Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

eah.. huzurlu bi hobi zamanı.. az biraz bakındım da nete.. alakasız eski rus kilitleri gördüm.. tabii karmaşık zamanlar ve basit ama karmaşık önlemler..

ahanda sovyetler dönemi rus kilidi.. efenime söyleyim rivayete göre her yere iri yarı rus yapımı kasa taşımak yerine görev verilen yerlerden bir adet kasa alıp kasanın kilit yerinin üstüne bu kilidi takıyorlarmış ruslar.. üstünde bi kombinasyon bi de anahtar kısmı var.. anahtarı deliğe takıyor 1.rus.. 2. rus kombinasyonu giriyor.. 1.rus kilidi açıyor, 2.rus kilidi serbest bıraktırıyor ve kasa kilidinin üstünü açmış oluyorlar.. diğer bir rus da kasa anahtarı ile kasayı açıyor.. 6tane disk var. onların yerlerini kaydırarak kombinasyonu değiştirebiliyorlarmış.. misal sağdaki resimde içteki çarkta rakamlar var.. üstteki de kombinasyonun işareti.. çentikli kısım 6yı gösteriyor.. 6.diskte rakam 6olmuş oluyor vs..

gerçi pek bi tantana olmuş, rus forumlarından bazı adamlar "olm bunlar hâlâ yasak ve siz seri no.larını da göstermişsiniz.. şimdi bu kilidi satan adam yakalanırsa hapse atılır" falan diye gaza gelmiş biraz..

bu kilidin atası da şöle bişiymiş..

Sosyal ağlarda paylaş

Yarın hocamla konuşmam lazım. Sonra işe gitmem lazım. Sonra gölbaşına gidip teminat mektubu almam lazım. 30uma geldiğimde ultimate bi zengin olayım bari lam :/ Bu kadar çalışmaya sabancıya rakip olurum? Efet efet. ^_^

ps: yarın görürsem hatunun birini de haftasonu buz patenine davet edicem. Kaymayı biliosa performansımla etkilerim. Bilmiyorsa da sürekli yakın temas işte oh mis ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Önce ısırdı sonra bıçakladı said:

Konya'da, erkek arkadaşını bıçakladığı ileri sürülen üniversite öğrencisi kız, gözaltına alındı.

KONYA’da üniversite öğrencisi 24 yaşındaki P.F.S., internette bir sosyal paylaşım sitesinde kızlarla sohbet ettiğini gördüğü aynı üniversitenin öğrencisi sevgilisi 27 yaşındaki E.M.’yi önce ısırdı, ardından 10 yerinden bıçakladı. Genç kız, yaralı sevgilisini taksiyle hastaneye götürdü.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında meydana geldi. E.M. sabah sevgilisi P.F.S.’nin evine gitti. E.M. burada internette bir sosyal paylaşım sitesinde kızlarla sohbet etmeye başladı. Bunu gören genç kız, tepki gösterdi. Ardından iki sevgili tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan P.F.S., sevgilisini önce sağ kolundan ısırdı, ardından meyve bıçağıyla 10 yerinden bıçakladı. Sevgilisinin kanlar içerisinde kaldığının gören üniversiteli kız, taksi çağırarak Konya Numune Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan E.M.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan P.F.S.’nin, olayın ardından suç aleti bıçağı bulaşık makinesine koyarak yıkadığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15301653.asp?gid=373

tanrım ne cahiller var.. P.F.S. değil, P.M.S.

evet..
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

0ne said:

Günlük bu kaçan kovalanır işi hoşuma gitti, kaçtıkça kovalıyolar.
Akşamdan beri baya eğlendim.

aga sende piyasada kız bırakmadın biraz bizde nasiplenelim bu ne çapkınlık.

Yok aga 2 tane var zaten, birine meriçlik yapıyorum, diğeriyle de tavla oynuyoruz. Ama cidden kaçanı kovalıyolarmış, bide aynı şehirde yaşasak böyle olmaz tabi. :/

Edit: imla..
Sosyal ağlarda paylaş

sıradan bi yemek vs dasaaa.

-1çay bardaaa zeytin yağı..
+zeytin yağının bi kilosu kaç para bilmiyor bu!

-300gr soğan (3büyük).
+ee yalnız bi büyük soğan 210gr falan geliyor..

-yeterince tuz
+yeterince de yeterince ne kadar? ölçü ver işte.. kaşık mı, fiske mi nedir?

-bi kahve kaşığı
+puahha! bari Emine Beder ölçü sistemi ile verseydin.. kahve kaşığı ne be? çay kaşığı, tatlı kaşığı dışında ara bi kaşık mı o? 0,75tatlı kaşığı eder mi ki?

[hr]
ölçülerle ilgili bi sıkıntıları var yemek yapanların.. bi sabite, bi sisteme bağlamaları lazım
Sosyal ağlarda paylaş

turşulu sucuklu pastırma gibi bir ekmek arası kombinasyonu üretiminin son turnündeyim..

RnD departmanımız ve ülkenin tüm bilimadamları uzun turnler boyunca çalıştılar ve çalışmalarımız meyvesini vermek üzere..

o değil de allah basınçlı kaplarda yemek pişirmeyi düşünenden razı olsun.. normal yemeğim de 30 bilemedi 40dakikaya hazır olacaktır..

çok şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatilim baya iyi geçiyo ya çok mutluyum. Ama bugün biraz kötüleştim. Odadan çıkıcak halim yok. Massive Attack konserine gidenlere lanet okudum. Şimdi bana mesaj atarak nispet yapıyolar. Balkonda sigara içip duruyorum. Alev fışkırıyo her yerimden. Kıpkırmızı oldum. Bugün yalanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...