Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sparkcaster said: orta okulda olsaydım filme iyi diyebilirdim ama, bellirli bir film beğenisi oluşmuş biri olarak çok kötü diyorum deme. neye gore diyeceksin dersen? fragmana gore mi? git izle, sonra dersin istersen. izlemedigi filmi iyi/kotu elestirmek kadar anlamsiz birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yoğun İstek üzerine Güncellenmiş versiyon, Şahan bir film yapmış, milyonlarca kişi izlemiş, beğenmiş, Şahanda yüzbinlerce lirayı kaldırmış. Filmi yapan memnun, izleyenler memnun, parasıda iyi. E size ne ? Gelip yok Şahan böyle, Yok recep ivedik şöyle, yok filmi izleyenler böyle kro diye herkese laf sokma telaşındasınız.. Haıyr madem film kötü, ne diye gelip post kasıyorsunuz, böyle kötü şöyle kötü diye? Madem izleyenler cahil, tenezzül etmeyin bu cahillere, Allahın Avrupalı misyonerinin gidip yerlilere uygarlığı götürecem gazıyla konuşması gibi konuşuyorsunuz. Film Kalitesizse kalitesiz, dandikse dandik. E kusura bakmayın, bu memlekette herkesin üniversite eğitimi, nete girebilecek torrentlere dadanacak imkanı, bol bol ABD dizisi izleyecek tonla boş zamanı yok ki, sizin gibi başka dizilerle karşılaştırsın. Adam işçi, recep ivediki beğeniyor gidiyor izliyor. Beğenmezsen beğenme de, anlamadığım neden adamlara laf koymaya çalışıyorsunuz cahil görgüsüz diyerek? Ben gittim Rİ'e, 1-2 yerinde güldüm, ama beğenmedim açıkcası, biraz zorlama, espriler biraz kalitesiz bve dandik. Olabilir, ama bu beni beğenenlere karşı bir linç ve aşağılama kampanyasına katılmaya yöneltmedi. Kimi gelir Ezel topiğinde "türk dizileri dandik" "izlenmez", "konusu aşırma" der, sanki kimse bilmiyormuş gibi Monte Kristo Kontunu, bir o biliyorda biz garibanları bilgisinin ışığıyla aydınlatıyor, sonra gelir burada ki topikte bu sefer Rİ izleyenlere laf atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 üstüm başım popülizm oldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Evet, seçimlere girip oy toplayacağım, o yüzden popülizm yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yörüngeden de topla biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Merak ettim neresi yörünge dışına yollayacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ettim bende şikayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yine mi SU kütüphanesi? Neden bu kadar popüler bir yer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ehehe ben de ettim, herkes abanmis mi sikayet linkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 3-4 sayfa önce tartışılmış ve devamını okumadım da, kemal sunal samimiydi be. bu adamda samimiyet denen en ufak bişey göremiyorum ve sevemiyorum da. ilk filmi izlerken güldüm, ama beğenmedim. ikincisini ileri geri sara sara arkadaş izletti, gülümsedim ama yine beğenmedim. 3.yü de umarım zorla izleten bir arkadaşım olmaz. çünkü utube'dan salak saçma kısa kısa videolar izlediğimde daha çok gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Efrasiyab said: Merak ettim neresi yörünge dışına yollayacakmış? Aferim çözmüşsün nedenini ama biraz geç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 recep ivedik güzel filmdir çünkü arkadaşlarınızın seviyesini ölçmek istiyorsanız facebookta paylaşmanız yeterlidir. 3. yü bilmem ama 4. kesin taş ve sopalarla yapılacak(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dreagloth said: Efrasiyab said: Merak ettim neresi yörünge dışına yollayacakmış? Aferim çözmüşsün nedenini ama biraz geç =) O kadar geç değiL:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ama mod lar görebiliyor ilk mesajını, o nolcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gondere bastigin an, artik hersey icin cok gec onumuzdeki ay gorusuruz mesajin yeni hali guzel ama, katildim eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mum_Chamber said: Sparkcaster said: orta okulda olsaydım filme iyi diyebilirdim ama, bellirli bir film beğenisi oluşmuş biri olarak çok kötü diyorum deme. neye gore diyeceksin dersen? fragmana gore mi? git izle, sonra dersin istersen. izlemedigi filmi iyi/kotu elestirmek kadar anlamsiz birsey yok. bu da iyimiş.avatarı izlemeden kötü denmiş olunsa anlarım. ama a mı diyim b mi diyim le başlayan tv macerası ve iki tane birbirinin aynısı filmin vizyona girecek 3. sünü tahmin etmek zor değil.ilk 2 filmde de fragman neyse filmde oydu zaten.ayrıca filmin doğrultusunda ilerlediği bi konu yokki.izlemeden yorum yapılmacak bir durum yok recep ivedik 3ü izlemedim.ama dandik bir film.izledikten sora da ne kadar dandik oldugunu ayrıntılı belirtirim. olay filmi izlemek yada filmi izleyenler hatta sevenler değil.ben şahanın ilerlemeye çalışan türk sinemasını baltaladığını düşünüyorum. geçen gazetede para miktarları yazıodu.cem yılmazın herşey çok güzel olacak gibi efsane bi filmle birlikteki hasılatı ve recep ivediğin sadece 2 filmdeki hasılatı.bence üzülüncek bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 lol haterlara gel az raad olun ya hepiniz süper komedi filmi çektiniz de leş recep ivedik seyircinizi çaldı sanki. yapan memnun giden memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ezbere konuştun herhalde.inatla geldin süper klişeyle cevap verdin.adam filmi biz izleyelim diye yapıyor.kendi evde izlesin diye çekmedi iflmi herhalde.yorumuda biz yapıcaz beğenmezsek biz söylicez.nefret edersekte belirticez. illa komedi filmimi çekmek lzm adama laf edebilmek için. giden gitsin bizene.ben şahana ve filme laf ediyorum.aramızda şahan yoksa bi problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 heuehu atara bak yahu durmak bilmiyor şimdi ilk filmi beğenmemişsiniz, beğenen olmuş 2. gelmiş. onu da beğenmemişsiniz, sonra 3. gelmiş onu da beğenmem diyorsanız adam sizin için yapmıyor demektir o filmi beğenenleri için yapıyordur. butthurt tadında her beğenmediğiniz şey tutunca "mal filmi, orta okul esprileri, giden salaktır" moduna girerseniz ruh sağlığınız mahvolur mazallah. ha bir de bunu türk sinemasını baltalıyor gibi ulvi bir nedene bağlarsan ayrıca komik olur. neyse çok fanı değilim zaten ama filme gereksiz sinir yaptığınız için rahad olun demiştim, daha da cevap vermeme gerek yok. ZİRA HALK SİZE CEVABI GİŞEDE VERECEK!! sdafsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hangi ilerlemeye çalışan türk sineması bu ben göremedim. konu Issız Adam olsa mesela OOOOOOOO akan sular durur. Leştende öte Recep İvedik'in herşeyinden kat kat daha kötü fakat hiç böyle yorumlar görmedim mesela o filmle ilgili enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Recep İvedik Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3860405,3868421#msg-3868421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Beyenmeyen izlemesin kardeşim , herkes beyenecek diye birşey yok , çok izleniyorki adam 3.yü çekiyor trendi tutturmuş gidiyor, bazı entel dantel tipler beyenmiyebilir zaten onlar herkesin beyendiğini beyenmezler , neymiş çok basitmiş kalitesizmiş çok küfür ediyormuş bırakın bu işleri , gülmeyi bilmiyorsanız adam ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beyenmiyen yazan biriyle ortak noktada buluşmak ve entel dantel olmak arasında gidip geliyorum, karmaşık hisler içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 genelleme yaptım ben öyle , seni hariç tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar