sesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Moralim bok gibi oldu ya. Kendime çeki düzen vermem lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Askerlikte ki son 2 günüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gözün aydın nae. biz de burdan aynı sevinci yaşadık senle bir askerlik dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dasaaa, sana bu topic altında günlük diyeceğim artık. zira topicin formatını bozmak istemiyorum tamam mı günlük? hah bak anladı günlük beni. günlük lan, basket oynayalım nolcak.. bende de boy var, basketbol falan yalan yoksa.. futbol oynarım ama ben. futbolda kapışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şimdi süper bi cheesecake yapıcam. evet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bi toplasma yaparak bayilana kadar muhabbet ettik kankalarla. Dag evi yoktu ama. Canim izmir ya. Gece uyumadim bayilcam sanirim. Yarin aksam da raki-balik var velide patiler davetli baliklar benden. toplasip 250 kisi gelmeyin pls dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Huzursuzluk ve korku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gunluk az bucuk kaldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 midem bulandı lan gece gece mantardan. PFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ey günlük 3 tane kızı sevdim. ne yapacağım bilmiyorum. hepsinin benim olmasını arzuluyorum ama o kadar da uzun boylu değil diyorum bir yandan. ne yapacağım ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 günlük bugün yine threesome yaptım 2 tane bayan arkadaşımla.Diğer 4 bayan arkadaşım da solo takılmaktan sıkılıp bize katılmak istedi ama ilk etapta kabul edemedim,ne desem acaba.çok derliyim günlük offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Günlük ben de şu tepedeki eşşeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben domuz giribiyim.grip güncesinde ikinci gün max ateş 38.8.sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sefgili racta tabii, futbol da olur. netekim futbolsuz erkeğin pipisi düşmüş, karılaşmış demektir. futbol sevimlidir, sevilmelidir. Diğer yandan İTÜ'de olan birisi şu kitabı alırsa acaip sevinicem lan! said: 6 Theory of matrix structural analysis Przemieniecki, J. S New York : Dover, c1985 Rating: Request BULUN.YER YER NO STATÜSÜ Gemi-İnşaat Kütüphanesi TA642 .P79 1985 KÜTÜP. SORUNUZ yaldır yaldır bu kitabı arıyorum arkadaş!! bi alayım, hep fotokopi çekicem,hem scan edicem.. öle böle değilmiş be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ühü. cpu'm 80 derece:( yine pc sorunlariyla ugrasiyoruz. ama seviyorum ugrasmayi. bi gün elimde kalcak ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tarih çalışmalıyım Tarih Ta Rih Rih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bilgisayarın tonguç gribi olmuştur.. yandan tongurdat kasayı ayağınla.. aşının etki etmesi biraz zaman alabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 az önce kucağıma kettle'da yeni kaynatılıp kupaya doldurulmuş çay döktüm. yaşadığım şoku tahmin EDEMEZSİNİZ. böyle bir korku yok. hala etkisinden kurtulamadım 25 dk oldu edit: ekipmanda problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aynısı bana olmuştu da nası gelip burda yazı yazıyosun ya git küvete gir soğuk suya silverdin varsa onu sür.BUZ KOY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 çocuu olmasın diye kendini sabote etti adam belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bişeyi yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bişeyi yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bişeyi yok.Hem de hiç bişeyi..Sen düşün o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar