rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Azmodai said: sevgili gunluk, konsolosluga gittim, askerlik islemlerimi baslattim, 1 ay degil 5 aydir calisiyor damgasi yedim, kaldi 2.5 sene. Burdur, sana geliyorum burdur... tr de olduğun süreleri (izne bile gitmiş olsan) düşecekler. arabistanda işler nasıl bilmiyorum ama normalde sosyal sigortalar/emeklilik sigortası dökümü isteyecekler en son, ona bakacaklar. şu anda ne zaman başlattıkları önemli değil. hesabını yaparken bunu göz önünde tutmayı unutma.
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dworgian said: Vidar said: Dworgian said: huzur istiyorum. tek başıma defolup bi ülkeye gidesim var. sevgili aile arkadaşlar hiçbişeyi almadan yanıma. evet bunu yapıcam ben. gidip de döt olmamak için tabi iş bulup yapıcam. denedim gitmeden iş bulamadım. gel de bakalım diolar. öfff vay godoşlar. neyse ben umutluyum gitmeden bulucam.
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 QueenofSpades said: TOMBİK TOMBİK TOMBİK HOOOOP TOMBİK bu neymiş diye araştırdım ve bir oyun olduğunu öğrendim. nası bilmiyomuşum ben bunu diye de oha falan oldum hatta sora. kimse bana küçükken tombik tombik oynatmadı. :(
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet, bebeklere oynatılan bir oyun, parmaklarını saymalarına yardımcı oluyor falan =) ha biz hala oynuyoruz o ayrı sdf
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 offff offff sınav çok kötü geçti.çok kötü oldu bu.şimdi finalden full çekmem gerekicek :(. bugunde Assembler var.dersede hiç girmemiştim.pek bir şeyde bilmiyorum artık google yardım edicek napalım :/
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Zhaha 750 lira kredi kartı ekstresi geldi. :(
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 QueenofSpades said: TOMBİK TOMBİK TOMBİK HOOOOP TOMBİK
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 maçta giyicek şortum bile yok günlük, harbi harbi ne biçim adamım ben yea :(
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ossun kotla da oynarsın sen aslansın kaplansın.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 günlük bugun hayatımdaki en acı seyi yedim. pizzama damlalıkla 1 damla damlatıldı acı sos. sadece bir damla. ve dedim oluyorum heralde. gozlerim kızardı, yaslar filan aktı sfsd. 20dakkada ancak azaldı acısı. dudaklarımın uyusuklugu 30dk da filan gecti sdfs. ole iste
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 korunalım demiştim sana allahın cezası
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 irade,tüm mesele bu yigen. Banada ugrarsa bi ara cok mesud olacagım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kermit said: günlük hamileyim. vay asifte..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben de abisiyim. vuracom ikinizi de serrefsizler.
utopia Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gökalp? şükrü? bunu bana nasıl yaparsınız=/
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Günlük maçta çok az koştum nefesim kesildi fln, eve geldim yorulmamışım bile. Bi gökalbin vurduğu yer çoook hafif acıo o kadar, tam kemiğe geldi o yüzden oda afsdasf kısaca benden yol, köy, kasaba olmaz şu halimle :/ havalar ısınsada koşmaya başlasam az bi açılsam fasdf Tişkür ettim maçı ayarlayan ve gelen arkadaşlara ^^ Gökalp sana ayrı bi daha teşekkür ettim <3 Bana huzur, Hakoya antreman, Prenseslere Hako. Amin.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 vaniLLe said: kermit said: günlük hamileyim. vay asifte.. azdıydım dayanamadım
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 barbu said: günlük bugun hayatımdaki en acı seyi yedim. pizzama damlalıkla 1 damla damlatıldı acı sos. sadece bir damla. ve dedim oluyorum heralde. gozlerim kızardı, yaslar filan aktı sfsd. 20dakkada ancak azaldı acısı. dudaklarımın uyusuklugu 30dk da filan gecti sdfs. ole iste yetoya bak zaaaaaaaaa
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben tabasco yiyince ölüyorum lan. helal. of yarin 9da kalkcak oldugumu unuttum. gezcem yarin cok güzel bi sehirde halamla. bi de konsantrasyonum yerine gelse, güzelce ders calisabilsem mutlu olurum. iyi geceler.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Oguz, özledim lan yazsana arada ibis.
Öne çıkan mesajlar