Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 çok zor sormuş, topic kitlendi. hijack ediyorum: http://img228.imageshack.us/img228/6048/resimw.jpg
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abi ben bunu biliyodum ya, hatta o spiral şeklindeki health barı falan görünce "demek ki Eidos Soul Reaver'ı yaparken burdan çakmış" demiştim.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Last Ninja bildiysem benim yerime Bonecrusher koysun, çok sıkılmışa benziyor :P
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dota hayır warcraft 3 değil dota başlı başına ayrı oyundur. bone sorsun. (insan gibi ama :P)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu arada önceki sayfalardaki helikopter oyunu Nuclear Strike olmalı.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hemen mesajları silmişler. lethe doğru bilmişti, sırasını devrettiği için lethe için gelsin bu oyun: http://img140.imageshack.us/img140/382/kapital.jpg
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 arcane said: Bu arada önceki sayfalardaki helikopter oyunu Nuclear Strike olmalı. nuclear strike daha farklıydı.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cocuk gibisiniz diyene bak allah askina. bi hijack yedin diye topicin agzina sicmak icin ugrasiyosun.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ohoo paso benim mesaj siliniyor nasıl iş anlamadım. ek: kardeşim haycek yapmak serbestse ben de haycek yaptım işte, cevap gelmemiş, halen neden benim mesajı siliyorsun
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 al yap hijackini aman be ugrasilcak dert degilsin.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 e bi tek benim mesajı siliyoresun daha ne haycek yapacam. lethe sorsun. ondaydı sıra.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bone yemisim kurallarini, goreceli soruyo insanlar burda. cok eski oyun soranda oldu burda, ama o en eski oyunlar bile birilerinin zamaninda hasta oldugu oyunlardi. sen kalkip el cizimi gibi abuk bi oyunun screenshotini koyuyosun, oyun indie bi oyun, insanlarin oyunu arastirabilecegi ne bi interface ne bi bilgi var. kalkip biri hijackledi diye agliyosun. insanlar burda hirs yapmiyo eglencesine oynuyo. sen sirf bilinmesin diye abuk oyun koymaya kalkiyosun. o oyun evet senin icin cok onemli olabilir ama koyarken biraz dikkat et insanlar bunu bilebilirmi diye. ben kalkip buraya 2005 den sonra cikmis bi oyun screenshoti koyarim konsolcu adamdan kimse bilemez burda maksat bilinmemesini saglamaksa. neyse daha fazla uzatmak istemiyorum kimdeyse devam etsin.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hani "bilinmediği zaman" haycek serbest oluyor, ben "bilinmediği zaman" haycekliyince mesajlar siliniyor. başkaları zor oyun koyunca güzel oluyor, ben koyunca hemen problem oluyor. hayır halen "maden zor oyun koyuyorsun 3-4 screenshot koysaydın" diyorsun. eski sayfalara bakarsan "zor oyun" koyanların hep 1 screenshot koyduğunu görürdün. üstelik 1 saat sonra işi çok kolaylaştıracak bir ipucu koyacaktım. gerçi kuralların zırt pırt değiştiği bir topicte bu meselede bir şey iddia etmek zor.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 12:42 de ss koymuşsun 12:56 da 1-2 sonra gelicem demişsin 13:21 de yani, sen ss koyduktan 39 dk sonra, rew farklı ss koymuş, 30 yi geçtiği ve senden hiç ses çıkmadığı ve üstüne 1-2 saat sonra gelicem dediğin için oyunun devamı sağlanmış, normal yani.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kurallar bi kere wipe yapıldıktan sonra dğeişti o kadar. neyse kavgayı bitirip hijackliyorum seri numarsını doğru istiyorum!
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aksın oyun kavga etmeyin gençler böle şeyler sorun bide :P /nincalamıştım benden önce nincalanmış ordan devam :P
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yavaşsın eagleeye :D çok zor sordum bilemez pati ahalisi sen devam edersin :P fakat 8 ne? hayır 8 dwarves değil :D
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Might and Magic VIII: Day of the Destroyer
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 doğru devam! resmin adını mm6 yaptım kimse atlamadı :(
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kuralları güncelledim, (OKUYUN) hafif esnetilince dokunmuyoruz ama isterseniz taş gibi uygularız o da dert değil. sayfalarca mesaj uçar hergün ama. şimdi bone'un hijack edilme kısmına baktım, evet edilebilir çünkü 30dk içinde bilgi vermek gerekiyor. başlık aktif olduğu için süreyi kısa tuttuk, zor sorabilirsiniz elbette ama başında durmanız lazım. öte taraftan total conversion, mod vs sorulamaz, bunlardan ss verilip cevap beklenemez. dota ayrı oyun değil henüz, wc3 üzerinden çalışıyor. o nedenle kabul edilmeyip silinmesi makul. bone anlıyorum sıkıntını, kuralları daha anlaşılır hale getirdim. böyle anlaşmazlıklar artık çıkmaz sanırım. artık soruyu soran kişi başında durmazsa 30dk, başında durup ilave ipucu/ss, doğru/yanlış bilgisi verirse 3 saat. başlık kitlenmez herhalde artık.
Öne çıkan mesajlar