c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Ağzımı bozucam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 uyuyamıyorum. çok mutsuzum.7dekalkmamlazım.of. acımı paylaş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 74 günüm var daha plakalarda geldik bartına keşke şuan orda olsamda bisikletle gitsem istanbula off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Günlük lan ne dertsiz, tasasız, gamsız bi adamsam artık. Şu an tek kafama taktığım şey "Neden 25-man guild run yapamıyoruz?". Cidden neden lan günlük. 10-man'lerde güzel güzel, güle eğlene kesiyoruz her bişeyi. Ama 25'e yetmiyo adam. Aslında hesap kitapla teoride yetio da pratikte yetmiyo lan. Online olmuyo herifler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 üstteki o saatte kalkıp bunları mı düşündü merak ediyorum, onun yerine hiç uyumamış olma ihtimali daha ağır bastı. günlük, bi uyumuşum ama hiç bişey anlamadım galiba, bildiğin çok uykum var! şu kayıt işi biter bitmez direk yatış sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sabah babamla arabayla çıktık daracık v eyokuşlu maltepe sokaklarında arabayı kaydır madan sektirmeden bi 15 kere falan kaldırdım çok mutluyum :D (hemde el frensiz :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Günlük ''kermit'' hatun yapmış kimseyi iplemiyo artık. Bu kadarmı değişilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 günlük kayıt sistemine ağır tepkiliyim, niye her kayıt döneminde işkence çekioz lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 cok uyuyorum, cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Böjeek said: Günlük ''kermit'' hatun yapmış kimseyi iplemiyo artık. Bu kadarmı değişilir ya. AAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 çok mutluyum, saçlarımın rengi çok güzel oldu. arkadaşım tam senin tarzına uymuş saç rengin dedi. neymiş benim tarzım dedim, asi dedi kız ya shjkdfhk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 urmesque said: Böjeek said: Günlük ''kermit'' hatun yapmış kimseyi iplemiyo artık. Bu kadarmı değişilir ya. AAAAAAAAAA. NEY AAAAAAA ÇOK MU ŞAŞIRDINIZ HA ? 7/24 sarhoş gibiyim, mutluyum sırıtıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Lan günlük şu askerlik işini bir aradan çıakrsam artık ya, bunaldım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ÇOK SÜPER BİR GÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 sevgili günlük, bugün 9 saat uyuyup öğlen 2'de uyanınca üzerime bi bezginlik geldi, bi de her yerim ağrımıştı uyandığımda sonra baktım internet gglerde, daha bi baydım ayrıca yine odamın panjuru bozuldu, tam da istediğim gibi kapatıp açmaya tekrar alışmışken az önce kırk yılın başı kardeşimle oturup televizyon bakayım dedim, tutturdu illa koltuğun kenarına oturucak, bi ara düşücek gibi olunca aldım oturttum koltuğa doğru dürüst, başladı zırlamaya -.- büyümesi lazım artık bunun şimdi yemek yiyip hon'a oturucam inş, hadi bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 çok çılgın bigündü.kocaeli il sınırını gördüm.az daha gitsem ankaraya varıcaktım. ne abzürd biyerde bu staj ya=( allam hergün o yolları nası çekicem ben yazık bana ya.cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Günlük ağzına tekme atıyım. Matematik öğretmenliği atamaları nası yükselmiş lan. 89.5 ne yaa. Ben bankalara falan mı başvursam naapsam. Of çok kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kermit said: 7/24 sarhoş gibiyim, mutluyum sırıtıyorum sürekli. yirim ya,çok şeker ^^ şirinler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 günlük çokzel yemek yaptım tek başıma yedim evde birileri olunca çok kötü oluyo şansıma sevgimi katamıyorum dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kankitom askerden döndü günük heyt sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Sevgili günlük, bugün eğitim için koreden 3 kişi geldi. Sabahtan akşama kadar koreceden direk çeviri yapıldı. Kafam öyle bir şişti ki anlatamam. Yaaahorii katazura mohiii, diyerek 7 saat durmaksızın konuştular. Kafam davul gibi. İlaç aldım. Ama şu kadarını söliyim, herifler aşmış, öğrenecek çok şeyimiz var. 3 gün daha burdalar, bildiğin onine oyun eğitimi alıyoruz. Burda amaaaan gitte düzgün bir iş bul, oyun lan bu diyenlere bir tokat gibi çarpıcam bu sunum ve eğitimleri. Adam 140 kişilik gm takımım var diyo, biz ağzımız açık dinliyoruz, iyi ya bizde de 10 kişi var diyoruz. 10 12 senelik tecrübeleri var kendi ülkelerinden, bizimle de paylaşıyor olmaları gerçekten çok önemli. O kadar senelik birikim şu an bizim için altın değerinde. 3 gün daha hapla geçiricem ama değecek. Güzel olcak herşey günlük, hayatımda ikince defa işimle mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Gunluk fena cok fena bi denge kuramadik ya :/ bi cok mutlu bi cok dusunceli bi de mutsuz olmaktan igk geldi. Ooooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 of ücbucuk. oof. lütfen bu sefer sans benim yanimda olsun. gec kalmiyim lütfen.. deliririm. aslinda takicak cok daha büyük sorunlarim varmis da farkinda degilmisim. abv. le le le vanille yine aldin eline olmasin eline artik. had may the force be with me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar