abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sanırım bi reform yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 salı sınavım var, hala çalışmaya başlayamadım. yarın güzel bir gün bekliyor ama salı gecesi gonna be a good night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 çok soğuk bu yeni bina günlük. güzel ama hiç sevmedim keşke eski hastanede olsaydık şimdiye kadar çoktan uyumuştum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 günlük of ulan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 günlük yattım ben. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sınav vra 14 te.. laylay 9 seat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 u yu ya ma mak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 saat uyuyim bari günlük zaman geçmiycek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 logic'e ara verdim architectural design kasıyorum şu an, bitmez bu çile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hatırlıyorum tam 06:45'te kabus görüp uyandım, sonra çok gerçekmiş gibi geldi 1 dakika falan ağladım, geri yattım. Şimdi ne görüp de ağladığımı bilmiyorum sjkldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 birazdan sınava giricem gram uyku uyumadım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 napae said: Hatırlıyorum tam 06:45'te kabus görüp uyandım, sonra çok gerçekmiş gibi geldi 1 dakika falan ağladım, geri yattım. Şimdi ne görüp de ağladığımı bilmiyorum sjkldf işte lucid dreaming bileydin şuan o rüya kontrolünde olucaktı, uyandığında mutluluktan ağlıycaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 of had su telefon görüsmesi bitse de gitsek. rahatlicam yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bilinçaltıma koyyim yeter ya 1 saat uyudum uyandım daha okşasan uyuyamam ki öfff 2050 olsun artık lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3.30'da yatıp, 6.30'da kalkıp, yağmurda 20 dakka yürüyüp, servise binip, 45 dakka yol yapıp, saat 8'de işyerine vardım. yorgunum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sabaha karşı yatıp iki saat sonra adrenalin bombası şeklinde uyanıp gününü bütün enerjisini tükettim. umarım çok salakça geçmez bugün, faillerden fail beğenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 3 günde 4 saat uyumak bayılıcam uykudan elim ayağım titriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ve hayatımın son sömestr tatilinin son ödevini yapmak için masa başına oturuyorum şincük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saçma bi şekilde tüm gece ayakta olmama rağmen 20adet sorunun çözümünü çözemedim.. paso da panik, kaygı yapıp kendimi baltaladım.. sıçmam an meselesi.. total 7konu, 5inin aynısı çıkarsa eyvallah, az farklısını çıkarsa patlar.. kalan 2sinden çıktığı anda zaten jubilemi istiyorum.. alkışlar eşliğinde veda ederim. keşke lisans olsa da rapor falan alsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Günlükcüm. Sözde bugün 10.45 servisiyle manisaya gidicektim ve paramı çektikten sonra kütüphanede ders çalışarak sınav saatini beklicektim(18.30) 10 da kalktım 5dk daha uyumak istedim benim neyime 5dk neyime ya offff 11.50de uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Rüya bile görünce geçmedi 5dk sanmıştım oysaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evimi seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Günlük birazdan dişçiye gidiyorum. Terslik olmazsa kanal tedavisi romanının sonuna gelmiş bulunacağım 2 saate kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 günlük duş alamamak çok çirkin bişey ne zaman okula gitmeye kalksam ders iptal olmuş oluyo bi de biraz zayıfladım sanırım, dünyanın en kötü beslenen insanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar