pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bok gibi bi geceydi uyuyamadım doğru düzgün bugün de denize gidicez ama kapamaz umarım hava orda uyurum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 kadinda okey dedi pazartesini iple cekiyorum sözlesmeye imzayi cakacam insallah olurrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 18:38. annemler geliyo türkiyeden! heycanlandim simdi 1 aydir görüsmüyoruz. gidip karsilicam, ondan önce de alisveris yapmak lazim. buzdolabi bombos. istahim kapandi resmen. c.tesi de ablamlar geliyo cocuklarlan. allaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 pioneer kuro 50' + ps3 = wtfpwnagepewpewomgz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 böle -sıkıyorum- 2. dünya savaşı döneminden kalma gerçekten kasvetli metro tünellerinde gezindim biraz.. foto çekerkene (bazen görevliler olur olmaz heryerde resim çekmek yasak diyebiliyorlar) çaktırmadan çekiyorum falan.. hızlıca, şip ve şak! derken bi eleman çıktı dükkandan, o da çaktırmadan soruyor.. bana bakmadan =) "neyi çektin?" dedim işte metroyu çektim, turistim.. neyse adam dedi bizi de çek :) çektim, sohbet ettik.. garipti.. çok kasvetli ortamda sıcak bi sohbet.. ha bi de bugün nemden o kadar çok terledim ki.... çoraplarımdan tshirt'e varınca, duştan çıkmış gibiydim. herhalde 1,5lt terledim. o kadar su içtim ve geldiğimden beri de içiyorum ama hâlâ toparlayamadım kendimi.. nem öldürdü beni. ahh sussuzluk kötü şey. 2.dünya savaşı olacak o.. soğuk savaş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 nerdesin dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 iş adamı oldum çıktım canım. yorgun ve mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 fede said: kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 zuzuzu. ne güzel gözüktün gözümüze, aa ne cok zayiflamissin falan dediler gelir gelmez. ama annem geldiginden beri agzima biseyler tikmaya calisiyo, istemiyom istahim yok diyom dinlemiyo. bi sürü de biseyler getirmisler bana, cantalar, kiyafetler falan ohs. kitabimi da bulmuslar, mutlu oldum. özlemisim^^ annem durup durup öpüyo beni. sekerciklerime de oyuncak aldim bugün mutlu olurlar yarin gelince. bi de gökalp aferin, sözümü dinle hep. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 günlük mactan geldm canım cıktı cok yoruldum.berabere kalmısız neyse bakalım lig uzun maraton.bi de gerginim günlük macta bir-ikisine agız-burun dalıcaktım ama lise bebeleriydiler karısmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 şimdi sağlıklı düşünüp uyuycam insan üşeniyor mantıklı davranamıyor toparlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bugün Zülfü'nün konserine gittim, herşey çok güzeldi ancak Molped'in tanıtım yaparken biraz daha seçici olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın-erkek ayırt etmeden neden herkese ped çeşitlerini dağıtırsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Uyuyamıyorum günlük be, uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 monitorun ayarlarini bozdum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlük bugun koreli bi çocukla 1 saat japonca wow muhabbeti yaptıktan sonra artık internasyonal nerd sertfikası alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 uyuyamadım hala.UYUYAMIYORUM. pazartesi de stajım başlıyo o zaman napcam bilmiyorum. 8.30da başlasa.7de uyansam 7.30da evden çıksam 8.30da karaköyde olurum herhalde.OF. zaten servis yok,yemek yok,maaş yok. bir de sıkılcam üzerine tam olcak ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlük artik misafir gelmesin lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çok yorgunum be günnük sırtım agrıyo kaç gündür :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hiç tadım yok günlük. çok sıkılıyorum. yaşam enerjim kalmadı resmen. durmaktan başka bişi de yapamıyorum. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlüüüüüüüüüüüüüüüüüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlük ne boş gün lan, cumartesi cumartesi evde oturuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 günlük morinyonun bi an önce muntariyi çıkartıp vierayı alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yoksa 2. yarı zaten bu muntari kırmızı yiyecek kesin. ve o pozisyonu nası harcar bi insan. zarateden gol bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sen niye araya girdin birader, ben ali'ye demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar