shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bi gun daha 7´de kalkmaca. rekora kosuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ve kahramanlarimiz yemeklerine bulgur pilavi yiyerek devam etmisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 somunu düşünen kahraman olamaz Nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yemek dendi de saat 11,30 olsa da mcdonalds söylesem ama o vakte kadar açım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük, iki gündür manyak rüyalar görüyorum, nası bi bilinçaltı varmış anlamadım. bugünün gündeminde eve köpek getiriyorum ben, ama geçici kalıcakmış, böyle garip koca gözlü, lemur gibi gözleri var ama sevimli de bişey. miyu görmesin diye uğraşıyorum, miyuyu bi odaya kapatıyorum. sonra hah ortada miyu yok diye, köpeği de gidip miyuyu kapattığım odaya kapatıyorum. sonra aklıma geliyo, bi gidiyorum miyu hayvanın kafasını ısırıp gözkapaklarını çekiştiriyor. ayırmaya uğraşıyorum, bi yandan da google'dan köpeğin gözüne bişey olursa napılacağını araştırıyorum, çok sağlam çıkıyor falan. öf. dün de laboratuardan kovulmuştum rüyamda zaten, noluyo rüyalarıma ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dasaaa said: ena! welcome back.. nası geçiyor askerlik. yan gelip yatma yeri miymiş yoksa "lan aslında dinlendim iş-güç arasında" mı dedirtiyor? Mr_Hand said: günnük olm. patide her konuya ben en son baktığımdan beri bi 100er sayfa eklenmiş ya. acemiliği bitirdik bu arada. evci iznine çıktım çaktırmadan :D oo acaip yan gelip yatıyoruz. :D sabah 6da kalk, traş ol kamuflajı, botu giyin fırla dışarı, iştimaya gir. salağın teki geç kalsın onu dışarda soğukta bekle. geç kalan da gelsin kahvaltıya git. kendinden şekerli çayını versinler kahvaltını yap. sonra bi daha iştima. sonra spora git öğlene kadar spor ve eğitime maruz kal :D sonra yemekhaneye git iştimaya gir. sonra yemekhaneye gir yemek ye. sonra çık eğitime devam et. eğitim bitince yemekhaneye tekrar git (bu arada akşam 6 olur saat) yemeğini ye, yemekhanede durmadan konuşan denyolar yüzünden rütbeliler bağırıp çağırsın. bu bağırıp çağırma sonrasında koca yemekhanede sadece çatal bıçak sesi çıksın. yemek sonrası toplanıp koğuşa git akşam 9da tekrar iştimaya gi1r, yat desinler. kimsenin kamyon gibi horlamasına, ışığa, gürültüye vs. aldırmayacak kadar yorgun bi şekilde uykuya dal. eğer nöbetin yoksa ertesi gün sabah 6da ayaklanmış ve giyinmeye başlamış ol. şeklinde geçiyo :D sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük bilgisayarımın şarj girişini bi kez daha bozmuş bulunmaktayım servise verince 1 haftada yapıyolar ama finaller başlıcağı için ta oraya gitmem çok zor bu sebeple yaklaşık 20 dakika sonra yollarımızı ayırıcaz tahmini süre 3 hafta olucak tabi buna 15 günlük tatil de eklenebilir çünkü antalyada acer servisi yok sçs, kib, bff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Uzun zaman sonra ilk defa istediğim saate kadar uyudum.. Ne güzel bir şeymiş günlük yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bi saat önce kalktım şimdi direk derse oturuyorum. Patiyi falan açmicam hiç saatlerce. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dasaaa said: ezgi kim. ne işi kuruyor? exceli dövmeye gidiyoruz. siz de katılsanıza.. beraber dalalım excel'e.. yolda geçerken başka dilediğiniz program varsa ona da dalarız Ezgi bi arkadaşım, onunla konuşurken okumuştum burayı. Dün katılamadım ama bugün seve seve gelirim exceli dövmeye hatta ordan edirneye geçip kaçak uzo alırız, bende asker kardeşlerimden birini görürüm :O bana sabır,dasaaa nın beline kuvvet(ihtiyacın var gibi :P ) napae yede ii olmuş giremesin patiye aklıma geldi midye tavalar canım istio hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük ben baya saf salak bişeyim bilgisayarımda bişey yokmuş asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sabaha kadar çalıştım 2sa falan uydum uyumadım.. ama kolum kalınlığında project teslim ettim. 5kişinin teslim ettiği ödevden kalın. farklı varyasyonlar deneyip güzel bi de fiyatta indirim çıkarttım. hatta hem fiyat hem de sürede en makul aralığı çıkarttığıma inanıyorum. project deadline'dan 1hafta önce ortalama tahim edilen project budget'tan -maaşlar dahil- $250,000 ucuza ve çalışan sayısında sadece 4kalemde 10% kişi artışı ile.. toplamda 22çalışan falan artıyordu yamulmuyorsam. gelecek dönem cost control dersi vardı adamın ama açmayacağını söyledi ulan.. =( üzüldüm bayağı. bu gibi gerçek hayat uygulaması birebir örtüşen dersler nedense tr'de fazla yok. sonra millet autocad'i ve diğer programları popo sıkıştığı gece öğreniyor. bu gibi şeyler full akademik mantıkla takılan adamlardan, kağıtla-kalemle-notla öğrenilmiyor ki sonuçta.. demek istediğim l=line işe yaramaz bi bilgi kırıntısıdır. çünkü verilmiş ve kontrol edilecek bi projeyi çizmek zorunda kalırsan line'ı da hatch'i de trim'i de aynı anda süper öğrenirsin, ezberlemezsin... bu bakımdan cenavaaaarr gibin bir dersten feci faydalandım, nemalandım. bayağı bir öğrendim nan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Patiyi falan hiç açmicam saatlerce demişim adsfg çok iyi yieaaaaa. Başım çok ağrıyo ve sürekli uykum var. Hep uyuyabilirim gibi. Hiç enerjim yok günlerdir. Doktora gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 napae said: Patiyi falan hiç açmicam saatlerce demişim adsfg çok iyi yieaaaaa. Başım çok ağrıyo ve sürekli uykum var. Hep uyuyabilirim gibi. Hiç enerjim yok günlerdir. Doktora gitmek istiyorum. redbull + çikolata + cips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ay iğrenç. :/ Daha fazla çikolata ve cips yiyemem üstelik. Cildim bozuluyo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 final haftasında bozulmayacak da ne zaman bozulacak o cilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Hayır ya, son zamanlarda çok dadandım cips ve türevlerine olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 O zaman ülker petibör bisküvinin içine lokum ısıt accık sonra onu soğuk bişi ile ye :)enerji verir mi bilmiyorum ama çok güzel oluyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 off lan günnük almanlarla samimi ola ola yaz tatillerini önceden planlamaya başladım. şimdiden üç haftalık bişi ayrladık bakalım. zevkli, yorucu ama pahalı olacak gibi. hoş üç hafta boyu hangi tatili ayarlasam aynı parayı harcardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 güneşi göremedim bugün günlük 14 saat uyunur mu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 revenge is bliss. skull-fucking rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 wastyrx said: O zaman ülker petibör bisküvinin içine lokum ısıt accık sonra onu soğuk bişi ile ye :)enerji verir mi bilmiyorum ama çok güzel oluyor. ^^ Elimde hiç biri mevcut değil... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bir daha asla, sigara içilmeyen yerde sigara içmicem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük artık omzumu çok daha fazla seviyorum mehehe ^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pogodinin omzunu ben de daha çok seviyorum günlük ehueh,kendi omzummuş gibi hatta fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar