Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite kampüsleri ve çevresinde sigara-alkol satımı yasaklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün Çukurova Üniversitesinde oturduğumuz yerde içki istedik yasak dediler arkadaş üniversite içindeki markete gitti sigara almak için tamamen toplanmış kaldırılmış bunun üzerine biraz ilerideki petrole gitti orda da yasaklanmış

*! küfür *
Mesaj tarihi:
sabancıda 1 senedir satılmıyo mesela. diaSA var gerçi orda satılıyo ama orada satılmak zorunda hocalar malum okulda kalıyo.

içmesi de içerlerde yasak ama dışarda püfür püfür
Mesaj tarihi:
ehue böyle bi kuralın izmirde uygulanması mümkün değil heralde :D
izmirde uygulansa balçovada uygulanamaz zaten kafam rahat o yüzden.
Öğle arasında highway'da 1 bira çakmak gibisi yok :D
relax relax giriyorsun sonra derse.
Mesaj tarihi:
elaidi said:

diaSA var gerçi orda satılıyo ama orada satılmak zorunda hocalar malum okulda kalıyo.
ı ıh, o da yasaklandı bir ay kadar önce. yok kampüste şu an -resmi olarak- sigara satan. içenlere forza karaborsa.
Mesaj tarihi:
adam kampüsün içindeki yurtta filan kalıyordur ya da evi hemen kampüsün yanındadır. şimdi bu adam loser mı olmak zorunda ? ya da okuldan çıkmıştır sıkıntıyla bi bira alır parkta sahilde içer rahatlarım demiştir. bu da mı loser ? yoksa sen misin loser.
Mesaj tarihi:
Ben de onu anlamadım ya, çevresi nedir? Kimin nasıl sözü geçiyor bir kere, onu geçtim, ben evi okula yakın olan bir düz vatandaş olsam alamayacak mıyım evime yakın yerden alkol?
Mesaj tarihi:
kampuste zaten alkol yasaktı, cevresınıde denetleyemezsın ayemsori, ha ne olur 10 metre etrafı olur onu denetlersın, gerisine karısamazsın cunku cıvarda oturan dıger ınsanların 'satın alma hakkı' na mudahale olur bu.

Ha bıde, alıp gayet ıcebılırsınız okul ıcerısınde eger ogrencı degılsenız, bızım mezunlar cafesı mutıs bı yer bu yuzden= )
Mesaj tarihi:
Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum.
Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla.
Mesaj tarihi:
ben sigara yasaginin gercekten sigara icin yapildigina inaniyorum

arkasinda zihniyet falan yok, cikaran en cok ugrasan insani taniyorum hakkini yiyorsunuz

icki zihniyetin urunu tabiki
Kojiroh said:

Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum.
Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla.
  • Yeni Oluştur...