dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sinirliyim ce sinavdan bi bok bilmiyorum. seytan diyo yat ittiret sinavi falan. rapor da almana gerek yok demisti hoca.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günaydın günlük, lanet olası işime gidip gelicem. görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bugün işteyim yine. labda iğrenç bişeler kokuyor. geberip gitmezsem bu ar-gelerde, hiçbi yerde kolay kolay gebermem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Burda insanlar iş çıkışı tenise gitmekten, sonrada varoş olmayan steakhouse da yemekten bahsediyorlar, saldırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 off biraz yorucu olcak bugün. dün o kadar kafam şiştiki. kız konuştu da konuştu. ama boşluğu doldurmak çok zor be günlük. doluyla uğraşmak daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 off elit misin dostum. aksam halisahaya gle, sonra durum yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dreagloth said: Burda insanlar iş çıkışı tenise gitmekten, sonrada varoş olmayan steakhouse da yemekten bahsediyorlar, saldırmak istiyorum.:)o ideal zenginler. omg.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 halı saha - dürüm yavaş yavaş default olacak hayatımda, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günlük çok fazla mutluyum bugün=)) nedeni yok arada oluyo böyle 'kelsonun evlilik yıldönümü sonrası hali gibiyim sdfsd ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günlük mantıktan geçeyim be hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sadece 3 saat uyudum, kalktım işe geldim. "Ölüyorum uykusuzluktan patron, yarın da finalim var, işleri şöyle bi toparlasam sonra gitsem" diyecektim ki, "Günaydın nasılsınız?" sorusuna yanıt olarak "sorma dün gece hiç uyumadım, sıfır uyku ile duruyorum, bugün nasıl bitecek" yanıtını aldım. Gel de yüzün tutarsa söyle gidebilir miyim diye... ooof offf gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günlük önümüzdeki 4 gün önümüzdeki 5 yıl napacağımı belirleyecek. heyecan var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 günaydın günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Koala olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 _catastrope_ said: Günlük ben güya 1 saat önce yatıcaktım, chatroulette saolsun uykumda kaçtı tam oldu. (6000) bana prenses, buna huzur, bana para, buna kredi kartı, wowumu açtırsın pls. Amin. buna not: gizli gizli günlüğümü mü okuosun nan terbiyesiz?! 2. not: Buğra pazartesi 1 arabasıyla gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Oh yarın son sınavıma giricem acayip mutluyum. Oturup çalışmak zor geliyo ama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oh buldum http://www.youtube.com/watch?v=FLpCrHpYjkU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yok günlük ben bu ülkeden defolup gitmeden rahat yok bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 nedense o spoylırın içinden çizme çıkcakmış gibi geldi bana kjdfkd günaydım günlük şimdi üsküdara gidicem kargomu almaya sonra eve dönüp evcil yaşamıma devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yok onun hakkındaki kararlarımı verdim sahiplendim kendisini. spoylırın içine uzun zamandır kafama takılan en sonunda bulduğum müziği attım. o yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ilk dersimi bitirdim, 5 tane kaldı. ilk 10'umu da aldım, mutluyum. bu hafta 2 tanesini daha bitirsem, haftaya birini bitirsem, 2 tane kalıyor. onları da bitirebilirsem 2 hafta içinde, isveç'e kaçmaya zaman kalıcak. belki polonya, çek falan bile gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 wagner ne guzelmis lan gunluk dinle bi ekmek mutaf carpsın ki begenecen lan ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yine 21 yaşımda olsam var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Günlük bugünde evdeyim, kredi kartım hala gelmedi aptal aptal onu bekliyorum. Kişiye teslim olacakmış anneme bile vermezlermiş. Bölüm başkanı benle görüşmek için bekliyo. Cuma toefl var, of Böle işte günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tez yazmam lazım ama kim gitcek kütüphaneye fln aman be işten çıkış 18.15 zaten nereye nasıl =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar