GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bugün Çukurova Üniversitesinde oturduğumuz yerde içki istedik yasak dediler arkadaş üniversite içindeki markete gitti sigara almak için tamamen toplanmış kaldırılmış bunun üzerine biraz ilerideki petrole gitti orda da yasaklanmış *! küfür * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 otlakçılar artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dışardan alıp gelene kadar da içki soğur mu ki.. edit: soğur ya.. ulan. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 genç öğrenciler rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sabancıda 1 senedir satılmıyo mesela. diaSA var gerçi orda satılıyo ama orada satılmak zorunda hocalar malum okulda kalıyo. içmesi de içerlerde yasak ama dışarda püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ehue böyle bi kuralın izmirde uygulanması mümkün değil heralde :D izmirde uygulansa balçovada uygulanamaz zaten kafam rahat o yüzden. Öğle arasında highway'da 1 bira çakmak gibisi yok :D relax relax giriyorsun sonra derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ondan sonra da gelsin 1.5 ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 alkol tüm kötülüklerin anasıdır ayıp senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 elaidi said: diaSA var gerçi orda satılıyo ama orada satılmak zorunda hocalar malum okulda kalıyo.ı ıh, o da yasaklandı bir ay kadar önce. yok kampüste şu an -resmi olarak- sigara satan. içenlere forza karaborsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bahçeşehir Beşiktaşın tam ortasında, beerpoint falan ne olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 garip. mesela koskoca alışveriş merkezi var üniversite nin 250 metre uzağında orda da yasaklancak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 haha çok saçma yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kampuste takılıp bira içen loserlara cok koysa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 adam kampüsün içindeki yurtta filan kalıyordur ya da evi hemen kampüsün yanındadır. şimdi bu adam loser mı olmak zorunda ? ya da okuldan çıkmıştır sıkıntıyla bi bira alır parkta sahilde içer rahatlarım demiştir. bu da mı loser ? yoksa sen misin loser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bizim okul civarında imkansz bu kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 tamam okulda yine bi yere kadar da ÇEVRESİNDE NASIL YASAK?!?! BEN SİGARA ALMAK İÇİN TAKSİYE Mİ BİNMEK ZORUNDA KALICAM yeditepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben de onu anlamadım ya, çevresi nedir? Kimin nasıl sözü geçiyor bir kere, onu geçtim, ben evi okula yakın olan bir düz vatandaş olsam alamayacak mıyım evime yakın yerden alkol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Baggio said: ben evi okula yakın olan bir düz vatandaş olsam alamayacak mıyım evime yakın yerden alkol? aaaa ben kıbrıstayım ama ben bana koymaz bu yasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 kampuste zaten alkol yasaktı, cevresınıde denetleyemezsın ayemsori, ha ne olur 10 metre etrafı olur onu denetlersın, gerisine karısamazsın cunku cıvarda oturan dıger ınsanların 'satın alma hakkı' na mudahale olur bu. Ha bıde, alıp gayet ıcebılırsınız okul ıcerısınde eger ogrencı degılsenız, bızım mezunlar cafesı mutıs bı yer bu yuzden= ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben hiç görmedim market bile yok ki sigara olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum. Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Böyle adamların elinde devlet en büyük çete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yeditepe'de de yok böyle bir durum şu an. Olmaz da herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bırak la, en son ne zaman içtin :P vodka çuklat var evi ayarla plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben sigara yasaginin gercekten sigara icin yapildigina inaniyorum arkasinda zihniyet falan yok, cikaran en cok ugrasan insani taniyorum hakkini yiyorsunuz icki zihniyetin urunu tabiki Kojiroh said: Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum. Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar