Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite kampüsleri ve çevresinde sigara-alkol satımı yasaklandı

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

kampuste zaten alkol yasaktı, cevresınıde denetleyemezsın ayemsori, ha ne olur 10 metre etrafı olur onu denetlersın, gerisine karısamazsın cunku cıvarda oturan dıger ınsanların 'satın alma hakkı' na mudahale olur bu.

Ha bıde, alıp gayet ıcebılırsınız okul ıcerısınde eger ogrencı degılsenız, bızım mezunlar cafesı mutıs bı yer bu yuzden= )
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum.
Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sigara yasaginin gercekten sigara icin yapildigina inaniyorum

arkasinda zihniyet falan yok, cikaran en cok ugrasan insani taniyorum hakkini yiyorsunuz

icki zihniyetin urunu tabiki
Kojiroh said:

Sigara içmiyorum da şu yapılan resmen faşistlik. Bu yasakların sebebinin "çevreyi korumak" veya en basitinden "sigara içmeyenleri rahatlatmak" olmadığını da hepimiz biliyoruz heralde. Asıl sebep nedir, bu yasak üzerinden nası bi kazanç sağlayabilirler onu bilmiyorum.
Zaten biçok kafe, restoran, vs. daha ilk günden zarara geçti, şimdi de üniversite çevresindeki bakkallara marketlere mi dadandılar. Ayıp valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...