wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sayarsan geçmez ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 evet ya =( saymıyorum gerçi bi bakayım kaç saat kalmış dedim sadece ' gerçi saymask oluyo o sanırım :D ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oha gunluk odayi rahat bi haftadir toplamiyorum =D sabah kalktım ayagim cereal kutusunda topalliyorum flm of gozumde kestirmiyor toplamayi cok karisik daginik flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 zalim hoyun bozaaan sen de bu büyü de yeleeaaan. of nerden takildi bu tirt sarki aklima ya. multitasking i az gelismis nadir insanlardanim günlük. bi sürü seye heves edip yapamiyorum. mmmmmmmmmfffss! neyse simdi bisletle marketin havuzuna isinlaniyim :/ canim cok pis red bull cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Gözüm acıyor artık günlük, başım ağrıyor, karnımda aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 biraz deniz biraz uyku bütün isteğim buyduuuu =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 günlüks, keyifli, eğlenceli ve yorucu bir gündü. selametle, hörmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Karnım doydu, gözüm hala acıyor, baş ağrım için bi parol aldım şimdi. copry said: biraz deniz biraz uyku bütün isteğim buyduuuu =(( deniz olmasada olar =) marieye sağlık yazık kıza burağımın doum günüsü için elin ibibklilerini çağırmış süprüz parti düzenlemiş erken gel görki bronşit olmuş ne biçim norveçli anlamadım ki :S neyse. Amin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 deniz olsun ya deniz olmaz mı deniz candır kandır girmesen de izlesen sesini dinlesen yeter . aşığınım deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kardeşim bazen hata yapma rekorları kırıyor. adama "hey öle yapma" diyorsun vee.. hayır, kulak asmaması dert değil. gidip daha beterini yapıveriyor.. o da yakıcı bünye bi yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 napae said: 2-3 gün yokum. Okbye. Eed hakkatten yokum. Ne msn, ne pati.. :/ Korkuyorum sınavlardan, yarından itibaren köpenk gibi çalışmaya başlıyorum. En düşük notum B- olmalı. 2-3 günü bırak resmen 2 hafta girmeyebilirim o derece. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 az önce hayatımda ilk kez 10 kişiye menemen yaptım günlük 1 kazan resmen of mükemmel oldu şimdi de gidip yiycem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 copry said: az önce hayatımda ilk kez 10 kişiye menemen yaptım günlük 1 kazan resmen of mükemmel oldu şimdi de gidip yiycem ^^ copry asker ocağında.. 10kişi ne yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oha o kadar yumurta düzgün pişmez yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 forumda cektigim almanci muamelesinin acisini kardesimden cikariyorum. almanci ya DIHIHI diye testis gectim az önce kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pis alamancılar ve onların DIHIHI diye gülüşleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Günlük otoparkımızın olmaması ne kötü bişey lan :( 10-15dakika park yeri aradım.Başlarım böyle şehir planına :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hepinizi çok seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sayfa başını da kapattım oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 biz de seni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ohh özlemişim lotr izlemeyi yannız adamlar ne paragöz çıktı kardeş ya. sinema versiyonunun hd sini yayınlamışlar. extended versiyonun hdsini 2012 de yayınlayacaklarmış. yapımcısını kutluyorum on sene boyu filmden para kazanacak herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 içimde bi heyecan var yarın 1.5 seneden sonra ilk kez deplasmana gidecem gerçi 3 saatlik yol ama deplasman deplasmandır zaten yaptığım deplasmanlar hep yakın yerlerdi bu güne kadar. inşallah kazasız belasız taştan sopadan kafayı gözü yarmadan eve dönerim görüşmek ümidiylen günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ha hastane ha asker ocağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yarın başlıyoz bakalım. HUFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar