napae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 hiç de değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 40 ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bi session da above equity bitsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sevgili gunluk bugun yaz kutlamasi vardi, yedik ictik 400 kisi harry potter izledik mekandaki imax'te, tabi sadece biz olunca da bok gibi filmde essek gibi eglendik, her sessizlikte biri bi bomba patlatiyodu sdfs neyse asil bombayi ms patlatti gece sonunda, hepimize birer xbox 360 pro verdiler, uzerinde de intern summer celebration 2009 yaziyo bi de resimler falan var, cok tatli lan. tek problem daha 3-4 hafta once aynisinin duzunden aldim, sonuc olarak wts az kullanilmis xbox360 sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük ruj sürüyorum 2 dk sora yiyorum niye bu kadar tatlı yapıyolar bunları yea. alışkanlık oldu artık durduramıyorum kendimi. kan şekerim filanmi düşüyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük mehh zekasız baya rengim mormale göndü artık hafif pembemsi bi kahverengiyim yine de denize gitmedim kötü olmamak için çünkü baya rüzgarlı hala akşam spora gidicez nazlıylan şarj aletimi istanbulda unutmuşum telefonum kaldı öyle kapalı bi de çok özledim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Sabah yine 5.30 da alarmla uyandım. GÜya koşmaya gidecektim. Ancak sayısız sefer olduğu gibi yine anladım ki 3 saat uykuyla tuvalete bile zor gidiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük, güçlü kadınları çok seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Günlük, Serdar Ortaç rox ! Hayaaaaaaaaaaaaaaaat.... ahah. Her türlü, koparım. Kopmadım mı ? Koptum. Bağıra bağıra. Köpüklü köpüklü. Yavşak yavşak. Offf. Smite me oh mighty smiter ! Neyse, bunu da yaptık. Bakalım sırada ne var =) Öptüm günlük, Mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 SÜ MÜ KL ER İM AK IY OR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 sümük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 herkes çok rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi o ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 rahatsiz said: sümük var alien lan bu ahuahsuahsdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bebe misiniz lan. ahlakınıza tüküriym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük, isim veririm, çekinmeden anlatırım diyip sadece işine gelen kısımları anlatan ama çekinmeden anlatıyorum dese de "yaptığım bir şey" diye anlatan ve ne yaptığını anlatmayan gel gelelim üstüne bir de karşısındakine ahlaksız diyen insanlar barınıyor burda. ha, kötü olan en kötü olan da baya rağğğğğbet var bu insanlara. e madem çekinmiyoruz herkes açık açık söylese ya olanları yapılanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 noluyo lan günnük?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 günlük bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 gGünlük. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ankara havası iyiymiş kaç gündür aralıksız her akşam içmekten midem yanmıyo değil ama değiyo bende bu kadar içmek istemiyorum artık. farkındayım abartıyoruzda şimdi böyle bi ortamda da içmezsen cidden ayıp olur. 2 gün önce hayatımda gülmediğim kadar güldüm desem yeridir. ankarada bizi ağırlayan bizi yalnız bırakmayan bizi eğlendiren tüm güzel insanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar