spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mad world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ileride pisman olacagim hareketlere bir yenisini eklemek uzereyim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Günlük, bölümden yine nefret etmeye başladım. Tam sevmeye başlamış ve aha 4 senede bitecek sanırım derken iyice gerildim. Sıçtın mavisini görene kadar ders çalışacağım sanırım, hadi iyi kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 gunluk, topologyden hoslanmiyorum. bolumumde cok sevdigim derslerim var ama topology bunlardan biri degil, sirf bu sebepten suan kendimi olduresim var. 4 sayfa notum kaldi, once bi scrubs izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 uyyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben yatıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 uyuyamıyorum fakin kidz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 son 4 sayfa not hadi bakalim YU KEN DU DİZ DORI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben şu gruba takıldım, çıkamıyorum www.facebook.com/doksanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yan odaya dalıp masa lambasıyla girişicem günlük. az susun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 strstvn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 günlük kıymetini bil. biz böyle davranmıyoruz sana. canın sağolsun. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 günlük biliyor musun uyku düzenimi tamamen değiştirdim. 10 da yatıp sabah 6 da ayaktayım hem de çalar saat falan filan olmadan hehe. uykuyu alıp rahat uyanma hedesi çok iyi ya. erkenden bişeyler hazırlayıp yedim. kahvaltı filan derken saat 9'a geliyor. bu arada şuan bana bakan 9-10 parça biş var ütülenmesi gereken. öğleden önce yada sonra sevdicekle buluşabilitem de var. şimdi tembelliği kenara atıp ütülenmesi gerekenleri ütülemeliyim dimi günlük ? bunları akşama bırakmamak lazım. e haydi kaldırayım kıçımı yoksa yatakta uyuyup kalabilirim evet aynen böyle olur. neden bilmiyorum çok uyuyorum şu sıralar. kış geldi ondan olsa gerek. neyyse günlük ben kalkıyorum şu ütüleri halledip duşa giriyim sonra yatağımı toplar çıkarım. ne düzenli adamım beee biraz pasaklı olsam ne olur ama dayanamıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 günlük ütüyü bozdum ahah suyunu fazla koydum altından sular gelmeye başladı daha fazla ısınmıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 helal len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Günlük; sana yazıp yazıp silesim, sayfalarını tek tek karalayasım ve sonra da silgi ile silerken sayfalarını yırtasım geliyo. ama sayfan yok. sende sanal birşeysin işte. sende yalancıktan günlüksün. canım sigara istiyo günlük ama söz verdim anneme kullanmıyosun arada da içme dedi tamam söz dedim. hay kafama bide cuma günü 7'de çıktığım için patrondan fırça yedim. fazla mesai yapıyoruz kızıyo. evinde yapsaydın kalan işini dedi. o saatte başına birşey gelse hebele hübele başladı. nalet insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Sigarana ben de sıçarım tatlım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 karışmayın sigarama. 1 paket bana 1 hafta gidiyo biliyomusunki sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 O paketi alır kıvırır ağzına tıkarım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sevgili dümbük; tolga da sigaraya başlar İNŞALLAH AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 günlüks,bugün sabah 9.30da sınavım vardı. sabah sis nedeniyle vapur seferleri iptal oldu. resmen e planında tuttu.kadıköye gittim ne vapur,ne motor,ne deniz otobüsü çalışıo,sonra sarı dolmuşların sırasına girdim taksime gideyim diye onlarda kalkmadı nedense,taksim otobüsüne gittim tıklım tıklım sonra üsküdar civcarında indim otobüstenvapura bindm ordan tramvay ve okul tam 9.25de okuldaydım. ve bu kadar uğraş 15 dakikalık bir sınav için.mahvoldum lan.bence cidden tebrik ve alkış hakedyorum mükemmelim nası da yetiştim ama, çok başarılı kararlar verdim. yarın da 2 sınavım var+3 saatlik uykuylayım ama ben guitar heroya sardım uf :// nese gece artık sabahlarız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 aa günlük geç kalmşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar