axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Az önce zenci elf karakterim denerimde bi travestiyle yattı. Bu kadarı bana bile fazla ak, load edip devam ediyorum. Harbi yepyeniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aynen "female" companion ı da geyiğine tıkladım, korkup skipledim , save alıp oyunu kapadım. şimdi karakterden soğudum yeni açtım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hala yüklü adam gibi oynayamadım level 5 kaldım...Oynamam gerekiyo bitmedi vizeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 en güzeli de üstümüz başımız kan revan içindeyken 'aksiyona' girmemiz, kan geçirmeyen zırh icat etsin wade usta. (:P) wade & herrin muhabbeti oyundaki en çok güldüren yer oldu şimdiye kadarki heh. wade usta HERRIN! PARA LAFI DUYMAYACAM BURASI BENİM ATÖLYEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Wade Ferelden'ın Cemil İpekçi'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hahahaha evet aynen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok abı, wade'in eserleri iş yapıyo. fark var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi leylayla al takke ver külah ok de bu morriganda sadece "kiss" seçenegi var nedir bunun yolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sam said: en güzeli de üstümüz başımız kan revan içindeyken 'aksiyona' girmemiz, kan geçirmeyen zırh icat etsin wade usta. (:P) wade & herrin muhabbeti oyundaki en çok güldüren yer oldu şimdiye kadarki heh. wade usta HERRIN! PARA LAFI DUYMAYACAM BURASI BENİM ATÖLYEM! 3 kere zırh yaptırıp da 4.ye konuşursan şey diyor ona çok güldüm; Herrin"What now? If you have any more dragon scales you can shove them up your-- ah, whatever.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ilk defa bi oyunu bi kere bitirip bir kere de rogue-warrior dolu bi party ile oynayasım var negüzel yapmış adamlar aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya bu mage towerda ilk girişteki kütüphanede sumoinig görevi var yerde 4 tane tozbulutu çıkıyor birde yerde dik duran büyükçe bir şamdan var çözen vamı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya abi auto save yüzünden oyunu silme noktasına geldim. bir köyün tüm görevleri bitirdim diğer köye geçtim. yolda ambush yedik öldüm ta önceki köyün başından başladık. en az 2 saatlik emek gitti. canım çok sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arada f5 lemiomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 unutup dalmışım nasılsa saveliyordur oyun diye. neyse baştan başlayayım. healer açacam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zass said: ya bu mage towerda ilk girişteki kütüphanede sumoinig görevi var yerde 4 tane tozbulutu çıkıyor birde yerde dik duran büyükçe bir şamdan var çözen vamı onu? summoning Summoning dersi ile ilgili bir takım notlar bulmuş olman lazım. Orada 3 seviye summoning exercise notları var onlara bakarak yapabilirsin. Önce şamdana tıklayıp sonra kütüphane raflarındaki çeşitli yerlere tıklaman gerekiyor, nereye tıklayacağın da notlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 zass said: ya bu mage towerda ilk girişteki kütüphanede sumoinig görevi var yerde 4 tane tozbulutu çıkıyor birde yerde dik duran büyükçe bir şamdan var çözen vamı onu? onun olayi codexlerde anlatiliyor..oraya gelmeden once ciraklarin yatakhanesinden aldigin codexlerde sirasiyla anlatiyo ne yapicagin...(codexleri okuyalim okumayanlari uyaralim (:P) ) hayda pisti olduk iyimi ben yazarken sen postu yollamisin bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende bişey sorayım madem, böle yolda orda burda landmark tree mi ne öle bişey görüyorum. tıkladığımda burda bi işaret var ama sana henüz bişey ifade etmiyor diyor. nasıl bişey ifade etmesini sağlıcam ben bunun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet bendede var anlamadim onlarin olayini...ilk bitirdigimde tum gorevleri almistim ona ragmen onlarla iligili bi quest e denk gelmedim...ya yesillik olsun diye var yada ben onlarla ilgili gorevi bulamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 köpek oralara işeyip DAĞALIN LAN BURA BENİM MEKAN diyor bonus alıyor o mapteyken ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha oda iyiymis...ne bonusu aliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hahah iimiş harbiden, ben de hep onu merak ediodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Şaka maka köpek 20+'da canavar oluyor, özellikle Nemesis'i alıp, oraya buraya işedikten sonra. Havada uçuşuyor critler. İlk defa Lothering'de çıkıyor. Oyun hooop köpek burayı eşeliyor falan diye uyarıyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 combat bonuslarıdır işte dmg crit falan bilmiyorum bende köpek kullanmıyordum sadece hepsine tek tek işettiriyordum iti ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben de köpekle oynamadım da: Oyunun sonunda 2. partiyi belirliyorsun ya Denerim'de. Ogre Alpha geliyor, arkasından da 2 mage ve sürüsüyle darkspawn, orada it coştu, saldım ortaya, howlu çaktı sonra geçti ogrenin arkasına... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar