copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dinazor alsana sen =)) @ o kendini biliyor
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "nutella yerim" said: aç mı calıstıyorlar seni 1 de yamak akşam da maydonoz vardı yiyemedim
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 asdasdas maydonozlu yemekler börek çorba salata herşeye koymuş pis zemine teyze =((
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 copry said: asdasdas maydonozlu yemekler börek çorba salata herşeye koymuş pis zemine teyze =(( zemine derken?
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yok ya zemine zemine iniyorum zemine gidiyorum vs.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Off ne pazardi ama? Sabah 7 de uyandim :( ya canım inanılmaz sıkılıyor son 2 gündür. Durduk yere kıl oluyorum herseye, herkese. Gitmek istiyorum ya ben vazgecmemisim de kendimi kandirmisim günlük. İyi geceler pff!
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Yenilmiş dayak yemiş gibi hissediyorum. Kurduğum, düşündükçe beni mutlu eden hayaller yakın zamanda alacağım bir e-mailla tamamen bitebilir. Aklıma geldikçe sıkıldığım, tembellik ve bıkkınlıkla geçeceğini düşündüğüm bir hayata uzlaşmaktan korkuyorum. Mutsuz olmaktan Hayata karşı heyecanımı yitirmekten. Birşeyler yaratamamaktan. Hiçbirşeyin adam gibi işlemediği bu memlekette boş yere çabalamaktan. Korkuyorum Daha fazla yaşamak istememekten.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 baba umudunu yitirme, istediklerin bi sekilde olmuyosa baska sekilde ittir, sistemin kurbani olma. CHOOSE LIFE!
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sevgili gunluk, uyku duzenimi duzenleyeyim dedim, 6:30 da kalktim. Geceleri de 10-11 de uyusam tamamim ben.
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?21,4630178 şuna bi çözün bulun choose life diycem :)
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Japonca öğreniyorum günlüükkk ama zor dil, hele yazması öldürdü öldürdü
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Günlük, 25 yaşına geliyorum hala babamla dersten ötürü tartışıyorum. Tüküreyim böyle işe. Of...
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Günaydın Günlük'cüm; Bugün işteyim, görüşürüz bol bol
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İşteyim. Çok sinirliyim,rezalet çıkarabilitem çok yüksek gemilerei yakabilirim bugün... sakin olmalıyım,öfkeyle kalkıp zarala oturmamalıyım. bi de keskin sirke küpüne zararlı teyk ker
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İş bankasında tatlı bağyanlarda çalışıyormuş onu öğrendim bu sabah günlük :D
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 günlük eğer kendime hakim olmazsam çok sevdiğim bir arkadaşımı fena kıracağım. Hem de çok fena... sen bana mukayyet ol hemi
irin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 salonda uyuyakalmışım,popom buz tuttu sabahın 7sinde kalktım,odama gittim yatağa baktım buz gibi,tipinden belli. çaldım annemlerin kapıyı.girdim.ani çekiştirmeler sonucu kendimi yatağın ortasında buldum.hayır zaten ben de o niyetle gelmiştim. yaklaşık bir saatlik sohbet muhabbet,mıncırma gıdıklama sonunda yine orda uyudum.battaniye yuzunden kavga bile ettiler.sende bende diye değil hem.ÇOCUĞUN ÜSTÜ AÇILIYORR! diye. ben büyümücem lan galiba sdfg.
Öne çıkan mesajlar