rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günnük anektod yetmez erkek adam detay verir. yoksa anektod veren cokkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 BabacumMostors said: SenariouS said: rahatsiz said: günlük sekis yapanlar var lan. geç onu seks yapanlar var lan seks yapıp üstüne günlüğe yazacak kadar anektod çıkarabilecekler var onu bırak, seks yaptığını anlatana şaşırıp, anektod çıkaranların üstünden post kasanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 evet yav, ne kadar garip bir dünya bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Nakamura said: BabacumMostors said: SenariouS said: rahatsiz said: günlük sekis yapanlar var lan. geç onu seks yapanlar var lan seks yapıp üstüne günlüğe yazacak kadar anektod çıkarabilecekler var onu bırak, seks yaptığını anlatana şaşırıp, anektod çıkaranların üstünden post kasanlar bile var. olm piramit yapanlar var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 piramidin ucu sivri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 piramitin ucu az acıtır. Ama sonu fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dearest günlük, sevdim lan seni. evlen benimle. hala bu akşama söz verdiğim raporu bitirmedim. çok pis tembellik geldi hatta hiç gitmemişti o yüzden gelmemişte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 piramit yapmayın geyiğini de yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 dedi reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili günlük, yavuz beni azaladı. popoma vurdu. anneme de söylicekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yanlış aile ferdini seçmişim lan ben shgksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 focus gruptayım ve canım sıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Dynun said: sevgili günlük, yavuz beni azaladı. popoma vurdu. anneme de söylicekmiş sevgili günük sevgili dinan'ı azarlamak bana mı düşer allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili günlük japonyaya gitmeme 5 gün kaldı, heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 tamam eve dönüsüm an itibariyle kesinlesti. c.tesi dönüyorum. ama pazar günü de amcamlan bi yere gidyoz. biraz da azar isittim ehliyet kursunu bosladim diye, mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 YATATATATATA RUTUTUTUTUTUTU DERP DERP DERP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Olm adam pamuk şekeri bi lokmada yedi. Buruşturdu attı ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 2 haftadir desperate housewifeligin nasil birsey oldugunu iyice kavradim, bugün de doruk noktasini tattim. oh yeah. 2 kücük veletle hmmfss 6 saattir yalnizim evde. ama atlattim. cok yoruldum, harap ve bitap düstüm adeta. öyle iste. tekini uyuddum, teki ps3 oynuyo daha. anasi gelince devralsin. vicdanim rahat. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili gunluk bit turlu istedigim ayakkabiyi bulamiyorum cildiriciim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günlük olm bugün öğlen yemeğinden sora 3 dilim baklava yemiştim. bi de yarım saat önce dondurmalı sakızlı trio yedim özsütte. aazıma sçiim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sevgili günlük mesajlarım silinmiş için için üzüldüm :( ama araba aluyorum temiz bildiğin doktordan bakalım yarın ekspertiz amcalara göstereceğiz pipisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 merhaba canım günlük az önce halı sahadan mactan geldim,günlük yaklasık 8 ayın üzerine 4.macımı yaptım ve tükenmişim günlük,sigara tüketmiş beni.ama yine de ilk zamanlara göre oldukca iidim.tekniğim oldukca iyiydi.macı da aldık.yavas yavas toparlıyorum ama cok cabuk yoruluyorum günlük üzülüyorum dorusu ama sigarayı da bırakmak istemiyorum :S neyse artık bulucaz caresini bugün doluyum günlük abi bu kızlar neden böyleler cok kız tanıdım hepside farklı nasıl yaratık bunlar ya.aklım karıstı günlük bi tarafta vefasız kıcıma tekmeyi basan ne yaparsam yapm bana geri dönmeyen,ugruna herseyi yaptıgım ilk ve tek askım,diğer tarafta ise gercekten ii ve vefalı olan kız arkadasım.yarın sevgilim dönüo üniversiteden ve ben ilk askımla karsılacağımdan eminim mutlaka kızla gezerken karsılasırız ve ben orda ölürüm günlük.cok doluyum lan günlük cok,evdeym anasını satim rahat rahat kafayı da cekemiyorum.blmyrm günlük ya bi taraftan da staj kovalıyorum,arapca öğrenmeye calısıcam daha offff offff,yoruldum günlük harbiden yoruldum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 günlük yine değiştirmişler seni. :::lı halinle sevmiştim oysaki seni. günlük sokakta bira içmeyi özlemişim lan serin serin böyle sigara yasağı yüzünden sokak ortasında içtik. hadi yattım canıııım görüsrüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 açık açık yazıyorum günlük. isim vererek, çekinmeden. merak edenler okusun. sonra dedikodular dönsün hep sdjkfl. dün ciddi bi huzura erdim 7 ayın sonunda. kendimi yiyip bitiriyodum. nasıl "melek" gibi adama bunu yaparım falan diyodum. nasıl bu kadar üzebilirim bi insanı diye perişan oluyodum, tam 7 aydır. benim melek sandığım adamın yani kaan'ın o 7 ayda neler neler yaptığını öğrenince, baya bi güldüm. BAYA. ve bişey hissetmedim gerçekten, ne öfke, ne kıskançlık ne de başka bi duygu. iğrenmedim bile. sadece güldüm, çünkü hoşuma gitti. hatta şimdi o yapmamam gereken şeyi iyi ki yapmışım diyorum, çünkü birbirlerine uygun olan insanlar benim sayemde kavuşmuş oldu. o kadar ahlak dersleri veren adamın bu kadar ahlaksız çıkması da inanılır gibi değil sdfd. onun dışında şu yazımla toplicağım tepkinin binde biri umrumda değil. çünkü o tepkiyi vericek adamların hiç biri umrumda değil. o kadar huzurluyum ki şu an. hiç bişey bozamaz bu mutluluğumu. şu sitede zaten toplasan bi elin parmaklarını geçmez gerçekten sevdiğim insan sayısı. evet bu kadardı. dün gece yiğitle yaptığım gerek msnde gerek telefonda devam eden uzun konuşma sonunda her şeyin netlik kazanmasına da o kadar çok sevindim ki. ve dün hiç ummadığım bişey oldu ve bi arkadaşımı geri kazandım, keyfimi bozucak hiç bişey yok o yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ayak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar