xunn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hayvan gibi gribim 2 gündür. Monitorün altı full peçete, burnum aşındı hamşurmaktan. O değil nişan alamıyorum death matchlerde.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Birazdan iş görüşmesine gidecem inşallah işe alınırım =/
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kız olsaydın uğur getirmesi için birşey söylebilirdim.
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 başak seni banlamak lazım aslında domuz gribi tehlikesi var şu anda sende.
Mystique Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bunalıma girdim sanırsam saçma sapan aşk hikayelerine gözlerim dolar oldu :(
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o kdr işim yokki,pati bile trollerim bu gece.eve giriş çıkış yasak,herkesi arayıp 20 dklık konusmamı da yaptım.evet pati korksun benden bu gece!off bi de evde tade derlerse,iste ozmn kork sen kermit bey! gerci banlarsınız lan acımazsınız,domuz vurur bi de siz vurursunuz feleeeeen!
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 allahın gavur memleketlerinde gezersen olacağı bu zua
irin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 çok gezdim,çok eğlendim,çok kıskanıldım,göz nazar hede hödöö,yavuz gelicek kaçıyorum.baska baslık bulayımssss
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Böjeek said: kız olsaydın uğur getirmesi için birşey söylebilirdim. yalnız bunu anlamadım ben? neeaalake?
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Kenjuro said: Birazdan iş görüşmesine gidecem inşallah işe alınırım =/ Kabul edildim :D iş bir yerel gazetede pazartesi başlıyorum oh bee
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ah günlük bi şarkı bi insanı bu kadarmı eskiye götürür. bu kadarmı içini aşk ile doldurur. eski şarkıları seviyorum. eskiden korkardım yalnızlıktan.. korkmam artık sen varsın. lalalaalala lay lay lay lay http://www.youtube.com/watch?v=UhXLRv21I7E&feature=quicklist
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mr_Hand said: Böjeek said: kız olsaydın uğur getirmesi için birşey söylebilirdim. yalnız bunu anlamadım ben? neeaalake? hehe msnden söylerim sora yazmim buraya
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sevgili günük, daha önce hiç korkulu öcülü oyun oynamamış biri olarak dead space'i çekiyorum şu an, youtube'da ekşi'de orda burda herkes "amanın kalbim duruyodu hede bölümünde, höde bölümünde klavyeyi attım" filan demiş, şimdiden tırsmaya başladım
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 işte sen o oyunu oynarken en heyecanlı yerinde arkandan YAVUZZZZZZZZZZ diye bağırmak isterdim doom oynarken arkadaşa yaptıydım hahahaha
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 günlük guitar hero expert %100 şarkının adını vermicem. bye
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 cidden çıldırıcam. cidden. MANKAFA. DOOMCU DEPRESİF İŞTE.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kaldı 91! hayatımın en uzun ağustos ayını yaşıyorum.
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sevgili gunluk buralar artik beni cok baydi. foruma girmekten eskisi kadar zevk almiyorum. zaten vakit bulamiyorum falan. boyle iyice sogudum gibi bisiler oldu. yabancilastim. hayat fena degil, ankaradayim, stajdayim, bomboş zaman oldurmekten scrubsi bilmem kacinci defa izlemekten baska hic bi isim yok takiliyorum. wowa yenden baslamak ile baslamamak arasinda gidiş gelişlerdeyim lakin hala icimde gereken geek ruhunu bulamadim. ruhum param parca
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 AL LAN GÜNLÜK Bir dokun, bin ah işit Bugünlerde böyleyim İster kal, ister git Tarifsiz kederdeyim Gösterdin aşkın ucunu Öyle bıraktın gittin Bana attın suçunu Davayı ben kaybettim Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım, Gözyaşlarım durulmaz Aşk tanımaz gece gündüz Birbirine katar gider Ne bahar dinler, ne güz Güze bahar katar gider Ben böyle aşk görmedim Daha neler görmek var Ne istedin de vermedim Başka nasıl sevmek var Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım Gözyaşlarım durulmaz
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 telefona bakıyorum,astaneden arayan yok.arayıp,öleceksin fln mı diyecekler nedir anlamadım,çok gerildim. ve yine yeni bir kumrunun pencere onu ciceğimi yuva yaptıgını gordum.dun yemek yaparken 8 kere kovmama ragmen,yuvayı yapmıslar.erkek arada bir gelip yokluyor,aynı zamanda korkuyor benden.hatun rahat,tabi yumurtaları bırakamayacağı için rahat olmak zorunda.çok küçük bi de neresinden cıktı o yumurtalar bilemedim,bildiğin kucuk ergenliğe yeni girmiş gibi.neyse gecen seferki çift gibi yumurtaları bırakıp da gitmeseler bari.gerçi yağmur yuuznden bıraktı sanırım onlar da.neyse yagmur yagmasın ozmn amen!
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 günlük günaydin. Bakalim gene nasil bok bi gün beni bekliyor...
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "olm çok psikopat ruhlusun giyim tarzınla, saçlarınla, gülüşünle. nası sevmiş seni anam babam" sdjhagshd günlük.
Öne çıkan mesajlar