barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ellerimin büyük olmasına bi kez daha sevindim ya. süper bişi. "eli büyük olanın ...." eli büyük olanın beyni de büyük olur bi ton sey uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 lan zaten zar zor odaklanan biriyim.. tam bişiler yapmaya çalışıyorum, tanrım saçma sapan kaprisler... standart kaprisler konusunda "ay uf mu olmuşş. ay bi bakayım da uf mu olmuş?" tadında bi adam hiçbir zaman olamadım.. hep "sorun ne? tamam hallederim.. al çözüm. bitti. tamam?" gibi yaklaşıyorum.. o sıkıcı uzun kapris konuşmalarını çekebilenlere imreniyorum... 10dk kapris dinliyorsun ve bitiyor.. soruna çözüm üretirsen "sen beni dinlemiyorsun. hep kendi dediğini yapıyorsun" ekstra kaprisleri ile hayatına devam etmek zorunda kalıyorsun.. çözüm bulmuşum işte! kapris yaptığın incir çekirdeğini doldurmayan sıkıntın artık yok... e daha ne..niye yaw yaw yaw laf geveliyorsun ki? saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 MARABA GÜNLÜK anatomi lab sınavım var 11 de viş mi lak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 günaydın günnük. gene erken uyandım ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 surekli kahve icesim var noluyo lan bogazim aciyo bi de gene, kasiniyo filan cok baydim bi de /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Rüyamda iş sayıklarak uyanmışım bu sabah yav. Kız baya tedirgin biçimde bakıyordu kahvaltıda. :D Haftasonu gelsin artık da kafayı resetleyelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Günlük bir hoca düşün ki dekan yardımcısı 2 kez dün odasına gittim yok. telefon açtım ulaşılamıyor. mail atıyorum yarın 11.30 da randevu istiyorum müsaitseniz diye cevap vermiyor. ve bunu hep yapıyor. konuşmak istemiyorsan varsa öyle bir şey niye sallarsın ki, fırça at. Nasıl öğretim üyesi abicim bu Tüm üniversite hocalarının işçiler gibi çalışma saatlerinde 10 dakka dışarıya çıkma izni verilmeli . wc molası o da. bi de danışmanım bu günlük, tatlı tatlı kadına işe girdim bu teze bu kadar zaman ayıramam müsaade ederseniz diğer hocalarla da tez konularını konuşabilir miyim hocam falan dicem, fırsat olmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ilk gördüğün yerde hocaya fırça at, nerdesin kaç gündür seni arıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 muhtacım abi, danışmanım şu an değiştirmek istiyorum, kibar bir dille onu anlatmaya çalışıcam kendisine. ve imzası gerekli danışman değişikliği için eski danışmanımın da. buraya kadar nerdeydin, yok ben değişiklik istemiyorum falan da diyesi tutabilir, hafif manyak bir kadın çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 of ya türlü nedir kardeşim savaş yemeği yapmışlar yine sonra da ' niye zayıfladın sen süzülmüşsün ' diyolar yüzsüz yüzsüz =/ ağlamak istiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ona hakettiklerini söylediğimde mutsuz oluyorum, söyleyemediğimde mutsuz oluyorum. aşk böyle bir şey sanırım. ve neden aşktan nefret ettiğimi hatırladım bugün. ayrılık da sevdadandır demişler. nefes almaya devam etmem lazım. devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Buyse benimle çıkarsan geyşan olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry said: of ya türlü nedir kardeşim savaş yemeği yapmışlar yine sonra da ' niye zayıfladın sen süzülmüşsün ' diyolar yüzsüz yüzsüz =/ ağlamak istiyorum günlük. ama güveç olsa.. mmm süper bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 SeaGle said: Buyse benimle çıkarsan geyşan olurum yeni bir aşk doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: copry said: of ya türlü nedir kardeşim savaş yemeği yapmışlar yine sonra da ' niye zayıfladın sen süzülmüşsün ' diyolar yüzsüz yüzsüz =/ ağlamak istiyorum günlük. ama güveç olsa.. mmm süper bak.. hmm olabilir aslında hepsi ayrı ayrı güzel sebzeler ama biraraya gelince içlerine şeytan giriyor adeta =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 21 yıllık hayatımda ilk defa göbeğim kat kat oluyor oturunca. fast food un allah belasını versin, annemi istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eveeet 1.5 kilo kadar vermişim. aferin lan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben de 700 gram vermişim bahar bünyemde etkisini göstermeye başladı günlük =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Of bir türlü ders çalışamıyorum. Götümde patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry said: ben de 700 gram vermişim bahar bünyemde etkisini göstermeye başladı günlük =(( nutella ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bana huzur, Hakoya uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 günlüüüm canım bitanem hayatm (bahardan olsa gerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 o diilde 3 haftada 1 tatlı yicem die sınır koydum kendime ne gıcık bişi ya. 2 hafta sora gidip 1 abbas waffle yicem hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 off pis gaza geldim. patlamasa bare. bu arada, şantiye hayatına alışmış muhendisler normal ofislerde sudan çıkmış balık oluyorlar. komik adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar