Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 acıktım be günnük makarna gözüktü yine =
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "nutella yerim" said: Böjeek said: ... ne kadar guzel buyulu bir kokun var sen gelmeden bile eser senden nasıl bir ses tonun var ne soylesen masal gelir lafontenden ?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 insanların evliliğe 60k tl para ayırmasına rağmen gidip de dünya turu yapmaya 15-20k para ayırmaması atalardan kalan gelenek göreneklerin prangası değildir de nedir?
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim,ben eşşeğim, bi şeyi 40 kere diyince oluyomu acaba ama ben eşşeğim.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sen kurbağasın.. bu gerçekle yaşamayı öğren artık
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 günlük, nutella böcek'e yazıyoo
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 uyandım duş aldım giyindim 500A ya bindim mecidiyeköye gittim finansbankta işimi hallettim cevahire geçtim yicek bişey bulamadım 121A ya bindim kavacığa gittim körfezden 15F ye bindim okula gittim derslerimi onaylattım kavga ettim derse girdim dersten çıktım dolmuşa bindim eve geldim annemle konuştum bişeyler yedim şimdi de ders çalışıcam öptüm
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çamaşır suyu cif limonlu tansaş matik dixi çam kokulu ve senin bokların hafize hepiniz klozetin dibini boyladınız lanet olasıca boklar
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yapmıyo kodumun kedisi kum beğendiremedim
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 olm ben aldım kediyi kumuda aldım yan yana koydum otomatik olarak yaptı
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 son 59! gün ellilere düşmek biraz ferahlattı sanki
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 günlük naber kenk :D bugün yeni üniversitemde ilk günümdü kendimden 3-4 yaş küçük gençlerle beraber derse girdim bi garip hissettim. en azından kendi şehrimdeyimde ordan kurtarıyoruz. şu ders muafiyeti olayına canım sıkıldı kimse takmıyor sanki beni onuda halledebilirsem herşey yolunda hadi öptüm yanaklarından :)
PATA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Selam.Şu insanlar bazen sorun çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar gerçekten.Neyseki sabırlıyım..
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Günlük, 2 yıl sonunda bitiriyorum, ne dersin?
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 3gündür telefonum kapalıymış,şarjım bitmiş öyle kapalı kapalı duruyomuş. artık nasıl bir telefona bakmamaksa.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Koskoca yazı klavyesiz bilgisayar kullanarak geçirmişim. Bugün farkettim ki entera bile düzgün basamıyorum. Nasıl kaydırıyorsam koca tuşu yamultarak basıyorum. Sanırım sorun klavyede o kadar öküz olamam.
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bazen çok üzülüyorum bazen çok sinirleniyorum ama çabuk geçiyo eskiden gaz yapardım lan ne güzel
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aslında burdaki herkes ciddi mutsuz insanlar. sadece vizyonda gozuken ahahah'lar ile verilen pozlar. biraz uyuyakaldım götüm ceyran yaptı sanırım. donumla otururken hazırlanıp cıkmak bu saatte ciddi yoracak beni simdi. kemal dervis vardı bi aralar, o donemler herkesle beraber tvlerde evden birisi gibi bizleydi, unutuldu sonra. Zaten krizde cozulmedi. Tek yol devrim iyi geceler.
Öne çıkan mesajlar