Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sharky said: abvblizzard said: beni tek kelimeyle anlatır mısın? concede eniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 7 günlük tatil için 15 günlük kıyafet aldım. Tam bir karıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çirkin kızların güzel hemde cok güzel arkadasları olur. bunu unutan kafama ..mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Günlük lan sinirim bozuk solmaktayım burundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 nen var kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 stajın ilk haftası geçti, 7 haftası kaldı. hiç bitmese de fena olmaz sanki.. gerçi daha ilk hafta ama şimdilik fazla memnunum halimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 pff ben de hiçbişey yapmıyorum, akşama kadar oturuyoz, çay may. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kurban olun öyle staja ya. ben döküm yaptım. paso amelelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 asıls en kurban ol öyle staja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 dostum adeta malzemeci gibi konuştun. bi onlar zevk alıyodu stajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bir stajım bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 döküm yapsam süper olur lan, your skill in bs has increased filan dese, atletlerimizin altında kire pasa bulanmış terli vücdularımız parlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 20 tane terli pis kaslı adam aynı yerde duş filan alıyo ilgilenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 o ortamlara bir daha girmemek için sektör değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 güzellik ürünleri pazarlıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çekilcek çile değil valla. malzemede okuyan bi kız vardı 5 hafta yapçakmış staj sdgfds. gerçi zevk alıyodu ya mazoşist. derecelerin içinde yüzüyo, kum banyosu filan yapıyo, non-stop süpürge yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aquila said: pff ben de hiçbişey yapmıyorum, akşama kadar oturuyoz, çay may. ben ilk bi kaç gün boştum, hesabım açılmadığından bilgisayarım bağlanamamıştı. ama bugün öğle yemeğine çıkmaya bile fırsatım olmadı, 9-14 arası masama bile oturamadım ama ortam olsun, muhabbet olsun, yaptığım iş olsun, toplantılar-eğitimler olsun gayet memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 daha çok kahramana ihtiyacımız var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bella said: tabi ki hayır. ama üzülme sorun sende değil bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Günlük sanırım türkiyedeki güzel kız dağılımından ben sorumluyum. Ne zaman birinden hoşlansam başka şehre gidiyo lan QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tarihten nefret ediyorum.. ben yazsam daha eğlenceli olabilirdi gerçi.. said: teriyakiperver halk fırkası teriyakiperver halk fırkası; türkiyenin ilk gurme topluluklarından birisidir.. vedat milorun dedesi hacı ömer milor ve mehmet yaşinin dedesi, damak çatlatan kamilsan tarafından kurulmuştur.. kamil ustanın 1870li yıllarda ikinci abdülhamit döneminde osmanlıyı ziyarete gelen seiki savaş gemisi ile caponyaya gittiğinde öğrendiği capon ve uzakdoğu mutfağının lezzeti ile osmanlı mutfağını harmanlaması üzerine kendisine capon devlet yemek nişanı oalrak bi tutam maydonoz hedaye edilmişti. o da başarısını kutlamak için ertuğrul fırkateyninden bi önceki gemi ile ülkeye dönmüş ve o sırada fransa'da yemek yemekten yeni dönmüş hacı ömer milor'la limanda tanışıp kaynaşmıştır.. her ne kadar emine beder kitabında teriyakiperver halk fırkasını "türk lezzetine düşman" olarak tanımlasa da aslında karışım mutfağını dünyada ilk ortaya çıkartanlardandır.. tabii tarihsel gerçekler barındırmadığında tarih olmuyor sanırım.. damn! yine de tarihten nefret ediyorum.. okudum ve hiçbişi hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Günlük ONS fırsatım vardı ama beyefendilik yabdım. Pişmanımsıyım, bi yandan da gurur duydum kendimle. Efet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar