Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Günlük 1 saat sonra sınavım başlıyor. Bunuda atlatırsam 2010 benim senem olacak haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bölede çok gay oldu nan crybaby gibi afsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ne kadar veriyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 patide bi topice cevap yazarken hapşırık krizi gelince tüm hevesim kaçıyo lan, atmıyorum o mesajı güncel başlıklara tıklıyorum direk bi de 10 saat uyudum günlük, gözlerimin altı şişmiş filan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 şaşkınım günnük ya yaptıklarımı anlatsam ömür biter ya of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sharky said: abvblizzard said: beni tek kelimeyle anlatır mısın? concede Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 OOOF. yaz sicaginda ders calismaktan nefret ediyorum. calisamiyorum ki zaten. yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sesu said: sharky said: abvblizzard said: beni tek kelimeyle anlatır mısın? concede Ahahahah ne gülüyon it saatlerdir gelceksiniz diye oyunu baslatmıyorum yoksunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bugün bir insanın bütün tatilini stajla mahvetmek için üstüne para verebileceğini gördüm günlük. artık ağzından tek kelime çıkmayan bir avukatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bence vöög google'ı bir cenavar olarak gösterme çabasını bile anlayışla karşılayıp "anlıyorum seni" diyebilmektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çizim güzel fakat google eli kalem tutan insanların en büyük arkadaşı (bkz: google academics) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 LadyDarbanville said: bugün bir insanın bütün tatilini stajla mahvetmek için üstüne para verebileceğini gördüm günlük. artık ağzından tek kelime çıkmayan bir avukatım. Avukatlık güzeldir, hemen her tartışmadan veya laf yarışından galip ayrılırsın. Yada benim ingilizce öğretmenim hiç kazanamayanların tarafındaydı, emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Oh günaydım. Ufaktan hazırlaniyim bari. 1 saate çıkıcam. Uyanmak için müzik açtım son ses. Yorgunum hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yatim bari günlük sabah sadece parasını verdiğim için gireceğim bir sınav var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu sefer girdigim iddiayi kazandim. simdi hazirlanip cikiyorum, iddiayi kaybeden arkadasa ruj ve oje sürücem. cok yakiscak kara kaslarina. oh canima degsin. ayrica helal bana 2. kez bisikletten düsmeyi basardim. artik gaziyim. her tarafim morarik ve cizik dolu ühü, oturamiyorum bile. frenleri tutmuyo essolessegin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 siyah oje ile kaşlarını birleştirmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Önce nili bisikletten düştüğü ve iddaayı kazandığı için tebrik ediyorum. Daha sonra ise, Dilimi eşşekarısı falan soksun herhangi bi böcek türü de sokabilir kene falan yapışsın.Ulan annesi yeni vefat etmiş arkadaşıma aile muhabbeti yapılır mı ya nasıl bi kafayı yaşıyorum??? Nasıl bi dalgınlıktır bu off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ahah ojeyle birlestirilir mi be yazik, siyah göz kalemiyle birlestiriyim ama iyi fikir. bi de kocaman ben yapcam dudaginin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 staj günlüğümüzde bugün sevimli gelişmeler yok yine. elektriklerde sorun var, hiç bişey yapamadım laba gelip. ama labdan da çıkamıyorum, elektrikten bağımsız olarak 2 saat sonra başka bi deneyin sampleını almam lazım. dolayısıyla labda salak salak oturuyorum. ve bugün yapamadığım deneyde başka bi gün çıkıcak bi tarafımdan neyse. öyle işte, canım sıkıldı ya ne yapsam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Arkadaşlarım öldürdü beni günlük :S Başıma imam die de arap arkadaşımızı koymuşlar hauheahufggfhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tabii ya, çalıştım. gerekeni yaptım. baktım. evde baktım sadece. attım hafızaya. beyin bedava, bedava ya. taşıyorum, niye hamallık yapayım? baktım. karşıma çıktı, hepsini yaptım. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 'çocukları küçük kurşunlarla öldürürler değil mi anne?` pek bi tatsız.. Hatırlasan olmuyor hatırlamazsan daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 oha günnük bildiğin mutluyum ve huzur doluyum şuan kayıtlara geçsin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Günlük sıkıldım lan, gidip bi hava alayım. Dışarısıda sıcak ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Günlük akşam yine foça.Bu sefer dönme niyetinde değilim inş yine bi aksilik çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar