eski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bugunde bitti şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 günlük bu haftasonu da çalışacağım galiba.. çalışmazsam da geleccek haftaya yetiştiremem işi.. yaşasın ben =) arkadaşım yarın kız arkadaşının arkadaşıyla tanıştıracak beni.. çünkü kız arkadaşıyla eve gitmek istiyor ama diğer kızın gelmesini istemiyorlar.. beni kullanıyorlar günlük hehe. ama itirazım yok, kullanın beni böyle! aslında yarın akşam lounge fm'in partisine de gidebilirim. brooklyn funk essentials var bir kere, negzel.. biralar da bedava, oh mis. askere son 5 hafta mı ne günlük. abauuuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 o kadar derse giriyoruz beş para vermiyorlar hay böle.. yattm hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 iyi geçti sınav alkolü de bıraktım içmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 dun saat 2'de rhode island'dan yola ciktik new york'a gidip aksam saat 8'de ricky gervais'i izlicez, 3 ay once en onden aldik biletleri falan cok hevesliyiz. gosteri de carnegie hall'da, boyle giyindik ettik falan. I-95 diye bi otoyol direk new york'a iniyo, abi her sey normal falan derken birden trafik sikisti, sonra da durdu. google maps'i aciyoruz 1 ml ilerimize kadar kirmizi yol, sonra yemyesil. yarim saat falan hareket etmedik. haberleri actik, gerizekali bir tir soforu koprunun yuksekligini iyi ayarlayamayip gecirmis kopruye, konteyniri dusurmus, icinde ne varsa etrafa sacilmis. bu sirada, bi kari koca kavga etmis arabada adam cinnet getirip kadini arabadan atmis. dedik sictik, yol bi 45 dakka falan daha kapali kaldi. gosteriye 1 saat 45 dakka falan var biz hala Connecticut'dayiz yolun yarisinda bile degiliz. Tam o sirada yolu actilar, arkadas sagolsun olmek/ehliyeti kaybetmek pahasina yetistirdi bizi tam 8'de kapidan iceri girmistik sora da kapilari kapattilar. mukemmeldi abi gervais, biraz stresti gitme derdi ama baya baya deydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Zeytinburnunda arkadaşın motorcu dükkanına uğradım.Ordan metrobüs durağına kadar yürüdüm. Metrobüse bindim küçükçekmece cennet te indim. Trafik yine çok sıkışıktı suratım camda vaymk diye diye yola bakına bakına karıları kese kese geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 günlükcüğüm 4 ay sonra bir futbol oynayalım dedik, onda da öküzlere denk gelmişiz. adamlar bodozlama giriyordu her topa. sol ayağıma basamıyorum şu an onların yüzünden. bi 4 ay daha oynamam herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 boşluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 son 20 gün şaka gibi ama en kötüsü yalnız olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Gece henuz bitmis degil, biseyler yapmaya ne dersin teklifi uzerine Son care alkolumuz olaraktan tekrar karsimizda. Agzimla icmek istemiyorum e.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Olivies said: ... Agzimla icmek istemiyorum e.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sevgili günlük bugün fizik 501 sınavına girdim. tüm soruları yaptım. bol işlemli bir soruyu 500 kere kontrol etmeme rağmen sanırım işlem hatası yaptım. bu dikkatsizlik beni bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yorldm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Sırtımda işveren hergün aynı oda da sürekli izlendiğini bilerek çalışmaya çalışmak öyle bir şey işte stres , psikoljik baskı benim takıntılarımla birleşince = cancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bi protein için bulduğum parametreler diğerine uymuyo kendimi infilak edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nestle bitter gofret mükemmel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bitter mi ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sensin ıyy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Bu hadımköy yolunu kafasın göre kapatıp başka yol göstermeyen gerizekalı belediyeci kim acaba?Yazık değil mi insanlara 300 araba vardı orda yolu bilmeyen evine dönemeyen en az.Hadi ben biliyorum yolu tek yol 15km uzaktan geçiyor.Diğer insanlar napsın mal belediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mr_Hand said: Olivies said: ... Agzimla icmek istemiyorum e.e sondurdum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mierdita Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bal-tahin-pekmez kombosunu niye günün şu satinde yiyorum,anlamış değilim.sanırım gece uzun olucak lkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Birazdan kusucam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bazı şeyleri ertelemicen zeytinler kusucaksan hemen kus pişman olma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 izmir için sıçtın mavisi vakti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben de onu dicektim hiç bu kadar güzel sıçtın mavisi görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar