Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 saçımı kestirsem mi ya? güçlensin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 kestir de, guclenmez, yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 güvercin bokuyla yıka iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Günlük selam hiç bi dersten kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 günlük doktora gittim çok garip bi test yaptı iğneyi batırdı çıkardı ve bunun için 1:30 saat bekletti beni söyleseydi evde kendim de yapardım be doktor abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Bugün belediyeye gittim bina planları inceledim. Bildiğin soygun yabıyorlar günlükçüm alt tarafı 1 binanın planına baktım 11 kağıt aldılar ama neyse devlette kazanmalı bana yol su elektrik olarak dönmeli o paralar diorum ama kendim bile inanmıyorum.. Neysem sonra tapuya gidip tapu kaydını aldım. Ondan soorada raporu tamamladık, yolladık fln aradım teyidinide aldım. Dört dörtlük iş yabdım he gurur duydum kendimlen :) Sooracığıma arkadaşımın doum günü vardı oraya gittim yaşlı başlı amcalar fln gelmiş garip çevreler edinmiş hatun kişi genede deişikti yani ^^ Bana prenses, Hakoya huzur, acurun birini rüyasında hundred club üyeleri kovalasın, yakalansın sonra da göbekleriyle ordan oraya top gibi sektirsinler totoşu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 iki dakika uyuklamisim, o arada ruya bile gordum. hon'da genk yiyodum :( miss desenize allahsizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Yorgun ama mutluyum =) Dersimde kalmadı. Hayat mutlu olunca çok daha güzel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çılgın yağmur başladı, sel götürmez inşallah ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 insan klonlayabilsek keşke günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hala uyuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Uykum oldugu halde isten gucten yatamadim gunluk. Birazdan da giyinip servise gidicem. O yuzden Bella'yi kesesim var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kötü başladı gün. kar yağsada kısa sürse bugün. çok iş var böyle kötü giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük gülistanlık ne yazıyım bilemedim daha güne yeni başladım mutlu değilim, mutsuz da değilim normalim öyle . gelişmelerden haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 iş kurs tez şu 3 lüde nasıl yetişicek hepsi die beynimi yiorum. neyse tez e ek süre isterim yüzsüzüm nasılsa da hocayla bi konu belirlesek ya. ne götürsem sevmio adam te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük, hasta olmam ve dinlenmem gerekli olması yüzünden kızla bulu$amıcam bugün. ama iyi oluyorum yava$ yava$ da kıza yazık oldu :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Huzur. bazen,anlık huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sabah 9'da kalktım ama hava yüzünden 12'ye kadar uyumaya devam ettim. İnsanın en sevdiği arkadaşlarının çalışıyo olması çok zor olm. Hiç biriyle görüşemiyorum hafta içi. Gündüz pek gezmiyorum ondan. Bi de hep bi ilişkim bittikten sonra bi süre eve kitliyorum kendimi galiba dfghj. Halbüsü o kadar üzgün de değilim. 3'te doktora gidicem bi de amaaaan. Bugün çok sevimsiz cidden. Şş bi de eski sevgilim bugün dövme yaptırıyo. İnşallah çirkin olur. HİHİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben bu gidişle tez konusu yazma olayını kaçırıcam. hayır ne bileyim ben konu yazmanın deadline'ı olduğunu. çalışan adamın tezli master yapmaması gerekiyormuş bunu da anladm ama peheeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük baya bi çalıştım ama hala yetiştiremedim. uykum da açılmıyo bi türlü. YARIN OLSUN HEMEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Eskiden gece ortama akıcağımız zamanlar (bu deyime de hastayım ayrı) içki içemediğim için (bkz: araba ve insanların sorumluluğunu taşımak) gecede 4 5 redbull içiodum (çok bi kılabırdım ben ufakken). Vücut iflas etti, hasta yattık, kafein yasaklandı onca sene. Ama akıllanmıyorum. Yemek sonrası işyerinde uyumıyım diye şekersiz redbull içiyorum. Aptal herif, sana kafein yasak şeker değil ki? günlük böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Birisine bağımlı yaşamak insanı yavaş yavaş kemiriyor günlük, Tam süfer zamanların aniden sönebiliyor :O Bana prenses, Hakoya huzur, bunada isviçreden mi isveçten mi artık nerdense olumlu cvp gelsin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 slm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bi yorgunum anlatamam sana günnük , sanki üstümden tır geçmiş, kaç gündür uykumu alamıom sinir stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Gunluk aksam izmire donuyorum. Yol gitmekten madde bagimlilari gibi oldum param da bitti ucakla donemeyecegim uguugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar