dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Dişçiye selam vermek için girsen bile dolgu ile çıkıyorsun en az. Çok özlemişse, kanal, köprü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Selam günlük, Bugün okula gitmedim. Annem öğrenirse balkondan sallandırıcak beni. Ama gitmediğim için mutluyum açtım müziğimi takılıyorum evde. En güzeli. Sende böle yap. sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 escape said: Bugün okula gitmedim. Annem öğrenirse balkondan sallandırıcak beni. Ama gitmediğim için mutluyum açtım müziğimi takılıyorum evde. En güzeli. Sende böle yap. ben de gitmedim. ders çalışmam lazım ama paticikte zaman öldürüyorum. ayrıca müziğimi henüz açmadım ve mutlu olduğumu da söyleyemicem. vicdan azabı var biraz. anam babam beni okumaya gönderdi ben yatıyorum. dişim ağrıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 senin canın sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kayısı suyunun güzelliğini keşfettim şu an, tamek kayısı suyu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 insanların bu kadar açgözlü olması ne kadar üzücü ya. hep daha fazla daha fazla. bir de gözünün içine bakıp yalan söylüyorlar ya. ama bilmiyorlar ki sen onun gözünün içine bakıp ruhunu okuyabiliyorsun. seni kandırdıklarını zannediyorlar ama asıl sen onları kandırıyorsun, salak ayağına yatarak. yemezler canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Külo vermenin getirdiği güzelliklerden biri liseden kalma kotları giyebilmek. Hayatta alışverişe gitmem artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 son 34 dakka ama 30 dakka erken çıkmayı planlıyorum o zaman 34-30 = 4 demekki son 4 dakka postu yazarken de 4 dakka geçti dersek 3 2 1 özgürüm günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bu nası dişçi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 disci memure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ulan bana dişçi demeyin yeter. yasaklıyorum dişçi kelimesini bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 günlük, şimdi biliyorsun kayıt oluşumun 5. yıl dönümünde atacağım mesaj ile 5k madalyası alacağım o yüzden bundan sonra 1 ay süreyle post atımımı azaltıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 kafam girsin böle hayata günlük başımda bissürü dert var babam rahatsız cart curt ben gene gidip en aptal şeye üzülüyorum şimdi mk. Bi insanın kokusu bile bu kadar etkiler mi bi insanı özlemişim lan parfümünü bilem kızın :( tam tamam düzgün gidiyorum derken pat hade bi yanınıza geliim dio yok oluyorum gene :( medeni olmak sux :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 -_- gerçekten aşırı yorgunum. kafamı koysam yastığa 18saat uyurum ki benim için 3günlük uyku demek bu.. ha unutmadan kürtçe konuşmak serbest bırakılsın. keza adamlar türkçeyi öle kötü konuşuyorlar ki anlamıyorsun.. sadece ıstafor, golegim, abuvici gibi kelimeleri çözebiliyorum. sırasıyla; strafor, kalekim, avuçiçi (taşlama ama o da spiral el motoru aslında) kalanında dediklerini bin çeşit filtreden geçirdikten sonra anlayabiliyorsunuz. adamlar bir an garip bir gırtlak lisanı ile konuşurken arada türkçe şapır hamur gibi kelimeler edip sonra inclined diye bitirebiliyor cümleyi.. bir ara destruction dediğine kalıbımı basarım hatta! yağmurun ıslatması ile alakalı bir şeyler söylediğini sanıyorum... emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Bugun herkes beni yanlış anlıyor, abuk sabuk şeylerden oraya buraya bişiler döküp saçıorum yolda yürürken insanlara çarpıyorum, demin de şarap kadehine çarptım düştü kırıldı :( Ağlamak istiyorum neler oluyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 günlük geçen önümde kızın biri bayıldı ne yapacağımı şaşırdım lan, en yetkili kişi de bendim. bişiler bilmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Günlük, Bir daha 1tb ye düz format atarsam iki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok seviyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bir de şeyler var bak günlük, böyle dünyam yıkıldı filan diye dolaşanlar. yalan lan. sen daha arkanı dönmeden tekrar eski moda döner onlar. kanma sen onlara e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Düşündüm taşındım, çok sevdiğimi sandığım bazı insanların aptal olduğuna karar verdim. Onları sevdiğim için ben daha da bi aptalım. Sadece arkadaşlarımdan bahsediyorum ama ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sanırım yeniden ergenliğe girdim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 normal değil bence günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kedime bir kez daha aşık oldum. Adam koydu kafayı göbeğime uyuyor ya. Yirim, jijko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 7 saat sonra ciddi bi final sınavım var.. 2 bardak kahve içtim uyumayı düşünmüyorum bakalım nasıl olcak. şimdi plan yaptım mesajı göndere bastıktan 0.1 sn içinde alt+f4 x3 enter enter combosu yapıp bilgisayarı kapatıcam ve anatomi kitabını açıcam günlük ve ''we'r ready to breach in'' ''lets go! lets go!'' görüşürüz günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar