dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 8 saat sonra sınav var 8 saatte ingilizceyi bitirebilir miyim günlük.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Allah belami versin yine sabahladim.
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sevgili gunluk hava cok super disarda tam boyle hmm koltuga kurulup guzel turk filmi seyretme havasi, ama malesef hiç bi kanalda bulamadim. =( sevgili gunluk resmen yasli ciftler gibi olduk, gece 10 bilemedin 11 hop uyyoruz. sabah da erkenden kalkiyoruz. ben temizlik yapiyorum, yemek pişiriyorum, o da hon oynuyo bilemedin cs falan. ahahahah o degil de bi daha bu kadar bulasik biriktirmemeliyim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dışarda hava çok güzel lan. ve ben iş yerindeyim. offf çay da almadım aşağıdan, bayatlamıştır şimdi. cumartesileri ofiste olan 3-5 kişiden birisi olmak bana koyuyor. ya dışarı çıksam, biraz gezsem. çay falan içsem? yok yok işi bitiriyim, sonra arkadaşlarla buluşuyum. tamam. süperim. gerçek zamanlı günlük oldu bu.
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dun aksam dus alirken, dusa kabinin icindeki elektrikli sofben suratimin yaninda alev aldi gunluk. sabunlu bi halde de kurulaninca her yerim kasiniyor. aksam da izmire donucem. yer olmadigi icin kironun birinin yanina koridor tarafindan bilet almak zorunda kaldik. her yerim kasiniyor, ev yanik kokuyor ve sigara alacak parayi gectim, pogaca alacak param kalmamis. tesekkurler sayin seyirciler
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hey allam günlük de 241. sayfaya gelmiş
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahah nedir bu takıntı pogo? jim carrey - 23 gibin :P
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi duşakabinin içinde şofben mi olur öleceksiniz
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mr_Hand said: ahah nedir bu takıntı pogo? jim carrey - 23 gibin :P ciddiyim delircem pogodi said: bilmiyorum da görüyorum. okul numaram 241di ondan çok takıldım heralde. kitabı açıyorum 241 saate bakıyorum 22.41 video izliyorum 2.41 telefon numarası 241 .. .. negzel di mi. hala devam etmekte
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 4 vizeyi atlattım kaldı 7 vize araya bayram tatili girdi ohhş makel korkutmuyo değil lan aslında ama yapcak bişi yok bide özledim olm istanbul'u sevdiklerimi. çakıldık kaldık burda
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 karaborsadan bilet bulmalıyım inönünün çevresinde bi tur atıcam lol olmadı çarşıda izlerim artık
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Doğru söyleyeni 9 köyden kovuyolar günlük her yazdığım zamanın ötesine gitmiş lan yoruldum bi de çok arkamda yorgunluk izi bırakıyorum adeta bi jakuziye gireyim ben bye
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 eğer suç olmayacaksa rapidshare'ın sahiplerinin annelerine en içten dileklerimi olabilecek en derin şekilde sunuyorum.. hatta "...KART KÜRT sesi geliyormuş habire ondan kürt demişler" geyiğinin yapılmasına uygun bir ortam hazırlayacağımı da belirtiyorum. rapidshare'a para veren bundan sonra top olsun. o kadar diyim.. 2mb'lik dosya için 25dakikamı yiyen embesil siteye elbette aşk dolu sevgi sözcükleri fısıldayacağım.. "annenizi seviyorum... hem de çok yakından."
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Günlük bugün beklediğim bi haber vardı.Onun haberini alınca rahatladım.... Geçmiş olsun canımmss
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 günlük, kardeşimin oyuncak sepeti günden güne cephaneliğe dönüşüyor, ne biçim kız çocuğu bu ben anlamadım lazerli mazerli bi silah var elinde şimdi sıkıyor koridorda duvarlara falan, hatta uyandım yanına gittim beni hedşak çakarak karşıladı
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 1 aylık premium hesabı sadece ama sadece 3€ya satıyorum. iyi günler efenim. edit: @dasaa :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yazcaklarımı reklam yüzünden kaynattım. ne dicektim, hah. günlük yaşadığım her zorluğun kanımda dolaşmaya başladığını hissediyorum. bu lafı yaz bi kenara.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi şaka gibi hâlâ istediğim dosyaları alabilmiş değilim.. yok nan bi tanesi de ufacık olm! 2mb allah belanı versin rapidshare ananı rapdishare ananı yok sinirim geçmedi küfür edemiyorum rahatça.. adamları da bulup dövme, kafalarını birbirine tokuşturma imkanım yok.. hey hâlâ sinirler tepede. argh!!
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yediğim köfte dişimi kırdı. çok yürüdüm terledim havada soğuktu terim soğudu hasta olcam muhtemelen. dolmuş bulamadım yine 20 dk boyunca istanbulda gözünün önünü görmediğin siste orman yolunda yürüdüm. yoruldum lan. dişim çok fena yemek yiyemiyom.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ohhh Gamzemm iyi çok şükür :) :) :) :)
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 günlük, hastasıyım bunun bugün. kime bakmıştın tanıyamadım maziyi hatırlamam da ben pek izleme beni adım adım senin kafanı kırarım köpek kafanı kırarım yar kafanı kırarım senin yatsan da yorgan döşek kafanı kırarım köpek kafanı kırarım yar kafanı kırarım senin yatsan da yorgan döşek ağzını kırarım bebek kanoya binmiştim senin için ağır ağır yanıp için için alabora ettin beni o biçim senin kafanı kırarım köpek kafanı kırarım yar kafanı kırarım senin yatsan da yorgan döşek kafanı kırarım köpek kafanı kırarım yar kafanı kırarım senin yatsan da yorgan döşek ağzını kırarım bebek http://www.youtube.com/watch?v=_cWCvxlk7qg
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 günlük patide ne iki yüzlü insanlar varmış.
Öne çıkan mesajlar