pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi devamlı Tolgaya acil şifalar, Bana huzur, Hakoya uyku. Amin. yazacağına imzana koysana. Daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sürekli değişiyor ki an içinde ki isteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 cok acaip bir apocolyptic ruya gordum, dunya falan patliyordu yani, ben de yeraltinda bir signakta durup nasil yasayacagimi falan hesaplamaya calisiyordum, cok fena. Neyse, bugun cok kotu bir gun, herhangi bir isim, gorevim yok, hepsini bitirdim cunku ve sikintidan catliyorum. Cekimi insallah yarin adam gibi verirler de parami alirim bu sefer duzguncene. Biolgisayar almam lazim artik akfayi yiyecem. Yarin olsa da haftasonu diye uyusam ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 -Deno- said: sabah alarmım çalmadı, muhasebe ve seçmeli dersim olan psikoloji derslerini kaçırdım. pek üniversiteyi asan biri değilimdir ama ko g.tüne dedim yattım uyudum, öğleden sonraki dersler de iptalmiş zaten daha bir rahat uyudum. evde oturucam bütün gün ohhh mis. Öküz herif. Ben de seni görürüm umuduyla okulda bekliyorum asdfjhsk Neyse bugün grup toplantısında çıldırdım, bağrındım hep. Çok sıkıldım, yeter artık çıkmak istiyorum falan diye. Ve yaklaşık yarım saat bunun üstüne konuştuk. Herkes çıkarsam ayıp olmicağını söyledi sdfsdf. Ama sonuna kadar kaldım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gunluk yurt odamla sinif 5 dakika mesafede ama 20 dkka gec kaldim derse. ben evden gelince hic gec kalmiyorum bu nasil oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 delimanyakcapkin said: gunluk yurt odamla sinif 5 dakika mesafede ama 20 dkka gec kaldim derse. ben evden gelince hic gec kalmiyorum bu nasil oluyor Yakın olunca amaan 2 snlik yol yetişirim psikolojisi oluyor sürekli bi ertelemeye giriosun çok şeyleri, uzak olunca aman yetişemem erken çıkayım psikolojisi oluyor o yüzden afasdfasd sadece sende deil yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi ders opengl dersi zaten normalde 75 dkka ben onu 55 e indirdim tam ideal oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tamam işte tam süfer olmuş yapabiliyorsan dersi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oh be. süperdi cuma ve pazartesiyi de katınca upuzun uzayan haftasonu. öldüm bittim yorgunluktan ve uykusuzluktan ama değdi. hatta baya baya değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Çok başım ağrıyo. Erol salak salak çıkalım diye ısrar ediyo. Çok ısrarcı insanları sevmediğime karar verdim. Ve hala hocayı bekliyorum, yoksa şimdiye evde uyuyo olurdum çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sanırım beni izleyen insanlar var ve bu güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tebrikz ^^ dear günlük, naber len ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bugün sefkilimin d.günüsü. dün çiçek bugün pasta aldım aferin lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hasta oldum tam vize haftası 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA OH LSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA ben biliyom bunu LONDON SCHOOL OF ECONOMİCS ! HELAL ŞESU GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 her gorusumde lise diye okuyorum oyle okumamam gerektini bilmeme ragmen. acaba öyle mi yoksa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Teşekkür ederim Gökalpciğim(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tebrik ediyor ve oralarda başarılı bir ömür geçirmeni diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: Teşekkür ederim Gökalpciğim(:D hayırlı uğurlu olsun şeşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Merci beaucoup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Olimpik havuzu her hafta hamam gibi kullanıyorlar günlük.Nesi zevkli anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sesu said: LSE'YE KABUL EDİLDİM!!!!!! MIIAAAAAA Tebrik ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Teşekkür ettim ben deh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar