Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

LadyDarbanville said:

bugün bir insanın bütün tatilini stajla mahvetmek için üstüne para verebileceğini gördüm günlük. artık ağzından tek kelime çıkmayan bir avukatım.

Avukatlık güzeldir, hemen her tartışmadan veya laf yarışından galip ayrılırsın. Yada benim ingilizce öğretmenim hiç kazanamayanların tarafındaydı, emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sefer girdigim iddiayi kazandim.
simdi hazirlanip cikiyorum, iddiayi kaybeden arkadasa ruj ve oje sürücem. cok yakiscak kara kaslarina.
oh canima degsin.

ayrica helal bana 2. kez bisikletten düsmeyi basardim. artik gaziyim. her tarafim morarik ve cizik dolu ühü, oturamiyorum bile.
frenleri tutmuyo essolessegin =(
Sosyal ağlarda paylaş

Önce nili bisikletten düştüğü ve iddaayı kazandığı için tebrik ediyorum.

Daha sonra ise,

Dilimi eşşekarısı falan soksun herhangi bi böcek türü de sokabilir kene falan yapışsın.Ulan annesi yeni vefat etmiş arkadaşıma aile muhabbeti yapılır mı ya nasıl bi kafayı yaşıyorum??? Nasıl bi dalgınlıktır bu off..
Sosyal ağlarda paylaş

staj günlüğümüzde bugün sevimli gelişmeler yok yine.

elektriklerde sorun var, hiç bişey yapamadım laba gelip. ama labdan da çıkamıyorum, elektrikten bağımsız olarak 2 saat sonra başka bi deneyin sampleını almam lazım. dolayısıyla labda salak salak oturuyorum. ve bugün yapamadığım deneyde başka bi gün çıkıcak bi tarafımdan neyse.

öyle işte, canım sıkıldı ya ne yapsam acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...