Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Lan günlük yarın direksiyon sınavım var halbuki ne hayallerim vardı büyük ihtimal 2 saatimi yer orası :( Bu arada Jeff topici için helal team (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 eskisehir negzel olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 bu gece de öksürmekten uyuyamadım QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 baba iyi bi kelime işlemci yazmak bu kadar mı zordur.. latex iyi hoş ama kullanmak bi dert.. ms word desen iki "aynı" yazıyı (sadece biri X biri Y bir de = den sonra sonuçlarda farklılık var.. 25,2950 ile 25,3146) iki kolon haline getirdiğimde biri hep milim aşağıda oluyor.. bildiğin gıcık oldum lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 dünyada bi sürü zengin insan var, sanırım richard branson gibileri az var.. yine de özel jet olarak, ne bileyim tu-22m satın alıcak kadar çılgını henüz yok.. lan xmen'in uçağı gibi uçak işte.. 2mach hızı var.. deli gibi de yer var.. süper alet olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yarın yani bugün tez teslimi var ben de şimdi başlıyorum holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Günlük lan 100 almışım ehliyetten asgjkabg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 neydi o? hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yıl 1542 gibi parti yap mıydı? http://www.youtube.com/watch?v=5dPHSxF0VNw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 günlük , kendi yaptığım %5 cse projesinden kopya muamelesi yaparak genel ders ortalamama -%25 puan verip BA gelicek dersi DC-DD yapan asistanları öldürsem mi , zöqsem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Oturmaktan sıkıldım günlük, kalibrasyon yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 güzel bi haftasonundan sonra güzel bir hafta ossun günlük. haftaya haftasonu da güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sıcak. çok sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 günler çok çabuk geçmeye başladı günlük :( ağustos ayı hiç gelmesin istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sizikiniyorum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dartanian said: Lan günlük yarın direksiyon sınavım var halbuki ne hayallerim vardı büyük ihtimal 2 saatimi yer orası :( geçemediysen sınavdan bi dahaki sefere vites kolunu götüne sok 100 ile geçirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sizikiniyorum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Dartanian said: Günlük lan 100 almışım ehliyetten asgjkabg aha sokmuş götüne valla. dediğimi yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yuhhh !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 i$ hayatına geçi$ dönemi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 1 ay içinde sınavlarım başlıcak ve çalışamıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bugün Tüpraş'a gidecektim, yarına ertelenmiş günlük. İçim kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Skyfire said: i$ hayatına geçi$ dönemi günlük oha hoşgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 günlük yorgunum adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu aralar insanların dişleri ağrımıyor günlük . oh ne güzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 benim ağrıyür of. aklıma getirdin şimdi. birazdan gene başlar zonklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Daha yeni kanal tedavisi yaptırdığım dişim değil de etine hafif dokununca sızlıyor. Normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 normaldir en geç 1 aya geçer. geçmezse normal değil . geçmiş olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar