senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük paul gilbert'ten kendini alamıyorum, 6saattir dinliyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ben o postu yalarım arkadaş günlük ölüyorum vermeliyim bu kiloları durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Günlük, Ruhum bedenimden ayrıldı Arkadaş oldular Evde oyun falan oynuyorlar Dans ediyorlar falan Selam söylüyorlar Du yu andırsitend _? yes. ;) Mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ne zor bi gündü. kisa ve öz. yarin eve gidiyorum. nokda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük hala paul gilbert dinliyorum desem inanırmısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ulan günlük benim kadar temizlik yapmaktan nefret eden birini bul öperim seni.Bak o kadar iddalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 yazdan nefret ediyorum nefret kış gelsin şu 47 gün geçsin ne bitmez çilem varmış arkadaş ölsün gebersin yemin ediyorum rahat etcez sülalecek zekasız herif ergenlikte sanki bet surat şımarık bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 soloist deli filmmiş günlük. sende seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 mmmm Häagen-Dazs kadar güzel bi dondurma yok mmmm. macadamia nut brittle. MMMMM. kendimden gectim adeta. hmmm yoksa kendimi dondurmayla mi avutuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 said: I don’t wanna work today Maybe I just wanna stay Just take it easy cause there’s no stress. I know it’s not an awful crime, Something special in my mind, Nothing’s gonna cause me distress. I text my baby on her phone, Try to get her sexy body on That’s the way I wanna spend my day. Got to find an alibi Cause I don’t wanna waste my time I don’t wanna feel distress. Exactly fullfill for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gunluk bu haftasonu bikini, gunes gozlugu sapka terlik tamamlamam lazim biyandan ayakkabi almam lazim sacimi kestirmeye gitmem lazim gamzeye yardim etmem lazim kardesime soz verdigim pastayi yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 isim vererek saklisi gizlisi olmadan nefretimi kusuyorum gunluk. orcun denen gerizekalinin buzdolabinda biraktigi misir kabinin etrafindaki sinek olusumu yuzunden kolalarima ulasamiyorum gunluk. cok korkuyorum o kapagi acmaya. lanet olsun orcun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Neyse anonimiteye saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ne guzel banlerdim simdi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Niye sevmiyosun beni hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 gorev icabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 rahat bırak userları şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bu adam da heryerde banlicem ananizi laciverte boyicam diye ego tatmin ediyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 cok ihtiyacim var datmine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bizim de senin gibi serefli belediye görevlilerine. istedigin datmin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 adam görev aşkıyla yanıyo ben siftahı açtıydım zamanında bereketini şüktrü veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 sizlere layik olmaya calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kirmizi cengizler... kirmizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar