razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yatmadan önce 1 bira çakmak ne güzel, bebekler gibi uyuyorsun.
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 günlük sınavım var, iyi geçmeyeceğini düşünüyorum. hadi çıktım.
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Günaydın pati. günaydın , günaydın patanin tarasımı herkeze günaydın çok güzel bir gün tatlı bir güneş kuşlar ağaçlar ve onlara günaydın çok güzel mutluyum mutlu olmalıyım neden mi hehe çok basi çünkü pazartesi günü yeni bir günle birlikte 4(DÖRT) tane VİZE vücudumun münasip bulduğu yerle monte olucak evet, evet mutlu olalıyım hahahahahahadfsjahahahhah hihihihih hahahaaha hehehehe
sinera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Düğün var lan bugün çifte telli oynicaz !
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 son 19 berbat gün :( bugun 5 te kalktım sürekli uyumak istiyorum hiç bir şey yapasım yok
Coder Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 "ismail PK" said: Sırtımda işveren hergün aynı oda da sürekli izlendiğini bilerek çalışmaya çalışmak öyle bir şey işte stres , psikoljik baskı benim takıntılarımla birleşince = cancer. hoca ben senin nicki her gördüğümde ayrı bi gülüyorum valla süpersin
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 günnük yarın antalyaya gidiyorum olm. 2 gün ordayım. sonra gelip bu askerlik için "sınava giriş kartı"nı almaya gidicem. salak bi kart için 1-2 gün kesin iptal yine :D dergilere verilecek reklamlar var daha... toparlamam gereken föyler var. salak fransızların yapamadığı, iyice karıştırdığı şeyleri yetiştirmeye çalışmak zorundayım :/ kısacası, cebell.
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dışarı çıksam mı günlük geri dönüp mal mal oturmak bayıyo ama sonra direk mal mal oturayım o yüzden.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne çalışmayacağıma karar verdim. elektrodinamik kesinlikle çalışmayacağım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bulaşıktan nefret ediyorum günlük. bulaşıklar, canınız cehenneme!
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gunluk biri bana topological spacede metrizable olmayi aciklasin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 günnük lan kafama ediim. nakit yokmuş cüzdanda. havaş adamı kişisine kart uzatsam noolur? sdfgfs işin yoksa dışarı çık bankamatiğe git şimdi peeh.
Öne çıkan mesajlar