vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 az önce 3 yasindaki yegenim KADINLAR ARABA KULLANAMAAAJ KIII! dedi. essolessek babasi cok pis doldurmus=P görüyosunuz iste daha kücük yastan basliyolar kadinlara bok atmaya. neyse en azindan artik AMA TEYZEM GÜZEL KULLANIYOMUS! diyebiliyo. ama güzel kullaniyorum ya, bak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ahahhaha haklı çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 grip oluorum, o bitio nezle oluorum. 2 haftadır başlayamadım spora. yakında vücudun spor yapmamak için bana hastaymış gibi feyk attığını düşünmeye başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Her yerde kar tutmuş, burda hala sulu kar yağıyo. Kar falan da yağmasın, istemiyorum lan. Bu hava yüzünden akşamı iptal etmek durumunda kalırsam çok sinirlenirim çünkü. Üf. :/ Ha bi de angut sevgilim adada kaldı dün, o vapur seferleri bi iptal olsun, canına okurum ben onun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Günlük, Bugün gitmedim okula. Bir sürü banka dolaşcam yine ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hawaii de çiçekli kolye takıp minibarda kokteyl hazırlayıp 've bol bol içip' kaslı surfçüleri izleyip ^^ yaşlanmak istiyorum günlük. ömrümün sonuna kadar öyle yaşayabilirim sanırsam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 vaniLLe said: az önce 3 yasindaki yegenim KADINLAR ARABA KULLANAMAAAJ KIII! dedi. essolessek babasi cok pis doldurmus=P görüyosunuz iste daha kücük yastan basliyolar kadinlara bok atmaya. neyse en azindan artik AMA TEYZEM GÜZEL KULLANIYOMUS! diyebiliyo. ama güzel kullaniyorum ya, bak valla. din kardeşiyiz Ziya?... Ziya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Günlük yarın bitiyor. Sonrası kötü olmaz inşallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Günlük hayvan gibi kar yağıyo yerler de tutmaya başladı ama benim hiç botum yok. Ya kayıp çanağı kırarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dif finaline girdim günlük. adamlar resmen bu dönemin yarısını bırakalım modunda soru sormuşlar. vizelerim iyi olmasa kesin kalırdım, şimdi c falan gelir sanırım, 4 kredi bi de,ortalamamı mahvetcek. sınavda da hocanın "diferansiyel denklemlerden de herkes geçmesin canım, hehe" şeklindeki konuşması baya küfür ettirdi insanlara. neyse bu salak finalden çıktım bi baktım çılgınlar gibi kar yağıyor. tüm sinir stres geride kaldı valla. yıldızdan beşiktaşa keyifle indim kar altında. insanlar karın bitmesini falan bekliyordu bi de okulda, anlam veremedim bir antalyalı olarak. kar lan bu. 20 yıl bekledim ben bunun için sdfsd. kadıköye geldim, yine lanet olasıca sulu kar. tutmaz burda, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 günlük gülistanlık dolgu yapıp karşılığında dövme yaptırıcam. ne yaptıracağıma karar vermedim henüz ama şimdilik pati yaptırmak var aklımda =)) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ilk 2 sınavım harika geçti kaldı 5 hade hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 copry said: günlük gülistanlık dolgu yapıp karşılığında dövme yaptırıcam. ne yaptıracağıma karar vermedim henüz ama şimdilik pati yaptırmak var aklımda =)) saygılar bu orta karsiligi guzel bi piyirsink golü istiyorum senden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nabcaktım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Akşam iptal oldu. Aaaa. Çok sinirlendim ama ya. Neyse televizyona bakiyim biraz bari. Had öptüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 i taste like the dreams of the mad children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Günlük, Gözlerimin numarası artmış yine, of ne zaman kör olucam acaba? Bi de çok üşüyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hangi mal ertesi sabah 6.30 da kalkacakken gece 11.30-12.30 arasında, yağmurlu havada maç yapar günlük? cevabı bulana dominik muz cumhuriyetinin başkentinin altın anahtarları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben yarın erken kalkacam. Hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Yanlışlıkla sakalımı kestim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gunluk yarina 2 sinavim var ve daha hiç calismadim. ama sunum bitti gibin. bi tek resimleri ekleyip frameleri halledicem süper olcak sora az once bi duygusal bosalma yasadim, agladim, zirladim,atarlandim kendi kendime. kizlarin bu olayı beni öldürüyo. ne kadar straight up olsan da, ne kadar i got ballz modunda gezsem de bi noktada anime gibi agliyo buluyorum ya kendimi, işte cok komik o. haksiz da sayilmam kendimce, yetistiremicem gibi geliyo hiç bişiyi, 10 parcaya bolunsem de yemiyo. simdi bi iki saat de graphics bakip yatmam lazim ki yarin erken karga bokunu yemeden uyanabiliyim. of. ama simdi bi sigara kola molasi uyku da bastirdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sıfır ders çalışma şevki, sıfır. son finallerin kaderi bu mu hep, bu mu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 aynen. ek olarak fareler hücumda sen yüzünde terlerinle savaşır haldesin yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 İzmir bekle yavrucum geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 QueenofSpades said: Günlük, Gözlerimin numarası artmış yine, of ne zaman kör olucam acaba? Bi de çok üşüyorum ya :( Kaç numero olmuş benim de bozukta merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar