Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elaidi said: fastreloader said: Mortis said: bi de mytharria var: your dexterity has increased by 0.1 *ALT+F4*ben buna takıldım Mortis bir gün mytharria diye bi server'da oynuyordu. beni de çağırdı. gittim açtım karakteri. kasıcam uğraşmaya başladım falan. tamamen %200 rp yapılan bir server. yapmayan banlanıyor falan gibi. millet delirmiş. tam kasarken "your dexterity has increased by 0.1" yazdı. ben de alt+f4'e basıp oyunu kapatıp bir daha girmemiştim o servera. onun hikayesidir. AHGAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kermit said: Bone said: - niye demir işleme de demircilik değil, - niye ağaç işleme de marangoz değil, - niye herbalizm de otacılık, aktarcılık veya şifacılık değil, - niye kaligrafi de hattatçılık değil, - niye ahçılık da aşçılık değil, - çarkçı nedir... çünki... http://img268.imageshack.us/img268/4748/img23g.png kendi esprime güldüm az önce nası bi insanım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 lan ben burdaki topiki gördüm, uoya başladım, uoyu bıraktım. hala açılamadı. kesin bi bokluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Forumlarına raid yapıp GAME MASTERS ARE A SON OF A BİHTC diye topik açalım lksjdfkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 erke dönergeci gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 QQ oldu herhal, ben de niyetlenmiştim bi bakmaya ama napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şu saatten sonra açılsa da oynamam ben şahsen,güvenmem çünkü. nimloth diye bir serverde oynuyorum şimdi eh işte fena değil türkçe olmasından başka.(itici geliyor alışmamışız pc oyununda türkçeye.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 acılsaydi oynardim valla kotor online cikana kadar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 site gg 2-3 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zamanında dedik açılsın diye, aceleye gelmesin dediler. insanlar hevesi kaçınca açılsa ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valla çok gaza gelmiştik açılacak diye, kaçtı hevesim benim açıkçası. Açılsa da girmeyebilirim bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 PARA VÖRSÖLÖR GİRMÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Para vörsölör girörüm lan niye girmöyöyüm. Uyaracaktım da sinir ol diye mesajını editliyorum. /MÜDÜRİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 avaholm gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 obur gun belki?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 fastreloader said: lan ben burdaki topiki gördüm, uoya başladım, uoyu bıraktım. hala açılamadı. kesin bi bokluk var ahahaheha aynen valla gaza geldim nimloth da başladım sonrasında baktım saatlerimi yiyor aklım hep orada bıraktım hala avaholm açılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 avaholm YALAN OLMUŞ diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 site neredeyse 1 haftadır gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 balon un da kalitesili oluyormuş demek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 O degil Pyro da ortalarda görünmüyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pyro kendini roguna verdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 pyro=fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ertelenmiş proje :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ehueh nereden ögrendin? sitesi bile açık olmadıgından bakamıyoruz da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar