adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 günlük yarın yine iş başı var ama ben çok yoruldum günlük daha 2 gün üstüst'e rahat bi şekilde geçiremedim ne yapıcam hiç bilmiyorum bilen biri varsa bana Pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 karnim aaac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 uyku düzenim baya iyi. akşam 8de yatıp 5 saat uyudum. şimdi 6.20de kalkmam lazım. devamlı saat hesaplıyorum yea. bu nası hayat.stajın ilk gününde uyuklarsam baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 cuma günü stajım bitiyo nihayet. çok mutluyum ehiee. geçen cumadan kalan işlerimi bitirdim yarım saat önce. arşive inicez de bekliyoruz burdaki hanfendinin dosyaları bilgisayara girmesini. bembeyaz giyindim bugün de, arşivde üstüm kirlenirse küfür ederim sdfsdf. öyle işte dün çok üzücü bi olay oldu, benimle ilgili diil ama çok üzüldüm. şindi detay veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 napae said: cuma günü stajım bitiyo nihayet. çok mutluyum ehiee. geçen cumadan kalan işlerimi bitirdim yarım saat önce. arşive inicez de bekliyoruz burdaki hanfendinin dosyaları bilgisayara girmesini. bembeyaz giyindim bugün de, arşivde üstüm kirlenirse küfür ederim sdfsdf. öyle işte dün çok üzücü bi olay oldu, benimle ilgili diil ama çok üzüldüm. şindi detay veremiyorum. Staj ? BU sıcakta oyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis said: napae said: cuma günü stajım bitiyo nihayet. çok mutluyum ehiee. geçen cumadan kalan işlerimi bitirdim yarım saat önce. arşive inicez de bekliyoruz burdaki hanfendinin dosyaları bilgisayara girmesini. bembeyaz giyindim bugün de, arşivde üstüm kirlenirse küfür ederim sdfsdf. öyle işte dün çok üzücü bi olay oldu, benimle ilgili diil ama çok üzüldüm. şindi detay veremiyorum. Staj ? BU sıcakta oyh bizim ofis buz gibi, sıcak mıcak işlemiyo bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 alarko carrier diyorsun yani eh iyimiş. staj maj gerej yok bana allahtan çalişiyoruz direkt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 günlük telefonumun ön kapağını kaybettim, ve ekranı da şimdi bozuldu. en iyisi ben bunu yaptırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 allahin ankarasinda yanlizim gunluk yanliz... yastigimin altinda bicakla uyuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 pfff hala eve internet bağlatmadım. sabit hat için ücret ödemek istemiyorum, kablolu tv de yokmuş. umudum 3g idi o da fos çıktı. internetsiz hayat zormuş lan günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Günler sonra kahve içmeye dönmek bozdu biraz Penguenli tişörtüme kafayı takan komşuya sevgiler Klipp und klar ımı buldum Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 evi tuttum süperrr persembe aliyorum anahtari kral gibi yapacam evi gelenin dibi düsecek o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 c_a_p_t_a_i_n said: Günler sonra kahve içmeye dönmek bozdu biraz Penguenli tişörtüme kafayı takan komşuya sevgiler Klipp und klar ımı buldum Evet klip und klar (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hadi hayirli olsun, yine gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 günlük age of empires 3 ne deli bişeymiş, 12 saattir aralıksız oynuyorum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yuh işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bak bugun erken yatcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sevgili günlük, bugün troller kervanına ben de katılayım dedim fakat paticik ahalisi şok geçirdi, kabullenemedi. sanırım bi sigara daha içip yatıcam ben. kısFmet diilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 günlük itiraf ediyorum 21 yasındayım ve dondurmadan nefret ediyordum.ama artık dondurmayı cok seviyorm lan cok güzel tadı önceleri ne zmn yesem mide yalan oluyodu artık rahatsızlık olmuyo.buzlukta ki 3-5 günlük dondurmaya yumuldum lan cok garip ama hepsi sevdicegmn sayesnde o sevdirdi dondurmayı oha sesini duymam lazm olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 günlük yaklaşık 12saat sadece yemek wc ihtiyaçları haricinde wow oynadım. ben malım galiba hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 vivavale said: günlük itiraf ediyorum 21 yasındayım ve dondurmadan nefret ediyordum.ama artık dondurmayı cok seviyorm lan cok güzel tadı önceleri ne zmn yesem mide yalan oluyodu artık rahatsızlık olmuyo.buzlukta ki 3-5 günlük dondurmaya yumuldum lan cok garip ama hepsi sevdicegmn sayesnde o sevdirdi dondurmayı oha sesini duymam lazm olm. adam asik mutlu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 henüz gg degil. ama olabilitesi baya yüksek. tek dilegimiz gg olmamak o zaman. Nn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 gözlerimi açmakta zorluk çekiyorum baya. kahve koyayım bari. mıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Günnük. Babamla frekans tutmuyo resmen bazen. iki tarafın da tek alabildiği yayın statik parazit oluyo. hey allaam. HP servisi de tam gerzek yalnız, adaptör değişecekken "format atalım" diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 günlük hastalıktan geberiyorum resmen. ilaç filan aldım sabah gelirken. ıhlamur demlettiriyorum şimdi bol limonla içicem burun spreyi filanda aldım. hafta sonu deniz çok soğuktu kesin üşüttüm. ölü gibi geldim işe. her zaman 5 dk da yürüdüğüm yolu 20 dkda zor yürüdüm. doğum günüme kadar iyileşiyim nolur günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar