adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 iyi de küfür yasak /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: Ardeth said: Ben Türkiye'nin en iyi üniversitesi Boğaziçinin kütüphanesinde kod yazacakmışım 7ye kadar (ara tatilde) Odtu daha iyi sizin okuldan. öf ya tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet. kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: ZaugnaKhaldun said: AMA NORMALDE BUNU BURAYA YAZIYOR MUYUZ EMİR? sen onu bunu birak ta, aksam hon atiyor muyuz? emircim zor gibi gozukuyor bir iki gun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 :( ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Azmodai said: ZaugnaKhaldun said: AMA NORMALDE BUNU BURAYA YAZIYOR MUYUZ EMİR? sen onu bunu birak ta, aksam hon atiyor muyuz? emircim zor gibi gozukuyor bir iki gun ya Ben eve dönüyorum bu akşam. İzin vermem oynattırmam senle oyun yigite. Bozarsın arkadasımın terbiyesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sen ozeline bak once ece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 terbiye mi kalmış bozulacak ya afhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adamınbiri said: iyi de küfür yasak /sae selam yavuz. okuduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adamınbiri said: iyi de küfür yasak /sae kimseye küfür etmemiştim ki sevgili yavuz arkadaşım :( yinede özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 SUS TERBIYESIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gebersin bari bütün sevgililer o bölümü silmeseydin bari yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 komPİle yasak küfür, birine yönelik olması gerekmiyo :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ZaugnaKhaldun said: Paris'te yiyecekmişim ben de akşam yemeğini. Ben seni gerçekten sevmiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 koca adam oldum hala iflerin içine eşit işareti koyuyorum kıro gibi. aptal kıro. sana demedim yavuz. aptal ve kıro küfür değil diy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 değil ama kikleticem seni sina üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 napae said: ZaugnaKhaldun said: Paris'te yiyecekmişim ben de akşam yemeğini. Ben seni gerçekten sevmiyorum. sdf Ben sana hastayım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 20 dakika sonra bitio mesai günlük :) olursa fıstığımıda alıcam az hava alsın kız geldi geleli evde pineklio bi kere mi ne çıktı :) olmazsada sağlık olsun napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 berbat haldeyim vücudum hasta olmaya çalışıyor ben theraflu aferin tylolhot dayıyorum. 5 dakika iyiyim 5 dakika burnum doluyor. bir ateşim çıkıyor bi iniyor. bi öksürüyorum bi rahat nefes alıyorum sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Haftalardır hiçbir şey yapmıyordum yatıyordum iş yerinde, bugün patladı. Allahım çıkmak istiyorum dışarı artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 burda da haftasonu bitiyor, yarin is basi var :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: burda da haftasonu bitiyor, yarin is basi var :o Uğraşma benimle :D ORDA ALKOL VAR MI HIIII? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benzin çekiyolardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar