madcow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Abooov'a mı gidicen yoksa gecenin ilerleyen saatlerinde :) Gidersem kesin sizi de alırım da, yok en az BEŞ ay uğramam ben oraya. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 2 haftadır hastayım iyileşemedim ilaç falan bi halt yaramıyo domuz gribininde modası geçti hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oha yemek yemeyi unutmusum. kafam nerlerde. aksam kahvaltisi kadar güzel bisi yog, o da ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Azmodai said: modern dans kursumdan geldim, dusumu yaptim, simdi de balina sesi mp3lerimi calacagim bir sure dinlenmek icin shdfhg. balina sesi mp3'ü paylaşımı yapmaya davet ediyorum seni. ... ama bi saniye, elit bir insan olunca bunları orjinal CD olarak satın alıp oturma odasındaki ses sisteminde dinlemek gerekiyordu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oooooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni...... nerelerdesin be kış güneşim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hoşgeldin ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hoşbulduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bıcı bıcı yabdım, miss gibin oldum günlük pamık gibin ehaeuhaue Şimdi yatıcam birkaç saat sonra abimler gelicek, sonra 300 adet raporu kontrol edicekmişim sabahın köründede okula gidicekmişim tam süfermişim öyle diolar :O efet aslan gaplanım ben yaparım diiğmi? Bu gidişle bi yerlerde patlıcam gibi ama du bakalım günlükcüm inşallah yalnızken fln olurda kimselerin kalbini kırmam :) Kermitin tüm dilekleri olsun.Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: Hala piyanist çocuğun parmaklarını kırasım var ama olsun gayet huzurluyum <3 Bu arada konserine gittiğimiz çocuk bu, tavsiye ediyorum: http://www.youtube.com/watch?v=d0oH3S0uA54&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=8mo0mbEt9Kc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bugün interpersonal dynamics dersinde 30 tane savunma mekanizmasının üstünden geçtik tekrar. Sonra babam geldi 7'de beni okuldan aldı. Rakı balık yabalım didik. Annemi de aldık Yeniköy'e gittik. Arka masamızda inanılmaz çingene bi kadın, kadının arkadaşı ve kadının kocası oturuyolar. İki senelik evliler, bi tane çocukları var, kocası kadını aldatmış ve yalvarıyo evliliklerini kurtarabilmek için. Ben de dinliyorum tabi. Kadın hayvan gibi bağırıyo çünkü, sarhoş da olmuş. " O KADINI BANA GETİRİCEKSİN, SAÇLARINDAN SÜRÜKLİCEM ONU. EVLİ ÇOCUKLU Bİ ADAMLA GÖRÜŞMEK NE DEMEKMİŞ GÖSTERİCEM ONA BEN." falan filan diye konuşuyo böyle. Bi yarım saat kadınla adamı gözlemleyip sabah derste öğrendiklerimi pekiştirmiş oldum, inanılmaz eğlenceliydi. Sonra yan masadaki iki herif 50 küsür yaşlarında bize sardı 1 buçuk saat onlarla muhabbet ettik ama ben sıkıntıdan ölüyorum. Adamların ağzında diş yok ama 20'lik sevgilileri varmış. Duyunca midem kalktı. Bi de bugün mericimi iyice ümitlendirdim, aslında bişeyler olsun istiyorum ben de ama pek bi çekimim yok sanırım ona karşı ya. =/ BU KADAR ÖBTÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bulmam gereken log pgd = -4,46 + 1/3log Δσ + M - log R benim bulduğum http://fc01.deviantart.net/fs25/f/2008/034/e/0/_what__by_crula.gif WHAT!? houston bi sorunumuz var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 günlük bişi dicem TEŞEKKÜRLER NÖROANATOMİ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 iyi geceler günlük :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Azmodai said: modern dans kursumdan geldim, dusumu yaptim, simdi de balina sesi mp3lerimi calacagim bir sure dinlenmek icin shdfhg. taytini aksamdan suya koysaydin, sonra lekeler cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 okuyom ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Uyumadilarsa arkadaslara bı ugrayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Şimdi köpeğimi dışarı çıkarıcam dolaşıcam ayılmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 napae said: Bi de bugün mericimi iyice ümitlendirdim, aslında bişeyler olsun istiyorum ben de ama pek bi çekimim yok sanırım ona karşı ya. =/ kullan at yapıcaksın bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 günauydın dümbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aha sıçtım, batırdım. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Günaydın iş bankası uyandırdı abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bankama küfretmezsen =/ slakdjaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 asdadsa ben de bankacılık okuyorum ama 10.30da 2.öğretim öğrencisi adam aranır mı Kredi kartımı yollamışsın dworgian saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar