bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kaynak: http://www.teknocep.net/kategorilenmemis/turkcell-avea-ve-vodafone-3g-fiyatlari-inceleme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 daha anlamsız bir tablo olamazdı heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oo 7.75 elmaya sınırsız görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dfsgffhfghfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yanlış hatırlamıyorsam 3g aktive etmek için operatoru telefon ile arayıp hizmeti aktive etmeniz veya kısa mesaj ile aktive etmeniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ettik 1 ay önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3g yi etkin hale geçirdim, servis yok diyor.. türkselin sitesinde : "Nasıl abone olunur? Servisi kullanmak için aboneliğe gerek bulunmamaktadır." diye bi şey var zaten beklicez heralde sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Online İşlem'e girince benim hattımda geçerli kullanılan 2g görünüyor hala. İnternet üzerinden 3g'ye geçmek istediğimde veya bunu sms ile denediğimde beklemede olan isteğim olduğu uyarısı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 hep turkcell'den mi bahsediyoruz bu arada vodafone'cu avea'cı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Telefonda Enable 3G dedim hat bi gitti geldi ama hala tepeden E (edge) simgesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yalniz 3g geldi diye de her yer 3g olcak sanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 benim oldu 3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yalniz turkiye'ye en cok gelmesini isteyen turkcell'in 3g servisi biraz garip davraniyor. mesela suan bulundugum yerde 3g bulunmasina ragmen baglanip kopuyor. vodafone'un 3g servisini deneyemedim cunku telsim simcard'i olanlarin yeni vodafone simkartlardan almasi gerekiyormus. avea'nin 3g'sini denedim ve goruntulu konusma yaptim. 3g konusunda en son avea'yi kullanirim ve muhtemelen avea bu bolgede hem hizmet vermez hem konusulmaz derken bana buyuk bi supriz yapmis oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben baya eski, telsim döneminden kalma simkartla bağlanabiliyorum vodafona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3G yeni cikti, bazi sorunlarin olmasi mumkun, amerikada da ilk ciktiginda hatirliyorum tum forumlar isyan postlariyla doluydu. biraz sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bende gectim simdi tetheringle bilgisayarımdan denıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu 3G muhabbeti başlamadan önce devlet ihale açmıştı, tam hatırlamıyorum ama "A" sertifikası için turkcell en çok parayı verip o almıştı, "B" yi daha düşük ücrete vodafone, "C" yi de avea ydı sanırım. Yani tüm operatörler aynı hizmeti verebiliyorsa turkcell neden zamanında daha fazla para veripte ihaleyi kazandı? Kesin bir artısı vardır ama şu uygulamada aklıma birşey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 a sertifikası alınca diğerlerine göre daha az baz istasyonuyla daha çok kullanıcıya hizmet veriliyor diye duydum. baz istasyonu maliyetini kısıyor yani 3g kalitesine direk etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 3g ile telefondan bilgisayara internet olayını deniyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 A-B-C lisans tipleri arasında kalite yada baz istasyonu farkı yok. 3'ü de aynı kaliteyi vericek. Daha az baz istasyonuyla daha çok kullanıcı diye birşey yok yani. Turkcell'in A lisansını almasının tek sebebi, ki mecburdu adamlar A'yı almaya, müşteri sayısı cok cok fazlaydı. Hatta artık 2G alt yapısı normal müşteri sayısını karşılamakta zorlandıgı için 3G'den aldıgı yeni band frekansın bir kısmını yine 2G'de kullanacak. Bu lisans olayını en basit olarak şu şekilde açıklamaya çalışayım size. Tren vagonu gibi düşünün bu lisansları. Turkcell'in 3, Vodafone'un 2, Avea'nın 1 vagonu var. Turkcell 3 vagonluk kisiye 3G hizmeti verebilecek, Vodafone 2, Avea da 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 raider said: 3g ile telefondan bilgisayara internet olayını deniyen varmı? iphone ile kullanıyoruz biz tetheringle. gayet sorunsuz ve hızlı calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ben telefonu modem olarak kullanıp bilgisayardan bağlanıyorum. downloada abanınca gidiyor bağlantı. ilk günden millet download yapıpta başkalarının bağlantısını yavaşlatmasın diye bilerek engelliyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 windowsta oluyo mu bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bahsettigimiz sey Windows'da zaten. Diger OS'lerde denemedim ama olmaması icin bi sebep yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar