor gelmiyim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Letsgetthesunshine said: Party deki rogue hatunla nasıl yakınlasıcaz ve questini nasıl alabilirim ? ozel bir olayı var mı? bi allahın kuluda "dunyyaı nasıl kurtarıcazm? kurtaramadı bi türlü" diye sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hausdasd Haha oyunda hicbir sey, blight i bile durdurmak, su igrenc cuce karakterle morrigain tarafindan "my love" diye hitap edilip, cadirina cagirilmak kadar mutlu etmedi beni.. Off cok iyiydi ya hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 zaten oyunun asıl amacı onlar , blight falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cuce said: Letsgetthesunshine said: Party deki rogue hatunla nasıl yakınlasıcaz ve questini nasıl alabilirim ? ozel bir olayı var mı? bi allahın kuluda "dunyyaı nasıl kurtarıcazm? kurtaramadı bi türlü" diye sorsun Ee abi heroizm de bi yere kadar , bazen kalkanı kılıcı falan bırakıp kamp ateşinde de takılmak gerekiyo amasdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar