aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 clan wars sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Gene wars? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 DOUBLE TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Darksun said: Gene wars? doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Amigada ki en kıral oyunlardan biri idi bu bakalım tanıyan olacak mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 WINGS hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sotede mi bekliyosunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi hahahahahahahahah offf yok böyle birşey, "reno'nunkini şimdi bilip wings'i soracağım" diye senin en altta koyduğun resmi bulup kaydettim lol! durun yeni oyun bulmam lazım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yuh be Sam amca! Doğru =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 amiga'cılar bilir bunu hemen tek bu resimle bile, gene o platformun nefis oyunlarından. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ben de güzel resimler hazırladım. Ama bir şeyler bilmem lazım önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Offf Off Black gold, mirage e verdim sıramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eheh doğru cevap, transoil, all american, interoil filan hep canımızın içi bunlar. bir şirket daha vardı eurobilmemne miydi neydi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 copy de hazir oyun var ama yetisemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sam said: eheh doğru cevap, transoil, all american, interoil filan hep canımızın içi bunlar. bir şirket daha vardı eurobilmemne miydi neydi. (:P) Explora, ben hala oynuyorum bu oyunu. Pislik yapmadan dürüstce oynayınca bilgisayar batıyor zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Darksun said: Offf Off Black gold, mirage e verdim sıramı. Eyvallah. Bu sefer eskilerden gitmeyelim. B) http://img132.imageshack.us/img132/5705/ohyeahmas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Monkey island, dün bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 transport tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Eeeveett. Hala arada takılıyorum bunlada haha vazgeçilmezlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bir manki ama hangi manki bilemedim, dedim mankicilerin yanında şansımı zorlamayayım. (:P) güzel oldu ama, böyle "ne sorayım" diye düşünürken insanın aklına yıllardır düşünmediği oyunlar geliyor. reno ile ortak bir düşünce havuzumuz var oradan oltayla tutuyoruz sank, bunu da sormayı düşünmüştüm demin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 O grafik special edition dan alınma zaten lol, diğerini gösterse çok komik =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yukardaki The Secret of Monkey Island: Special Edition Screenshot'ı kendi ellerimle aldım. Alın bu da eski versiyonundan (oyun sırasında F10 tuşu ile değiştirebiliyosunuz versiyonu heheh) http://img132.imageshack.us/img132/5705/ohyeahmas.jpg http://img189.imageshack.us/img189/6131/34561064.jpg edik: Alt alta koyayım karşılaştırma baabında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Cüce bilip bilip kaçıyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bu arada bu topic iyi oldu, hatırlatılan eski oyunları tekrar oynuycaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla gördükçe canım çekmiyor değil yani, daha yeni amiga 600 aldım sırf eski amiga oyunlarını oynayabileyim diye. Bir oyunun 'oyun' olabilmesi için sırf grafik yetmiyor işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar